Predictor en pahalısı en güveniliri. Kan verme imkânın varsa kan ver kafan karışmasın. Silik çıkınca insan deliriyo.Yarın bende almayı düşünüyorum erken gebelik testi hangisinden alayım parasına bakmıyorum
Benim bata 9 gün var çok erken bekleyeyim kan vermek için diye düşündüm.su erken gebelik testlerine bakayım bı diyorum silik olursa direk kan veririm zaten.Predictor en pahalısı en güveniliri. Kan verme imkânın varsa kan ver kafan karışmasın. Silik çıkınca insan deliriyo.
Ooo çok var bekle. Yumurtlama tarihini biliyor musun emin misin?Benim bata 9 gün var çok erken bekleyeyim kan vermek için diye düşündüm.su erken gebelik testlerine bakayım bı diyorum silik olursa direk kan veririm zaten.
Predictor 5-6-2 falan varmış onu anlamadım tam.
Yumurtlamada ilişki oldu onu takip ettim şimdi bat bekliyorum.cok var iste bekle bekle gecmiyo stres oldum iyice boşuna umitlenmek de istemiyorum.Ooo çok var bekle. Yumurtlama tarihini biliyor musun emin misin?
Ovulasyon testiyle mi takip ettin?Yumurtlamada ilişki oldu onu takip ettim şimdi bat bekliyorum.cok var iste bekle bekle gecmiyo stres oldum iyice boşuna umitlenmek de istemiyorum.
Ben bunu 52tlye aldım eşimde aynı anda hastanede serum takılmıştı diyor ki kan testi yapılsa aynı paraya gelirdi dedi içine doğdu galibaYarın bende almayı düşünüyorum erken gebelik testi hangisinden alayım parasına bakmıyorum
Evet ovulasyon testi ile takip ettim.Ovulasyon testiyle mi takip ettin?
Yani ben parasında değilim de silik çıkarsa sen gibi kan veririm diye düşündüm.Ben bunu 52tlye aldım eşimde aynı anda hastanede serum takılmıştı diyor ki kan testi yapılsa aynı paraya gelirdi dedi içine doğdu galiba
O zaman şöyle diyeyim pikten 10 gün sonra en net sonucu alırsın öncesinde yapıp boşuna strese sokma kendiniEvet ovulasyon testi ile takip ettim.
Ayrıca uygulamada kullanıyorum oda bire bir sonuç veriyo ama yanıltır diye ayrıca ovulasyon testi de alıyorum son 3 aydır.
Bekliyorum o zaman daha benim varO zaman şöyle diyeyim pikten 10 gün sonra en net sonucu alırsın öncesinde yapıp boşuna strese sokma kendini
Şimdi hastaneyi aradım yarın sabah vermeye gideceğim 2 saatte çıkar dediler şimdi kanımda beta yüksek çıkarsa aileme hamileyim diyebilir miyim ? Yoksa illa doktor randevusunu mu bekliyim?Predictor en pahalısı en güveniliri. Kan verme imkânın varsa kan ver kafan karışmasın. Silik çıkınca insan deliriyo.
Yahu ne bileyim adamı getirmişim hasta diye bide kendimi sıkıştırmayayım araya dedimYani ben parasında değilim de silik çıkarsa sen gibi kan veririm diye düşündüm.
Ama madem hastanedeydiniz neden kan vermedin emin olurduk şimdi
Bence 2 gün sonra tekrar ver artış düzenliyse öyle söylersin. Ben anneme ve kayinvelideme 1.de söyledim. Tekrar kan vereceğim de dedim. Kese randevusuna 1 hafta vardı. 2. Kanı verince arkadaşlarıma da söyledim.Şimdi hastaneyi aradım yarın sabah vermeye gideceğim 2 saatte çıkar dediler şimdi kanımda beta yüksek çıkarsa aileme hamileyim diyebilir miyim ? Yoksa illa doktor randevusunu mu bekliyim?
Ahahahha keşke özelde kan verseydin kesin bilgi alırdık.ama senin silik çizgi net belli bu durumda takip etmen lazım.Yahu ne bileyim adamı getirmişim hasta diye bide kendimi sıkıştırmayayım araya dedimama gerçekten pahalı bir test özel hastane kan testi 48 TL dediler yani şaşırdım
Ay eşime kalsa şimdi arayacak kayınvalidemi yarın zor tutarım galiba ya rabbimden birşey gelmesin de eltim geçen hafta bebeğimiz olmadı daha diye eşime laf etmişti erkekliği konusunda ayıptır söylemesi o yüzden en çok onun için hemen söylemek istiyorumBence 2 gün sonra tekrar ver artış düzenliyse öyle söylersin. Ben anneme ve kayinvelideme 1.de söyledim. Tekrar kan vereceğim de dedim. Kese randevusuna 1 hafta vardı. 2. Kanı verince arkadaşlarıma da söyledim.
gebelik testini adet gununuz gecdikten nsra mi yapiorsunuz kizlarGerçekten mi ağlamaktan içim çıktı
Ben 2 gün kala yaptım kaset testte pozitif çıktıgebelik testini adet gununuz gecdikten nsra mi yapiorsunuz kizlar
Uymayin o seviyesizlere kanda çıksın güzelce.Ay eşime kalsa şimdi arayacak kayınvalidemi yarın zor tutarım galiba ya rabbimden birşey gelmesin de eltim geçen hafta bebeğimiz olmadı daha diye eşime laf etmişti erkekliği konusunda ayıptır söylemesi o yüzden en çok onun için hemen söylemek istiyorum
Var gibi benimde böyle çıktı bu sabah kan verdim dr hamilesin dedi betam 24 çıktıKızlar testime bakar mısınız 6 aydır deniyorum adetime 2 gün kaldı bu ay hissetmek derler ya ilk defa bu kadar heyecanlı hissettim kendimi test arkamı döndüğümde bu haldeydi testin markası predictor sizce doğruluğu nedir bırakın bu kadar net çıkmasını daha önce silik bile görmedim ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?