Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim kızlar lütfen acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uymayin o seviyesizlere kanda çıksın güzelce.
Ay uyuyamadım ya normalde saat 10 olunca pıt düşüp bayılırdım gözüme uyku girmiyor heyecandan

Var gibi benimde böyle çıktı bu sabah kan verdim dr hamilesin dedi betam 24 çıktı
Dr hamilesin dedikten sonra ne dedi bi daha ne zaman gel dedi size ben kan verip işe gidicem doktoru görmeye cuma gitmeyi düşünüyorum eğer varsa

Dr hamilesin dedikten sonra ne dedi bi daha ne zaman gel dedi size ben kan verip işe gidicem doktoru görmeye cuma gitmeyi düşünüyorum eğer varsa
Haftaya kan vermeye gel tekrar kan değerine bakalım dedi ona göre ultrasonla bakarız dedi

Sizin bata daha çok varken silik çıkmıştı galiba değil mi.
Yok bata 3 gün varken yaptığımda hayalet çizgiydi yani pazartesi günü. Bu sabah yaptım tekrar bata 2 gün var şu an silik çizgi koyulaştı kan verdim beta 24 ksür çıktı

Yok bata 3 gün varken yaptığımda hayalet çizgiydi yani pazartesi günü. Bu sabah yaptım tekrar bata 2 gün var şu an silik çizgi koyulaştı kan verdim beta 24 ksür çıktı
Yanlış hatirlamisim bir arkadaş 6 gün kala silik görmüştü kan testinde de çıkmıştı karıştırdım.
Allah gönlüne göre versin canım.Allah kucağına almayı nasip etsin

Evet ovulasyon testi ile takip ettim.
Ayrıca uygulamada kullanıyorum oda bire bir sonuç veriyo ama yanıltır diye ayrıca ovulasyon testi de alıyorum son 3 aydır.
Hangi uygulamayı kullandın ovulasyon testi ile uygulama aynı olduğu peki. Hayırlı olsun bu arada Allah sag sağlım kucağına almayı nasip etsin

Hangi uygulamayı kullandın ovulasyon testi ile uygulama aynı olduğu peki. Hayırlı olsun bu arada Allah sag sağlım kucağına almayı nasip etsin
Ah canım sağol ama daha hamilelik yok bende ya.yani şüpheleniyorum ama ne test ne kan hiç bişey yapmadım daha bat 15 Nisan beklemeyi düşünüyorum umutlanmak istemiyorum.
Pepapp uygulamasını kullanıyor.
Ovulasyon test predictor markası.

Allah soyletmistir belki de buda bi işaret Rabbım.isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Bende pepapp kullaniyirum artı iki uygulama daha. Ama farklı farklı gosterio . Ondan sordum.ov testi ile uygulama aynı oldumu diye

Diğer uygulamaları da denedim ben ya bat yada başka bişey yanlış çıktı.son bı senedir bu uygulama hep doğru sonuç verdi.simdi ovulasyon testi yok bende.almayi düşünüyorum bat bekliyorum.insallah olmaz sana da Allah söylemiştir canım.
Allah herkesin gönlüne göre versin canım

Kızlar kan verdim öğleden sonra çıkar dediler doktorun sekreteri ile görüştüm böyle nasıl desem sanki içimdeki tüm umudu söküp aldı gibi adet gecikmeniz çok olmamış gebelik negatif çıkarsada doktorla görüşmeye gelecek misiniz bilmem ne yani hastaneye bi umutla gittim kalbim kırık geri çıktım inşallah rabbim gönlüme göre verir...

Hiç takılma önemli olan değerin güzel artması.

İnşallah rabbime güvencim sonsuz ama bazı insanlar keşke daha iyi niyetli olsa
Onlara da hak veriyom çok kayalet çizgiyi bile pozitif kabul eden oluyor. Sonra regl oluyolar yani kimyasal oluyor. O yüzden gecikme yokken böyle yapması da normal. Ama seninki çok barizdi zaten sen korkma.

Canım merhaba benimde senin gibi çıktı adet günüm yarın. Kan testi sonucunu merakla bekliyorum bende cuma günü vermeyi düşünüyorum. Biraz içimde korku var daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim korkumdan hastaneye gidemiyorum su an :) birbirimize destek olalım Testimi paylaşıyorum bende

Eklentiler

• 6BD26443-CC68-4DF7-A674-77CD4EF7AC63.webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…