valla ben artık neye inanacağımı şaşırdım canım inanki kafayı yemek üzereyim yani bir hafta arayla testlerde pik gördüm hadi tamam bir tanesi o kdr koyu değildi yanlış gördüm diyelim ama geçen hafta kopkoyuydu çatladı şimdi gene koyuAhaaa bitane daha benden bende pko illetiyle ugrasiyorum
Gebelik testi yaptin mi canim? Adetlerin düzenlimi benim 3 ayda bir 6ayda bir geliyor kilo felanda var.. böyle sürekli pik görenler gebelikten süpheleniyor tabi biz pko dan da LH hormonumuz yüksek cikabiliyor keske bitane gebelik testi yapsaydin adetin gectiyse pkolu oldgmz icin biz bazen ihtimal vermiyoruz ama aslinda bu yanlis kendimizi kontrol etmekde fayda varvalla ben artık neye inanacağımı şaşırdım canım inanki kafayı yemek üzereyim yani bir hafta arayla testlerde pik gördüm hadi tamam bir tanesi o kdr koyu değildi yanlış gördüm diyelim ama geçen hafta kopkoyuydu çatladı şimdi gene koyu3 gündür...
evet gebelik testi yaptım canım var resimlerde burda.. çok çok silik çıktı ama erken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum.. kaset testte ovulasyon aldıgım kadın gebelik yok dedi testlerin kendi cizgileri dedi.. benim 20 agustosta adetim başlamıştı dr vajinal ultrasonla baktı pko görünüm var dedi ama lh fsh hepsi düzgün çıktı hormonal hiç bişe yokmuş ben düzenli olmasamda illa olurum adet her ay bazen bi ayın başında bi de sonunda 2 3 günlük hiç adet olmamaktan ziyade arada lekelenmelerim olurdu evlenince geçmişti çocuk denemeye başlayınca gecikmeler kanamalar hepsi birbirine girdi ya amaaaan :)Gebelik testi yaptin mi canim? Adetlerin düzenlimi benim 3 ayda bir 6ayda bir geliyor kilo felanda var.. böyle sürekli pik görenler gebelikten süpheleniyor tabi biz pko dan da LH hormonumuz yüksek cikabiliyor keske bitane gebelik testi yapsaydin adetin gectiyse pkolu oldgmz icin biz bazen ihtimal vermiyoruz ama aslinda bu yanlis kendimizi kontrol etmekde fayda varbende gebelik icin ugrasiyorum
Gebelik testin silik cikinca kan vermedin mi canim? Benimde gecen sene eylülde testim pozitif di sonra adet oldum dünyam basima yikildi yaniltti beni bide 3 yil oldu smdi yani cidden insana bkkinlik geliyor artik ne adet olabiliyorum ne de gebe kalabiliyorum pko görünüm bendede var pzrtsi kist patladi simsiyah akinti oldum korktum sekerli seylerden beslenirmis kistler ve cogalirmis haberin olsun canimevet gebelik testi yaptım canım var resimlerde burda.. çok çok silik çıktı ama erken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum.. kaset testte ovulasyon aldıgım kadın gebelik yok dedi testlerin kendi cizgileri dedi.. benim 20 agustosta adetim başlamıştı dr vajinal ultrasonla baktı pko görünüm var dedi ama lh fsh hepsi düzgün çıktı hormonal hiç bişe yokmuş ben düzenli olmasamda illa olurum adet her ay bazen bi ayın başında bi de sonunda 2 3 günlük hiç adet olmamaktan ziyade arada lekelenmelerim olurdu evlenince geçmişti çocuk denemeye başlayınca gecikmeler kanamalar hepsi birbirine girdi ya amaaaan :)
Yok be folik asitin bi zarari yoki kan yaparfolik asit başlattı bana o mu böyle yaptı bilmiyorum kii
evet en büyük düşmanımız şeker ama benim tatlı ile aram da yokki kuzumm.. kilomda normal 162 boyum 63 kg yum cok bi fazlamda yok ben anlamadım gittiGebelik testin silik cikinca kan vermedin mi canim? Benimde gecen sene eylülde testim pozitif di sonra adet oldum dünyam basima yikildi yaniltti beni bide 3 yil oldu smdi yani cidden insana bkkinlik geliyor artik ne adet olabiliyorum ne de gebe kalabiliyorum pko görünüm bendede var pzrtsi kist patladi simsiyah akinti oldum korktum sekerli seylerden beslenirmis kistler ve cogalirmis haberin olsun canim
folidoce kullanıyodum sonra inofolic combi varmış pcolulara iyi gelen onu kullanmaya başladım 2 gündür bakalım inş bi yan etkisi olmaz eczacı arkadaşıma sordum ilaç bile değil takviye o dediYok be folik asitin bi zarari yoki kan yapar
canım ya o kist en korktugm şey soğan kürü denedin mi kistler için ?Gebelik testin silik cikinca kan vermedin mi canim? Benimde gecen sene eylülde testim pozitif di sonra adet oldum dünyam basima yikildi yaniltti beni bide 3 yil oldu smdi yani cidden insana bkkinlik geliyor artik ne adet olabiliyorum ne de gebe kalabiliyorum pko görünüm bendede var pzrtsi kist patladi simsiyah akinti oldum korktum sekerli seylerden beslenirmis kistler ve cogalirmis haberin olsun canim
Denemedim aşko cünkü diyorum ki zayifliyim belki onuda yaparsam mucize olur gebe felan kalirimcanım ya o kist en korktugm şey soğan kürü denedin mi kistler için ?
