- Emoji Skoru
- 41
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Vallah bende beklemeye calisoyorim ama cok zor oluyoBekleyin biraz daha
Sabredin insallah selamet olur sabrın sonu insallah mübarek ayda hepimiz hamis oluruzVallah bende beklemeye calisoyorim ama cok zor oluyo.. bir de gecen ay da boyle oldu gecikmeden hemen ertesi gun test yaptim silik gordum gece dayanamadik esimle kan verdik beta 27 olunca hevrslendik
İki gun sonra gene kan verdim ama hizla artmadi . Ozel doktora gittik bi hafta sonra gene kan verdim bu sefer deger dusmeye basladi. Tutunamadi kisaca 10 gun boyinca sevinip uzulmememi yanayimvsurekli testlete ozel hast ve muayene icin gidene
mi bu ay beklicem dedim de zor bekliyorum
yeni başladım cnm . regl olursam 2. ay olcak ..bu arkadasımın üyelilği benim üyeliğim aktifleşmedi. ne zaman aktıf olurNe kadar süre oldu ?
ne kadar oldu cnm senin sorun varmı sendeVallah bende beklemeye calisoyorim ama cok zor oluyo.. bir de gecen ay da boyle oldu gecikmeden hemen ertesi gun test yaptim silik gordum gece dayanamadik esimle kan verdik beta 27 olunca hevrslendik
İki gun sonra gene kan verdim ama hizla artmadi . Ozel doktora gittik bi hafta sonra gene kan verdim bu sefer deger dusmeye basladi. Tutunamadi kisaca 10 gun boyinca sevinip uzulmememi yanayimvsurekli testlete ozel hast ve muayene icin gidene
mi bu ay beklicem dedim de zor bekliyorum
Cok yenisiniz daha olur insallah o konu bilgim yok canm yayeni başladım cnm . regl olursam 2. ay olcak ..bu arkadasımın üyelilği benim üyeliğim aktifleşmedi. ne zaman aktıf olur
Vallah biz yeni basladik canim hatta tam anlamiyla gecen ay niyetlendik telefona takvim yuklemistim ordan dogurganlik gunu diye takip ederek yaptik. ilk aydan tuttuda deger yukselmedi.kimyasal gebelik dedi dr. Yumurtalik vs herseye de arada bakti sorun yok.ne kadar oldu cnm senin sorun varmı sende
insallahh canimSabredin insallah selamet olur sabrın sonu insallah mübarek ayda hepimiz hamis oluruz
2 yıl aşılama tüp denedinmi cnmmKızlar sizler daha yenisiniz olur insallah benim iki yıl oldu olmuyor
bende buay deniyorum dr kontrolunde bugun adet günüm test yaptım yan çıktı :) yarın tekar yapıcam hayırlısı bütün bebiş isteyenler için Allah hepimizi sevindirsin inşallahVallah biz yeni basladik canim hatta tam anlamiyla gecen ay niyetlendik telefona takvim yuklemistim ordan dogurganlik gunu diye takip ederek yaptik. ilk aydan tuttuda deger yukselmedi.kimyasal gebelik dedi dr. Yumurtalik vs herseye de arada bakti sorun yok.
Yok canm hc biri olmadı gecen ay klomen catlatma oldum devlete gidiyordum.bıraktim orayı özele gidiyorm biraz oyalandik yani yeni yeni basladik tedaviye sayilir2 yıl aşılama tüp denedinmi cnmm
Test yaptın mı canımbende buay deniyorum dr kontrolunde bugun adet günüm test yaptım yan çıktı :) yarın tekar yapıcam hayırlısı bütün bebiş isteyenler için Allah hepimizi sevindirsin inşallah
yaptım test negatif canım hayırlısı artıkTest yaptın mı canım
Öyle canım insallah mübarek ramazan ayinda güzel haberler alirizyaptım test negatif canım hayırlısı artık
inşallah canım başka hangi sayfadasın özele yazarmısınÖyle canım insallah mübarek ramazan ayinda güzel haberler aliriz