- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
5 mayıs perşembe canım, tabi stresten gecikmezse. İnşallah hamileyimdir de kırmızıyı görmem. Sen de aynı şekilde canım. Ama testte boşluğu görünce moralim bozulduCanim hayirlisi belki benzese yok ben görmek istediğim için görüyorum iki test yaptim ikisinde de çok az görünüyor umutlanmak istemiyorum gününün geçmesini bekleyeceğimiz senin günün nezaman
Bende 5 mayis bekliyorum canm moralini bozma inş.hepimizin sglikli evlatlari olacak benimki belki yok test yaniltiyordur stres yapma bu ay olmazsa inş bidahaki aya5 mayıs perşembe canım, tabi stresten gecikmezse. İnşallah hamileyimdir de kırmızıyı görmem. Sen de aynı şekilde canım. Ama testte boşluğu görünce moralim bozuldu
Cnm bende hamilesin git kan verBende 5 mayis bekliyorum canm moralini bozma inş.hepimizin sglikli evlatlari olacak benimki belki yok test yaniltiyordur stres yapma bu ay olmazsa inş bidahaki aya
İki gün daha bekleyeyim canm bide ilişkiden sonra bugün 13.günüm belki cikmaz yada belki test beni yaniltiyordur günüm geçmediği için korkuyorum canim negatifi görmektenCnm bende hamilesin git kan ver
Yumurtlama günümde olduysa eğer canim bugün 13.günüm eğer hamileysem inş.öyledir 4-5 gün yerleşme suresi desem bir hafta 10 günlük günüm gecmedi henüz inş sasirtmaz beni inş.hastalanmam canim 5 mayis bat.senin cizgidemi zorla görünüyordu ben ilk testi yaptim çok zor gördüm iki saat sonra tekrar yaptim bu sefer kendimi zorlamam gerek kalmadi görünüyor ama korkuyorum doğruluk payi ne bilemiyorum bekleyeyim 3-4 gün daha diyorumBenimde 2. Çizgim çok silik çıkmıştı kızlar kan testinde pozitif çıkmıştı :)))) gebelik çok yeniyse hormon çok yükselmediği için silik çıkıyor şuan
Evet benimkide zorla görünüyordu ve böyle adet sancısından farklı kasıkta ince kramplar oldu bide uçuk olmuştu alakalı mı bilmem :) inşallah hayırlı haberlerini alırızYumurtlama günümde olduysa eğer canim bugün 13.günüm eğer hamileysem inş.öyledir 4-5 gün yerleşme suresi desem bir hafta 10 günlük günüm gecmedi henüz inş sasirtmaz beni inş.hastalanmam canim 5 mayis bat.senin cizgidemi zorla görünüyordu ben ilk testi yaptim çok zor gördüm iki saat sonra tekrar yaptim bu sefer kendimi zorlamam gerek kalmadi görünüyor ama korkuyorum doğruluk payi ne bilemiyorum bekleyeyim 3-4 gün daha diyorum
Bugün test yaptim canim yine çok zor görünen bir çizgi foto cekiyorum onda bile görünmüyor hayirlisi artikEvet benimkide zorla görünüyordu ve böyle adet sancısından farklı kasıkta ince kramplar oldu bide uçuk olmuştu alakalı mı bilmem :) inşallah hayırlı haberlerini alırız
Test yaptim negatif canimsizde durum ne merak ettim :) S Sessiz_sedasiz
Test yaptim negatif canim
Canim resmi yukle birTest yaptim negatif canim
Canim resmi yukle bir
Evet sabah ilk idrarla yaptim yokhayırlısı olsun hakkınızda.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah. ama tuhh ben çok umutluydum. ilk idrarla test yaptınız mı?
Valla bilmiyorum canim çok zor görünen çizgi var ama benim.için negatif hayirlisi artikAaa ciddimisin canım yaaaee okadar ikinci çizgi çıkmıştı nasıl olur yaa? Ayy üzüldüm çok şimdi. Bir iki tane daha yapsaydın test belki yanlış bi sonuçtur. Ayy nasıl üzüldüm bak.
Belki kimyasal yasamissinizdir belki de yükselir değerin acele etmeyin ben bu testlerden bu gebeligimde 25 kadar kullandım ilk yaptım attım arkadaşlar bariz çift çizgi dediler ertesi gün daha silikti hatta ilk testi akşam idrariyla yapmıştım bir kaç saatlik ve sıvı tüketmiş tim sonra sabah idrariyla yaptım daha silik çıktı hatta dedim ki önce ki ay da kimyasal yaşadım öyle oldu herhalde dedim neyse aynı gün başka saatlerde bir kaç test daha yaptım hepsinde ilk 5 dakika da silik çizgi çıkıyor du ertesi gün kan verdim 30 çıktı hcg ovulasyonun 13.gününde sonra hergun bir-iki test yapmaya devam ettim ilk 5 gün silik çizgi koyulasti ama test çizgisi ile aynı tonda olmuyordu bir türlü control çizgisi meğer 1000 i geçince aynı renk oluyormus daha sonraki testlerim hep control çizgisinden koyu çıktı ama değerim düşerse diye korktugumdan ben sürekli test yapmaya devam ettim gebeliğin ilk dönemlerinde o testler çok net bilgi vermiyor bence umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğiniz gelirValla bilmiyorum canim çok zor görünen çizgi var ama benim.için negatif hayirlisi artik
Belki kimyasal yasamissinizdir belki de yükselir değerin acele etmeyin ben bu testlerden bu gebeligimde 25 kadar kullandım ilk yaptım attım arkadaşlar bariz çift çizgi dediler ertesi gün daha silikti hatta ilk testi akşam idrariyla yapmıştım bir kaç saatlik ve sıvı tüketmiş tim sonra sabah idrariyla yaptım daha silik çıktı hatta dedim ki önce ki ay da kimyasal yaşadım öyle oldu herhalde dedim neyse aynı gün başka saatlerde bir kaç test daha yaptım hepsinde ilk 5 dakika da silik çizgi çıkıyor du ertesi gün kan verdim 30 çıktı hcg ovulasyonun 13.gününde sonra hergun bir-iki test yapmaya devam ettim ilk 5 gün silik çizgi koyulasti ama test çizgisi ile aynı tonda olmuyordu bir türlü control çizgisi meğer 1000 i geçince aynı renk oluyormus daha sonraki testlerim hep control çizgisinden koyu çıktı ama değerim düşerse diye korktugumdan ben sürekli test yapmaya devam ettim gebeliğin ilk dönemlerinde o testler çok net bilgi vermiyor bence umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğiniz gelir
Hayırlısı olsun imkanınız varsa bugün gidin hem kan verin hem bir baksın doktorTESK.ediyorum canim canim çok sıkkın kafam karisik sıkıldim en iyisi doktora gidip iyice bir kontrol olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?