Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim kızlar lütfen acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın bende almayı düşünüyorum erken gebelik testi hangisinden alayım parasına bakmıyorum
Predictor en pahalısı en güveniliri. Kan verme imkânın varsa kan ver kafan karışmasın. Silik çıkınca insan deliriyo.

Predictor en pahalısı en güveniliri. Kan verme imkânın varsa kan ver kafan karışmasın. Silik çıkınca insan deliriyo.
Benim bata 9 gün var çok erken bekleyeyim kan vermek için diye düşündüm.su erken gebelik testlerine bakayım bı diyorum silik olursa direk kan veririm zaten.
Predictor 5-6-2 falan varmış onu anlamadım tam.

Benim bata 9 gün var çok erken bekleyeyim kan vermek için diye düşündüm.su erken gebelik testlerine bakayım bı diyorum silik olursa direk kan veririm zaten.
Predictor 5-6-2 falan varmış onu anlamadım tam.
Ooo çok var bekle. Yumurtlama tarihini biliyor musun emin misin?

Ooo çok var bekle. Yumurtlama tarihini biliyor musun emin misin?
Yumurtlamada ilişki oldu onu takip ettim şimdi bat bekliyorum.cok var iste bekle bekle gecmiyo stres oldum iyice boşuna umitlenmek de istemiyorum.

Yumurtlamada ilişki oldu onu takip ettim şimdi bat bekliyorum.cok var iste bekle bekle gecmiyo stres oldum iyice boşuna umitlenmek de istemiyorum.
Ovulasyon testiyle mi takip ettin?

Yarın bende almayı düşünüyorum erken gebelik testi hangisinden alayım parasına bakmıyorum
Ben bunu 52tlye aldım eşimde aynı anda hastanede serum takılmıştı diyor ki kan testi yapılsa aynı paraya gelirdi dedi içine doğdu galiba

Ovulasyon testiyle mi takip ettin?
Evet ovulasyon testi ile takip ettim.
Ayrıca uygulamada kullanıyorum oda bire bir sonuç veriyo ama yanıltır diye ayrıca ovulasyon testi de alıyorum son 3 aydır.

Ben bunu 52tlye aldım eşimde aynı anda hastanede serum takılmıştı diyor ki kan testi yapılsa aynı paraya gelirdi dedi içine doğdu galiba
Yani ben parasında değilim de silik çıkarsa sen gibi kan veririm diye düşündüm.
Ama madem hastanedeydiniz neden kan vermedin emin olurduk şimdi

Evet ovulasyon testi ile takip ettim.
Ayrıca uygulamada kullanıyorum oda bire bir sonuç veriyo ama yanıltır diye ayrıca ovulasyon testi de alıyorum son 3 aydır.
O zaman şöyle diyeyim pikten 10 gün sonra en net sonucu alırsın öncesinde yapıp boşuna strese sokma kendini

Şimdi hastaneyi aradım yarın sabah vermeye gideceğim 2 saatte çıkar dediler şimdi kanımda beta yüksek çıkarsa aileme hamileyim diyebilir miyim ? Yoksa illa doktor randevusunu mu bekliyim?

Yani ben parasında değilim de silik çıkarsa sen gibi kan veririm diye düşündüm.
Ama madem hastanedeydiniz neden kan vermedin emin olurduk şimdi
Yahu ne bileyim adamı getirmişim hasta diye bide kendimi sıkıştırmayayım araya dedim ama gerçekten pahalı bir test özel hastane kan testi 48 TL dediler yani şaşırdım

Şimdi hastaneyi aradım yarın sabah vermeye gideceğim 2 saatte çıkar dediler şimdi kanımda beta yüksek çıkarsa aileme hamileyim diyebilir miyim ? Yoksa illa doktor randevusunu mu bekliyim?
Bence 2 gün sonra tekrar ver artış düzenliyse öyle söylersin. Ben anneme ve kayinvelideme 1.de söyledim. Tekrar kan vereceğim de dedim. Kese randevusuna 1 hafta vardı. 2. Kanı verince arkadaşlarıma da söyledim.

Yahu ne bileyim adamı getirmişim hasta diye bide kendimi sıkıştırmayayım araya dedim ama gerçekten pahalı bir test özel hastane kan testi 48 TL dediler yani şaşırdım
Ahahahha keşke özelde kan verseydin kesin bilgi alırdık.ama senin silik çizgi net belli bu durumda takip etmen lazım.
Yarın hit kan ver bı baktır.

Bence 2 gün sonra tekrar ver artış düzenliyse öyle söylersin. Ben anneme ve kayinvelideme 1.de söyledim. Tekrar kan vereceğim de dedim. Kese randevusuna 1 hafta vardı. 2. Kanı verince arkadaşlarıma da söyledim.
Ay eşime kalsa şimdi arayacak kayınvalidemi yarın zor tutarım galiba ya rabbimden birşey gelmesin de eltim geçen hafta bebeğimiz olmadı daha diye eşime laf etmişti erkekliği konusunda ayıptır söylemesi o yüzden en çok onun için hemen söylemek istiyorum

Kızlar bu da kaset testim şimdi yaptım anında böyle olduuu galiba gerçekten var bu arada bekledikçe koyulaşıyor bu ilk an olan hali ikinci eklediğim 4 dakika sonrası

Eklentiler

• 0BB8A43F-5224-4B58-A90A-BBA630B46D67.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 04BEA3FC-D194-41D5-80B5-96B907F293C2.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 72
Uymayin o seviyesizlere kanda çıksın güzelce.

Var gibi benimde böyle çıktı bu sabah kan verdim dr hamilesin dedi betam 24 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…