Yok kullan bende ona benzer bsy kullanyrm inositol var yumurtalari kalitelestriyor gelistriyor catlatiyo vs bunla beraber ben 3 ay düzenli adet gördüm salak gibi biraktm icmedm düzensizlesti bide yurt disindaym ben taa türkiyeden getirmistim orda doktor vermisti 3 kutum kaldi bide dr.mfk ürünleri var cok merak ediyorum mutlaka duymussundurfolidoce kullanıyodum sonra inofolic combi varmış pcolulara iyi gelen onu kullanmaya başladım 2 gündür bakalım inş bi yan etkisi olmaz eczacı arkadaşıma sordum ilaç bile değil takviye o dedi
zayıflama konusunda bende çok zorlanıyorum, insülin direncim yok ama sınırda maalesef zor kilo veriyorum kuzumm ve aşırı bi ödemem var sürekli endokrin uzmanı ile görüştün mü? metformin galiba adı o türde ilaçlar aşırı zayıflatıyoDenemedim aşko cünkü diyorum ki zayifliyim belki onuda yaparsam mucize olur gebe felan kalirim
duydum duymam mı kız.. ama benim için çok erken 2 aydır falan tam anlamıyla denemem oldu :)Yok kullan bende ona benzer bsy kullanyrm inositol var yumurtalari kalitelestriyor gelistriyor catlatiyo vs bunla beraber ben 3 ay düzenli adet gördüm salak gibi biraktm icmedm düzensizlesti bide yurt disindaym ben taa türkiyeden getirmistim orda doktor vermisti 3 kutum kaldi bide dr.mfk ürünleri var cok merak ediyorum mutlaka duymussundur
Aynen tatlim bende cok zorlaniyorum sadece 10 kilo vermem gerek ama olmuyo metformin bende suan kullaniyorum bakalim ins faydasi olur bende tiroid ilaci aliyorum 50 mikrogramm..sen?zayıflama konusunda bende çok zorlanıyorum, insülin direncim yok ama sınırda maalesef zor kilo veriyorum kuzumm ve aşırı bi ödemem var sürekli endokrin uzmanı ile görüştün mü? metformin galiba adı o türde ilaçlar aşırı zayıflatıyor
Daha var ozaman canim kafaya takma kullan ilaclariniduydum duymam mı kız.. ama benim için çok erken 2 aydır falan tam anlamıyla denemem oldu :)
Canım istersen bekle adet gününü olmazsa öyle test yap tekrardan şimdi ne söylesek yalan olurKızlar 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için hapla düşük yaptım.
En son 21 eylülde adet gördüm. Ondan önce 15 ağustosta görmüştüm. Adetim 1-2 gün gecikince test yaptım. Negatif çıkmıştı. İşte sonra 21 eylülde adet oldum.
3 gün önce kasıklarımda bi sızı olduğu için acaba yumurtlama mı var diye test yaptım. Pik çıktı. Dün yaptım yine pik. Bugün çatladı mı diye yaptım. Yine pik çıktı ve bugün tuvalette peçeteye koyu kahve çok çok az lekelenmeler geldi. Ben de şüphelenip az önce gebelik testi yaptım. Sizce sonuç ne ve nasıl olabilir ?
aşkım ben iki üç sene önce gitmiştim o zamanlar hormon değerlerim kötüydü bana matofin vermişti.. dogum kontrol falan kullandım.. sonra düzene girdi adetimm.. ama yumurtalıklar hala çooohhhhh fazlaaaaAynen tatlim bende cok zorlaniyorum sadece 10 kilo vermem gerek ama olmuyo metformin bende suan kullaniyorum bakalim ins faydasi olur bende tiroid ilaci aliyorum 50 mikrogramm..sen?
aşkım ben iki üç sene önce gitmiştim o zamanlar hormon değerlerim kötüydü bana matofin vermişti.. dogum kontrol falan kullandım.. sonra düzene girdi adetimm.. ama yumurtalıklar hala çooohhhhh fazlaaaa
Avakado yee tamami kizlar gören herkes avakado yesin 3 sene hic yumurtlama göremedim sonra avakado cok yogun yedigim zamanlar felaket bir agri ve akinti ile yumurtlama gördüm klomensiz döllenmedi gebelik olmadi oda ayri pkodan ama kesin ve net yarari var her gördgm yerede yaziyorum kesinlikle tam bir folat yani folik asit bombasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?