Gebelik testim

Bat 22 si bakalım 2 gündür göğüsler sizlıyo bugün uçları baya hissettiriyo bide kasıklarımda derinden olur ya batma oyle oluyo

Naptin canim ? Varmi gelisme biraz okudumda sayfadan yazmista olabilirim sana hatirlamiyorm

Gecen ay çıktı silik ama adet oldum demekki yalanmıs dedim yalancı çizgi çıktı heralde diye bu ay bakalım ne olcak
Anladım canım hayırlısı bende bi kere miratech erken gebelik yapmıştım silikti ama 1.20 negatif çıktı adet oldum.. kaset testte hiç gölge bile görmemiştim bu sefer onda biraz çıktı artık hayırlısı bakıcaz bat ne zaman

Gecen ay çıktı silik ama adet oldum demekki yalanmıs dedim yalancı çizgi çıktı heralde diye bu ay bakalım ne olcak
Anladım canım hayırlısı bende bi kere miratech erken gebelik yapmıştım silikti ama 1.20 negatif çıktı adet oldum.. kaset testte hiç gölge bile görmemiştim bu sefer onda biraz çıktı artık hayırlısı bakıcaz
Naptin canim ? Varmi gelisme biraz okudumda sayfadan yazmista olabilirim sana hatirlamiyorm
bana mı dedin kuzum

Bat 22 si benim de son yumurtlamaya göre bat 21 ama bugün yine pik gördüğüm için heralde uzun bi süre adet olmam

Bat 22 si benim de son yumurtlamaya göre bat 21 ama bugün yine pik gördüğüm için heralde uzun bi süre adet olmam
Ben vajina sülüğü yaptırdım abla bu ay kalma şansın yüksek dedi eğer 22 sinde olmazsan test yaptır dedi

Gelişme yok gerileme var bir kaç gün önce kanamam da oldu. Kesin kimyasal yani. Çarşamba günü kan testi yaptırdık. 58 e kadar düşmüş. Pazartesi gidip randevu alacağız. Bakalım ne diyecek doktor

Gelişme yok gerileme var bir kaç gün önce kanamam da oldu. Kesin kimyasal yani. Çarşamba günü kan testi yaptırdık. 58 e kadar düşmüş. Pazartesi gidip randevu alacağız. Bakalım ne diyecek doktor
Geçmiş olsun canım, Allah korusun kendini kötüleme en iyisini doktor bilir

Anladim canim nasip olur yine inşallah üzülme

burda bitane daha vardi arkadas ona dedim olsunn sen nasilsin tatlim durumun nasil? olaylar nasil sende neyin var?.. ah bu kadinlarin cilesi bitmeeez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…