İnşallah ya canım e nabıza düşer mi acaba hastaneyi mi aramam gerekOnlara da hak veriyom çok kayalet çizgiyi bile pozitif kabul eden oluyor. Sonra regl oluyolar yani kimyasal oluyor. O yüzden gecikme yokken böyle yapması da normal. Ama seninki çok barizdi zaten sen korkma.
Hiç merak etme canım hemen haber veririm sana unutursam bilki hamişimdir heyecandan gircek vakit bulamamışım demektir heyecanlarınca veya üzülünce tlf unutuyorum hepCanım merhaba benimde senin gibi çıktı adet günüm yarın. Kan testi sonucunu merakla bekliyorum bende cuma günü vermeyi düşünüyorum. Biraz içimde korku var daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim korkumdan hastaneye gidemiyorum su an :) birbirimize destek olalımTestimi paylaşıyorum bende
Ay hadi bakalım canım yeter ki hayırlı haberlerini alalımHiç merak etme canım hemen haber veririm sana unutursam bilki hamişimdir heyecandan gircek vakit bulamamışım demektir heyecanlarınca veya üzülünce tlf unutuyorum hep
Hiç bilmiyorum canım ya her yerin calışma stili farklı.İnşallah ya canım e nabıza düşer mi acaba hastaneyi mi aramam gerek
Hastaneyi aradım sonuç çıkınca mesaj atacağız dediler çok heyecanlı of keşle eşime söylemeseydim 2dkda bir gelip soruyorHiç bilmiyorum canım ya her yerin calışma stili farklı.
De ki ben geliyorum labaratuvar kapısında bekkeyeceğim.Hastaneyi aradım sonuç çıkınca mesaj atacağız dediler çok heyecanlı of keşle eşime söylemeseydim 2dkda bir gelip soruyor
Ay yok yok beraber çalışıyoruz normalde sabah 8 de hastaneye gittim 12 ye kadar işe gelme hastanede bekle sonucu diyorDe ki ben geliyorum labaratuvar kapısında bekkeyeceğim.
Sonuçların çıktı mı canım? Topiği yeni okudum merak ettim.Ay yok yok beraber çalışıyoruz normalde sabah 8 de hastaneye gittim 12 ye kadar işe gelme hastanede bekle sonucu diyor
Çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş olurKızlar sonucum çıktıııııı hamişiiiimmmm çok şükür rabbime 33.00 çıktı değerim doktoru aradım %100 hamilelik var cuma bekliyorum beta artışına bakalım dedi
Amiiin inşllah darisi isteyen herkesin başına benim hiç umudum yoktuÇok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş olur
Hayrli olsunnn kuzummAmiiin inşllah darisi isteyen herkesin başına benim hiç umudum yoktu
Söylemiştim ben sana canim tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebisini inşallahKızlar sonucum çıktıııııı hamişiiiimmmm çok şükür rabbime 33.00 çıktı değerim doktoru aradım %100 hamilelik var cuma bekliyorum beta artışına bakalım dedi
Allahım inşallah sende benim gibi süpriz bir mutluluk yaşa canımSöylemiştim ben sana canim tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebisini inşallah
Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için de dua et lütfen 1 hafta bekliyoruz bakalım
Canım hayırlı olsunnn benimde beta salı günü 24 tü siz cuma gittiğinizde artmışmıydı değerinizAllahım inşallah sende benim gibi süpriz bir mutluluk yaşa canım
Evet canım sana da hayırlı olsun çarşamba 33 çıktı cuma 124 olmuştu doktorum sağlıklı gebelik gözüküyor değerin tahminim gibi artmış 22 nisanda tekrar gel dedi inşallah şeninde öyle olurCanım hayırlı olsunnn benimde beta salı günü 24 tü siz cuma gittiğinizde artmışmıydı değeriniz
Ay çok güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım sana da hayırlı olsun çarşamba 33 çıktı cuma 124 olmuştu doktorum sağlıklı gebelik gözüküyor değerin tahminim gibi artmış 22 nisanda tekrar gel dedi inşallah şeninde öyle olur
Sen ne zaman gideceksin bi daha artışa baktırmayaAy çok güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçmişti testin pozitif çıktığında? Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın ay çok heyecanlı bende çok istiyorum. Bide ayrıntıları yazar mısın, kaçıncı denemede hamile kaldın, nasıl değerlendirme oldu vs vsEvet canım sana da hayırlı olsun çarşamba 33 çıktı cuma 124 olmuştu doktorum sağlıklı gebelik gözüküyor değerin tahminim gibi artmış 22 nisanda tekrar gel dedi inşallah şeninde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?