Gebelik testi

bence var mutlaka yarın sabah ilk idrarla yapın veyahut o kadar bekleyemem derseniz eczaneden 2 tane daha test alıp 4 saat idrarınızı tutun oyle testi tekrarlayın yarın sabahta tekrarlarsınız :) ama bence %99,9 var insAllahta vardır. sonradan gönderdiğiniz resimlerde daha net gözüküyor.

Yanlis yazmisim canim ya adetinin 13.günü yumurtlama oldu yani 21 nisan yumurtlama gunum

Canım bence yarında bak sen heran belli olabilir. erken hamilelik belirtilerine bakma hepsi bana göre hikaye. yarın sabah yada ertesi sabah baktığında herşey belli olur.

İnş. Vardır cnim iki test yaptim ikincisinde cizgi daha belirgindir olmadi günümü bekleyeyim geçerse tekrarlayayim hasta olmam inş.korkuyorum valla

Canım bence yarında bak sen heran belli olabilir. erken hamilelik belirtilerine bakma hepsi bana göre hikaye. yarın sabah yada ertesi sabah baktığında herşey belli olur.
Hamilelik belirtim yok canim sadece sanki hasta olacagim gibi belli belirsiz arada kasik agrim oluyor agri değmeyecek kadar az

Hamilelik belirtim yok canim sadece sanki hasta olacagim gibi belli belirsiz arada kasik agrim oluyor agri değmeyecek kadar az

Banıim tersi olarak hamile kaldığım ay hasta olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama olmadı. Onlara takılma sen. Bana göre yarın sabah ve akşam yap.

28 günde bir mi? Birde son adet tarihinin ne zaman canım
9 nisan canim adet tarihin 13.günümde yumurtlama akintisini gördüm ovu testi demedim ilk defa 9 mayis olacagim diye bekliyordum fakat yumurtlama erken oldu o yüzden 5-6 mayis regli olurum diye düşünüyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra regli basliyor öyle okuyorum her yerde 29-30 günde bir oluyordum normalde

son adet tarihinden 10-16 günlerin arasında yumurtlarsın. Ama tam çatlama ne zaman bilinmez. yumurtlama dönemi ilişki gerçekleşti ise 10-12 gün sonra belli oluyor.

son adet tarihinden 10-16 günlerin arasında yumurtlarsın. Ama tam çatlama ne zaman bilinmez. yumurtlama dönemi ilişki gerçekleşti ise 10-12 gün sonra belli oluyor.
Ovu testi kullandim 9.11.ve13.gününü degerlendirdim canim ovu testine gore 13.günüm yumurtlamaydi sonrasında ilişki olmadi olduysa bu uç günde inş.hayal kirikliği yaşamam ve vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…