- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Yakinlarda ne hastane ne saglik ocağı var canim eşime söylemedim heyecan yapip sonra üzülmesin diye gitmem için haber vermem gerekHayırlısı olsun imkanınız varsa bugün gidin hem kan verin hem bir baksın doktor
Hayırlısı olsun ağrım var deyip gitseniz hani söylemesen de olmaz miYakinlarda ne hastane ne saglik ocağı var canim eşime söylemedim heyecan yapip sonra üzülmesin diye gitmem için haber vermem gerek
Hayirli olsun bebegin kan testi yaptiramadim henüz sağlık ocağı ve hastane yakinimda değil araya hafta sonu giriyor muhtemelen hafta içi yaptirirm canim inş.regli olmazsan 9 mayis gunumS Sessiz_sedasiz naptın kan testi yaptırdın mı cok merak ettim inşallah hakkında hayırlısı olur. Bende adetime bi hafta varken test yapmıştım çok silik bi çizgi vardı bekleyemedim kan testi yaptık iki gün kala pozitif çıktı. Allahım inş isteyen herkese nasip eder .
Var gibi test varsa yarın sabah tekrar yapınyorumlarmısınız arkadaslar kimse yokmuuu(((
teşekkür ederim cvpladığınız için. tuhaf bir şekil çıktı şaşkınım :)Var gibi test varsa yarın sabah tekrar yapın
Evet tuhaf cıkmıs bence tekrarlayın testiteşekkür ederim cvpladığınız için. tuhaf bir şekil çıktı şaşkınım :)
çok istiyorum inşallah . yarın tekrar yapıcam bakalım sonuc ne olcak. klomen ve cat. iğnesi kullandım bu ayEvet tuhaf cıkmıs bence tekrarlayın testi
Bende gecen ay klomen catlatma oldum bir hafta adetim gecikti sonuc negatifçok istiyorum inşallah . yarın tekrar yapıcam bakalım sonuc ne olcak. klomen ve cat. iğnesi kullandım bu ay
hımm üzüldüm canım inşallah yakın zamanda bizde hamiş oluruz.Bende gecen ay klomen catlatma oldum bir hafta adetim gecikti sonuc negatifhakkımizda hayirlisi insallah hamilesindir
Bence hemen yapmayın bekleyin bir kac günKizlar bu ay ovulasyon testiyle takip yaptik Ve catlama zanini tutturduk . Adetim normalde bugun gelmesi gerekiyo duzenli sayilir. Ve 3..4 gundur sadece tek kasiga sanci giriyo bikac saniyelik ole. Sizce test yapsam early olanlardan cikarmi
İnsallah canım insallahhımm üzüldüm canım inşallah yakın zamanda bizde hamiş oluruz.
bende dayanamayıp yaptım günüm bugün aslındaİnsallah canım insallah
Bekleyin biraz dahabende dayanamayıp yaptım günüm bugün aslında
1 ay daha denerim olmazsa tüp bebek yapıcam heray stres çok kötüBekleyin biraz daha
Ne kadar süre oldu ?1 ay daha denerim olmazsa tüp bebek yapıcam heray stres çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?