Gebelik testi

Canim hayirlisi belki benzese yok ben görmek istediğim için görüyorum iki test yaptim ikisinde de çok az görünüyor umutlanmak istemiyorum gününün geçmesini bekleyeceğimiz senin günün nezaman
5 mayıs perşembe canım, tabi stresten gecikmezse. İnşallah hamileyimdir de kırmızıyı görmem. Sen de aynı şekilde canım. Ama testte boşluğu görünce moralim bozuldu

5 mayıs perşembe canım, tabi stresten gecikmezse. İnşallah hamileyimdir de kırmızıyı görmem. Sen de aynı şekilde canım. Ama testte boşluğu görünce moralim bozuldu
Bende 5 mayis bekliyorum canm moralini bozma inş.hepimizin sglikli evlatlari olacak benimki belki yok test yaniltiyordur stres yapma bu ay olmazsa inş bidahaki aya

Benimde 2. Çizgim çok silik çıkmıştı kızlar kan testinde pozitif çıkmıştı :)))) gebelik çok yeniyse hormon çok yükselmediği için silik çıkıyor şuan

Benimde 2. Çizgim çok silik çıkmıştı kızlar kan testinde pozitif çıkmıştı :)))) gebelik çok yeniyse hormon çok yükselmediği için silik çıkıyor şuan
Yumurtlama günümde olduysa eğer canim bugün 13.günüm eğer hamileysem inş.öyledir 4-5 gün yerleşme suresi desem bir hafta 10 günlük günüm gecmedi henüz inş sasirtmaz beni inş.hastalanmam canim 5 mayis bat.senin cizgidemi zorla görünüyordu ben ilk testi yaptim çok zor gördüm iki saat sonra tekrar yaptim bu sefer kendimi zorlamam gerek kalmadi görünüyor ama korkuyorum doğruluk payi ne bilemiyorum bekleyeyim 3-4 gün daha diyorum

Evet benimkide zorla görünüyordu ve böyle adet sancısından farklı kasıkta ince kramplar oldu bide uçuk olmuştu alakalı mı bilmem :) inşallah hayırlı haberlerini alırız

Evet benimkide zorla görünüyordu ve böyle adet sancısından farklı kasıkta ince kramplar oldu bide uçuk olmuştu alakalı mı bilmem :) inşallah hayırlı haberlerini alırız
Bugün test yaptim canim yine çok zor görünen bir çizgi foto cekiyorum onda bile görünmüyor hayirlisi artik

Aaa ciddimisin canım yaaa ee okadar ikinci çizgi çıkmıştı nasıl olur yaa? Ayy üzüldüm çok şimdi. Bir iki tane daha yapsaydın test belki yanlış bi sonuçtur. Ayy nasıl üzüldüm bak.

Meraba kızlar benimde cocugum olmuyor 500 yasin okutmak istiyorum okumak isteyen varsa birer tane okur mu acaba okuyan olursa birer tane okuyup okudum yazsın allah razı olsun sizden yardımcı olursan sevinirim allah bu mübarek ayın hürmetine herkese hamile kalmayı nasip etsin inşallah

Aaa ciddimisin canım yaaa ee okadar ikinci çizgi çıkmıştı nasıl olur yaa? Ayy üzüldüm çok şimdi. Bir iki tane daha yapsaydın test belki yanlış bi sonuçtur. Ayy nasıl üzüldüm bak.
Valla bilmiyorum canim çok zor görünen çizgi var ama benim.için negatif hayirlisi artik

Valla bilmiyorum canim çok zor görünen çizgi var ama benim.için negatif hayirlisi artik
Belki kimyasal yasamissinizdir belki de yükselir değerin acele etmeyin ben bu testlerden bu gebeligimde 25 kadar kullandım ilk yaptım attım arkadaşlar bariz çift çizgi dediler ertesi gün daha silikti hatta ilk testi akşam idrariyla yapmıştım bir kaç saatlik ve sıvı tüketmiş tim sonra sabah idrariyla yaptım daha silik çıktı hatta dedim ki önce ki ay da kimyasal yaşadım öyle oldu herhalde dedim neyse aynı gün başka saatlerde bir kaç test daha yaptım hepsinde ilk 5 dakika da silik çizgi çıkıyor du ertesi gün kan verdim 30 çıktı hcg ovulasyonun 13.gününde sonra hergun bir-iki test yapmaya devam ettim ilk 5 gün silik çizgi koyulasti ama test çizgisi ile aynı tonda olmuyordu bir türlü control çizgisi meğer 1000 i geçince aynı renk oluyormus daha sonraki testlerim hep control çizgisinden koyu çıktı ama değerim düşerse diye korktugumdan ben sürekli test yapmaya devam ettim gebeliğin ilk dönemlerinde o testler çok net bilgi vermiyor bence umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğiniz gelir

TESK.ediyorum canim canim çok sıkkın kafam karisik sıkıldim en iyisi doktora gidip iyice bir kontrol olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…