- 22 Haziran 2022
- 9
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Aylinnn000
-
Kan sonucunuz nedir? İnşallah oda pozitif çıkar :) dualarımızdasınMerhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü
Ne olur ne olmaz diye hem erken gebelik yaptım hem de normal :) bugün kan vereceğim inşallah
Haber verrSağ ol canım inşallah bakalım su kan sonucu da bir çıksın da
TamamdırHaber verr
Henüz çıkmadı daha, inşallah ya çok tatlısın çok ama çok teşekkür ederimmmKan sonucunuz nedir? İnşallah oda pozitif çıkar :) dualarımızdasın
Çıktı mı sonuç cnm işleri bıraktım beklemedeyim seni
Çok ama çok dua edicem en içten dileklerimle hemde.. Hep dualarımda olacaksınız... O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Umudunu sakın kaybetmeBizler içinde dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş bende 1 seneye yaklaşık bekliyorum
Beklersin ya çıkmaz beklemezsin hemen çıkarYok daha ya bakıyorum ama henüz çıkmamış
Valla her iki yerden de bakıyorumBeklersin ya çıkmaz beklemezsin hemen çıkar1 oldu saat hala çıkmadı e nabizdan i bakıyon kuzu doktor barkod verdi ordann mi
Ben çatlayacak şimdi surada dogurcam yeminleValla her iki yerden de bakıyorum
Testin pozitif canım hamilesn büyük ihtimal hayırlı olsun son durumunu yaz merak ettimMerhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü
Ne olur ne olmaz diye hem erken gebelik yaptım hem de normal :) bugün kan vereceğim inşallah
İnşallah canım ya aminnnTestin pozitif canım hamilesn büyük ihtimal hayırlı olsun son durumunu yaz merak ettim
Valla beklemekte çok zormuş ya1.30 dan sonra bak bide öğle arasında sağlık ocakları heycanlandık hepimiz
sağlık ocagı ertesi gün öglenden sonra çıkıyor sonuçlar özelde yaptırdıysanız 1.2 saate cıkıyorValla beklemekte çok zormuş yabide öyle deniyim bekliyim azcık daha
Varmı bir gelişmeeValla beklemekte çok zormuş yabide öyle deniyim bekliyim azcık daha
Sağlık ocağında yaptırmadım aslında semt polikliniğinde yaptırdım, normalde hep yaptırırdım sabahtan öğleden sonra direkt çıkardı ama şimdi çıkmayacağı tuttusağlık ocagı ertesi gün öglenden sonra çıkıyor sonuçlar özelde yaptırdıysanız 1.2 saate cıkıyor
Kızlar şimdi doktoru aradım ne zaman çıkar sonuçlar diye 4 gibi çıkacakmış sizede bilgi vermek istedim.. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?