- 6 Ağustos 2014
- 171
- 78
- 123
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
İnş.canim ya inş.vardir fotoda çok belirgin cikmiyo ama canli daha iyi gorebiliyorumEvet şimdi gordum hayırlı olsun inşallah
aaa çok bariz çizgi var canım şimdi daha iyi gördüm hadi hayırlısı yaa çok sevindim tekrarla testi sabah yine sonra doğru kan vermeye şu an ağrın var mı adet olcakmış gibi peki
Adetine iki gün var canim erken evet fotoda görünmüyor ama çok sılik çizgi varben çizgi göremedim ancak daha erken gibi
Doğru fotoğraf da zor gorunur ama artık net belli biz böyle görüyor sak sen daha net gorursunİnş.canim ya inş.vardir fotoda çok belirgin cikmiyo ama canli daha iyi gorebiliyorum
Ben adet belirtisi hic yaşanan canim sadece adet olacagim gün sancim olur dayanamadim ikinci testi yaptim agrim var sayilmaz sadece çok az belli belirsiz kasik Agrisi solda agri bile denilmez öyle bir şey hissediyorum fotolarda zor görünüyor ama ben ikinci çizgiyi görebiliyorum canm inş yaniltmaz beniaaa çok bariz çizgi var canım şimdi daha iyi gördüm hadi hayırlısı yaa çok sevindim tekrarla testi sabah yine sonra doğru kan vermeye şu an ağrın var mı adet olcakmış gibi peki
Adet günümü bekleyeyim canim inş. Olmam ozamana kadar inş.vardır canim olmazsan yaptiririmDoğru fotoğraf da zor gorunur ama artık net belli biz böyle görüyor sak sen daha net gorursunBence kan ver tam kesinleştir Allah ın izniyle :))
bende görebiliyorum canım inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur kan ne zaman vereceksinBen adet belirtisi hic yaşanan canim sadece adet olacagim gün sancim olur dayanamadim ikinci testi yaptim agrim var sayilmaz sadece çok az belli belirsiz kasik Agrisi solda agri bile denilmez öyle bir şey hissediyorum fotolarda zor görünüyor ama ben ikinci çizgiyi görebiliyorum canm inş yaniltmaz beni
Hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versinAdet günümü bekleyeyim canim inş. Olmam ozamana kadar inş.vardır canim olmazsan yaptiririm
Bekleyeceğimiz canim adet günümü inş.olmazsan öğünde yapar haber veririmtam gününde ya da 2 gün sonra yap canım benim öyle çıkmıştı. Birde hemen beliriyo belki silik ama beliriyo diğer çizgi ile birlikte.
Bekleyeceğimiz canim adet günümü inş.olmazsan öğünde yapar haber veririm
Amin canim dua edermisin benim icinHakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin
Tamam canim TESK.ediyorumsabah yap canım kesin sonuç oluyor.
Tabiki canım bu mübarek kandil gününde Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah :)) rahat ol kendini üzme sıkma bebisin sana gelmiştir Allah ın izniyleAmin canim dua edermisin benim icin
13 nisan canimyumurtlama tarihin neydi canım.
İnş.canim benim sende hamilesin galiba hayirli olsun Rabbim saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsinTabiki canım bu mübarek kandil gününde Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah :)) rahat ol kendini üzme sıkma bebisin sana gelmiştir Allah ın izniyle
13 nisan mı baya olmuş canım benim 23 nisan dı regly döngün kaç gün yumurtlamanın üzerinden 20 gün geçmiş çoktan regly olman gerekmiyormuydu13 nisan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?