var hayrlı olsunKızlar testime bakar mısınız 6 aydır deniyorum adetime 2 gün kaldı bu ay hissetmek derler ya ilk defa bu kadar heyecanlı hissettim kendimi test arkamı döndüğümde bu haldeydi testin markası predictor sizce doğruluğu nedir bırakın bu kadar net çıkmasını daha önce silik bile görmedim ??????
Bariz pozitif. Amin olmak için yarin kan ver orda kesinleşir umarım.Kızlar testime bakar mısınız 6 aydır deniyorum adetime 2 gün kaldı bu ay hissetmek derler ya ilk defa bu kadar heyecanlı hissettim kendimi test arkamı döndüğümde bu haldeydi testin markası predictor sizce doğruluğu nedir bırakın bu kadar net çıkmasını daha önce silik bile görmedim ??????
Belirtiniz, var mi idi .. yoksa içine doğduğu için miKızlar testime bakar mısınız 6 aydır deniyorum adetime 2 gün kaldı bu ay hissetmek derler ya ilk defa bu kadar heyecanlı hissettim kendimi test arkamı döndüğümde bu haldeydi testin markası predictor sizce doğruluğu nedir bırakın bu kadar net çıkmasını daha önce silik bile görmedim ??????
Gerçekten mi ağlamaktan içim çıktıvar hayrlı olsun
Hayır vardı aşırı bel ve bacak ağrım oldu bu ay normalde adet belirtilerimde bunlar yokturBelirtiniz, var mi idi .. yoksa içine doğduğu için mi
Çok net bir şekilde var canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Hemen kan ver sonucunu da mutlaka haber ver.Şimdiden tebrikler...Kızlar testime bakar mısınız 6 aydır deniyorum adetime 2 gün kaldı bu ay hissetmek derler ya ilk defa bu kadar heyecanlı hissettim kendimi test arkamı döndüğümde bu haldeydi testin markası predictor sizce doğruluğu nedir bırakın bu kadar net çıkmasını daha önce silik bile görmedim ??????
Adetin geçmesini bekleyeyim miBariz pozitif. Amin olmak için yarin kan ver orda kesinleşir umarım.
Allahım inşallahÇok net bir şekilde var canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Hemen kan ver sonucunu da mutlaka haber ver.Şimdiden tebrikler...
Gecikmeyi beklemeli miyim kan vermek içinHayırlı olsun. Kan verin.
Hiç gerek yok net çıkmış. 2 gün sonra tekrar kan verip düzenle artışa bakarsın. Sonra de kese için randebu alırsın. Aralık annelerinde görüşmek üzere.Gecikmeyi beklemeli miyim kan vermek için
Bence beklemene gerek yok ikinci çizgi net belli canım.yarin sabah kan ver sen.icin rahat etsin stres olmazsın hem.Gecikmeyi beklemeli miyim kan vermek için
hayırlı olsun ..pozitifKızlar testime bakar mısınız 6 aydır deniyorum adetime 2 gün kaldı bu ay hissetmek derler ya ilk defa bu kadar heyecanlı hissettim kendimi test arkamı döndüğümde bu haldeydi testin markası predictor sizce doğruluğu nedir bırakın bu kadar net çıkmasını daha önce silik bile görmedim ??????
Hala inanamıyorum test yanlış mı acaba diye düşünüp duruyorumHiç gerek yok net çıkmış. 2 gün sonra tekrar kan verip düzenle artışa bakarsın. Sonra de kese için randebu alırsın. Aralık annelerinde görüşmek üzere.
Allahım çok heyecanlıyım şuanBence beklemene gerek yok ikinci çizgi net belli canım.yarin sabah kan ver sen.icin rahat etsin stres olmazsın hem.
Hayır yaa en pahalısı buHala inanamıyorum test yanlış mı acaba diye düşünüp duruyorum
Hayırlı olsun tatlımmAllahım çok heyecanlıyım şuan
Yarın bende almayı düşünüyorum erken gebelik testi hangisinden alayım parasına bakmıyorumHayır yaa en pahalısı bu
Ekstra herhangi bir şey denedin mi kuzum ?Allahım çok heyecanlıyım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?