- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
Acilde alıyorlar bende acilde yaptırdım canım inşallah vardırAcilde kabul ederlerse acilden vericem canım eşimin mesaisi 5 te bitiyor çünkü. Yazarım sonucumu buraya nasipse
Hamile gibi geldin bana hayırlısı olsun hakkındaAynen canım bende ovülasyonda yumurtlamayı laboquick ile yakaladım diyebilirim eğer hamileysem. Teşekkür ederim
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktıİnşallah güzel haberi alırsan beni de etiketle
Aynen canım az önce öğrendimAldınız mı sonuç banada hamilelik var gibi geldi
Maşallah tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallahSonuç pozitif acilde kan verdim 16.87 çıktı değerim
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktı
Ben demiştim demek guzel oldu suanAynen canım az önce öğrendim ☺ Adete 3 gün kala 16.87 çıktı
Aminnnn aminnn inşallah canıminş tez zmaanda alırsın güzel haberleri zaten o an inanamazsın bile çok amin
Testlerin garezi banaydi galiba hepsi pozitif kanda negatifSonuç pozitif acilde kan verdim 16.87 çıktı değerim
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktı ☺
Amin canım inşallahMaşallah tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım inşallahBen demiştim demek guzel oldu suantebrikler artisi takip edin saglicakla ilerler insallah ❤
Kanda baktırdım negatif değil beta hcg 16.87 daha adetime 3 gün varnegatif çıkmış bu testin sonucu
Canım laboquick ovulasyon testinde yumurtlama gördükten kac gün sonra gebelik testinde silik gördün :)Amin canım inşallah
Ay çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin rabbim. Maşallah.Sonuç pozitif acilde kan verdim 16.87 çıktı değerim
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktı
10 gün sonra canımCanım laboquick ovulasyon testinde yumurtlama gördükten kac gün sonra gebelik testinde silik gördün :)
İlki 2 dkda 2. 4. Dkda çıktı:)Beynimde böle çıkmıştı ben hamileyım kaç dakkada cıktıgı önemli ama
Sağol canım amin inşallahAy çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin rabbim. Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?