Gebelik testi

tam gününde ya da 2 gün sonra yap canım benim öyle çıkmıştı. Birde hemen beliriyo belki silik ama beliriyo diğer çizgi ile birlikte.

İnş.canim ya inş.vardir fotoda çok belirgin cikmiyo ama canli daha iyi gorebiliyorum
Doğru fotoğraf da zor gorunur ama artık net belli biz böyle görüyor sak sen daha net gorursun Bence kan ver tam kesinleştir Allah ın izniyle :))

aaa çok bariz çizgi var canım şimdi daha iyi gördüm hadi hayırlısı yaa çok sevindim tekrarla testi sabah yine sonra doğru kan vermeye şu an ağrın var mı adet olcakmış gibi peki
Ben adet belirtisi hic yaşanan canim sadece adet olacagim gün sancim olur dayanamadim ikinci testi yaptim agrim var sayilmaz sadece çok az belli belirsiz kasik Agrisi solda agri bile denilmez öyle bir şey hissediyorum fotolarda zor görünüyor ama ben ikinci çizgiyi görebiliyorum canm inş yaniltmaz beni

Eklentiler

• IMG_20160503_143532.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 634
bende görebiliyorum canım inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur kan ne zaman vereceksin

27 hasta olman gerekmiyor muydu canım. Sanki adetin geçmiş gibi kaç günde bir oluyorsun bir düzenlimi sürekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…