- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Amin canım inşallah. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.İnş.canim benim sende hamilesin galiba hayirli olsun Rabbim saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin
Yanlis yazmisim canim ya adetinin 13.günü yumurtlama oldu yani 21 nisan yumurtlama gunum13 nisan mı baya olmuş canım benim 23 nisan dı regly döngün kaç gün yumurtlamanın üzerinden 20 gün geçmiş çoktan regly olman gerekmiyormuydu
anladım canım normal o zaman herşey silik çıkması da normal :)Yanlis yazmisim canim ya adetinin 13.günü yumurtlama oldu yani 21 nisan yumurtlama gunum
Yanlis yazmisim canim ya adetinin 13.günü yumurtlama oldu yani 21 nisan yumurtlama gunum
Yanlis yazmisim canim düzenli oluyorum 21 nisan yumurtlama gunum27 hasta olman gerekmiyor muydu canım. Sanki adetin geçmiş gibi kaç günde bir oluyorsun bir düzenlimi sürekli?
İnş. Vardır cnim iki test yaptim ikincisinde cizgi daha belirgindir olmadi günümü bekleyeyim geçerse tekrarlayayim hasta olmam inş.korkuyorum vallabence var mutlaka yarın sabah ilk idrarla yapın veyahut o kadar bekleyemem derseniz eczaneden 2 tane daha test alıp 4 saat idrarınızı tutun oyle testi tekrarlayın yarın sabahta tekrarlarsınız :) ama bence %99,9 var insAllahta vardır. sonradan gönderdiğiniz resimlerde daha net gözüküyor.
Yanlis yazmisim canim düzenli oluyorum 21 nisan yumurtlama gunum
Hamilelik belirtim yok canim sadece sanki hasta olacagim gibi belli belirsiz arada kasik agrim oluyor agri değmeyecek kadar azCanım bence yarında bak sen heran belli olabilir. erken hamilelik belirtilerine bakma hepsi bana göre hikaye. yarın sabah yada ertesi sabah baktığında herşey belli olur.
Hamilelik belirtim yok canim sadece sanki hasta olacagim gibi belli belirsiz arada kasik agrim oluyor agri değmeyecek kadar az
9 nisan canim adet tarihin 13.günümde yumurtlama akintisini gördüm ovu testi demedim ilk defa 9 mayis olacagim diye bekliyordum fakat yumurtlama erken oldu o yüzden 5-6 mayis regli olurum diye düşünüyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra regli basliyor öyle okuyorum her yerde 29-30 günde bir oluyordum normalde28 günde bir mi? Birde son adet tarihinin ne zaman canım
Tamam canm yerin sabah ilk idrarla tekrar denetim inş vardirBanıim tersi olarak hamile kaldığım ay hasta olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama olmadı. Onlara takılma sen. Bana göre yarın sabah ve akşam yap.
Bu kadar heyecanin üstüne bide hastalanirsam çok uzulurum
Ovu testi kullandim 9.11.ve13.gününü degerlendirdim canim ovu testine gore 13.günüm yumurtlamaydi sonrasında ilişki olmadi olduysa bu uç günde inş.hayal kirikliği yaşamam ve vardırson adet tarihinden 10-16 günlerin arasında yumurtlarsın. Ama tam çatlama ne zaman bilinmez. yumurtlama dönemi ilişki gerçekleşti ise 10-12 gün sonra belli oluyor.
Kız bu kaçıncı dur artıkBu kadar heyecanin üstüne bide hastalanirsam çok uzulurum
Bu ikinci testim canim bunda baya belirgin hatta fotoda az gorunuyo canli daha net goruyorumbu yeni mi? Burda gördüm gibi
Bu ikinci testim canim bunda baya belirgin hatta fotoda az gorunuyo canli daha net goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?