Gebelik testim

Yanlış kişiyi alıntılamışım canım yaa, sonuçlara baktım şimdi hepsi normal sonuç diyo ama doktor neden öyle bişi dedi asla anlamadım
Alla alla bilemedim ki simdi baska bi doktora daha mi gitsen acaba yeniden test yapsalar karsilastirirsin

Anladim canim tamam üzülme 3 ay kisa bir dönem ve dogum kontrol kullanirken yediklerine de dkkat et o haplar kilo yaptirir biliyorsundur
evet canım sordum ama bu yasmin isimli ilaç çok yan etkisiz aldırmaz dedi.. yani kullananlar aldırır psikolojisi ile daha çok yemek yiyormuş gibi bişey söyledi bilmiyorum :) LH 14 FSH 6 çıkmış bu arada prolaktin 20 tsh 3.36

Senin için sonuçlarımı paylaşıyorum canım Mehrii34

Eklentiler

• D257CD43-9496-4AD0-AA0B-2071A2FBAFAB.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 03FB8E13-EB06-4468-832B-19ACF22FF409.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 66CC2E04-D17B-4D1C-82B5-FEEE44082901.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 54
  • E4738D73-0582-4E04-AD42-B3129F654B27.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 86B5C4A9-AC45-4E45-8BF7-CA8A55AFE8AD.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 65
O şey ya görseller aynı diye atmıştım. O benim önce negatif olup ertesi gün pozitif olan hcg testim
hahahahah allahım hiç gülceğim yoktu yaa hatlar karıştıı 325467674 tane silik cizgi gördüm hala hamile değilim üstüne doktorum dogum kontrol hapı verdi moralim cok bozuk keyfim yerine geldi biraz

hahahahah allahım hiç gülceğim yoktu yaa hatlar karıştıı 325467674 tane silik cizgi gördüm hala hamile değilim üstüne doktorum dogum kontrol hapı verdi moralim cok bozuk keyfim yerine geldi biraz
Ayyy valla bende sürekli silik görmekten sıkıldım bi halt çıktığı da yok saldım çayıra tutarsa tutar tutmazsa eczaneyi ve özel hastaneyi zengin ettiğimle kalıcam

Ayyy valla bende sürekli silik görmekten sıkıldım bi halt çıktığı da yok saldım çayıra tutarsa tutar tutmazsa eczaneyi ve özel hastaneyi zengin ettiğimle kalıcam
daha geçen cumartesi predictor aldım test silik çıktı diye bide kaset aldım kaseti yaptım allahtan ilk evde açılmamış duruyor öylece zaten 3 ay sonraya kaldı valla kullanmam çok pahalı ya özel hastaneyi hiç tavsiye etmem agustosta gittim adet zamanımda yine hiç bişeyin yok demiştii.. şehir hastanesine gittim.. hemen hormonlarını düzeltmemiz lazım dedi şoka girdim

Burda devlet hastanesi kan almıyor özele de sürekli 150 200 vermek zorunda kalıyorum. Testler hep kandırdığı içinde asla inanmıuorum bana doktorun yemin etmesi lazım hamilesin diye ancak öyle inanırım testide anca ne zaman 10 15 gün reglim gecikir o zaman yaparım daha eşim eczaneden sürekli test almaktan sıkıldı eczacıyla ahbap oldum sayende diyor. Eczaneye gittiğinde çocuk bu ayda mı olmadı abi diye soruyormuş artık gitmek istemiyormuş

ay yazık yaa bende aynı eczanelere girmemeye calısıyorum bursada semt semt değişik eczacılardan almaya çalışıyorum eşim aldığım testleri bulup saklıyodu artık yapma diye ama artıkk bıraktım 3 ay ara

Aynneeenn ara ver keyfine bak anın tadını çıkart en güzeli bu şekilde valla bende o kadar vazgeçtim ki artık teste para vermek yerine gecelik almaya pijama almaya başladım

Biraz düşünmemiş olursun böylece daha kolay gebe kalirsin inşallah, bende şükür sular seller gibi regl oldum kac aydir, hsg randevusu aldim 27 sinde insallah bisey cikmaz da gebe kalabilirim
Amin inşallah. Doktor 3 ay korunun dedi. Ben de o 3 at kendime bakacağım biraz. Gerekli vitaminlerimi falan alırım artık

Amin inşallah. Doktor 3 ay korunun dedi. Ben de o 3 at kendime bakacağım biraz. Gerekli vitaminlerimi falan alırım artık

Aynneeenn ara ver keyfine bak anın tadını çıkart en güzeli bu şekilde valla bende o kadar vazgeçtim ki artık teste para vermek yerine gecelik almaya pijama almaya başladım
valla bende öyle.. çocuk diye diye ilişkiler körelmeye başlıyor çok kızdım kendimeee bundan sonra uzun süre çocuk lafını etmem

valla bende öyle.. çocuk diye diye ilişkiler körelmeye başlıyor çok kızdım kendimeee bundan sonra uzun süre çocuk lafını etmem
Bir yerden sonra şey oluyor. Artık istediğin için veya zevk için değil çocuk için yapmaya başlıyosun bi anlamı keyfi kalmıyor o yüzden yapmış olmak için değilde ne zaman istiyosam o zaman yapıyorum hem kendime hemde eşime psikolojik baskı yapmış olmuyorum

kesinlikle öyle düşünüyorum her şey kafada bitiyoo.. bi tanıdığım vardı senelerce cocuk istedi yumurta rezervin sıfır hiç çocugun olmaz demişti doktorlar.. sonra vazgeçti bir sene her yeri gezdi tozdu yaşadı sonra paat hamileee sonra arkadan ikinci bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…