- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
Acilde alıyorlar bende acilde yaptırdım canım inşallah vardırAcilde kabul ederlerse acilden vericem canım eşimin mesaisi 5 te bitiyor çünkü. Yazarım sonucumu buraya nasipse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acilde alıyorlar bende acilde yaptırdım canım inşallah vardırAcilde kabul ederlerse acilden vericem canım eşimin mesaisi 5 te bitiyor çünkü. Yazarım sonucumu buraya nasipse![]()
Hamile gibi geldin bana hayırlısı olsun hakkındaAynen canım bende ovülasyonda yumurtlamayı laboquick ile yakaladım diyebilirim eğer hamileysem. Teşekkür ederim![]()
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktıİnşallah güzel haberi alırsan beni de etiketle![]()
Aynen canım az önce öğrendimAldınız mı sonuç banada hamilelik var gibi geldi![]()
Maşallah tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallahSonuç pozitif acilde kan verdim 16.87 çıktı değerim
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktı![]()
Ben demiştim demek guzel oldu suanAynen canım az önce öğrendim ☺ Adete 3 gün kala 16.87 çıktı
Aminnnn aminnn inşallah canıminş tez zmaanda alırsın güzel haberleri zaten o an inanamazsın bile çok amin![]()
Testlerin garezi banaydi galiba hepsi pozitif kanda negatifSonuç pozitif acilde kan verdim 16.87 çıktı değerim
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktı ☺
Amin canım inşallahMaşallah tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Amin canım inşallahBen demiştim demek guzel oldu suantebrikler artisi takip edin saglicakla ilerler insallah ❤
Kanda baktırdım negatif değil beta hcg 16.87 daha adetime 3 gün varnegatif çıkmış bu testin sonucu
Canım laboquick ovulasyon testinde yumurtlama gördükten kac gün sonra gebelik testinde silik gördün :)Amin canım inşallah![]()
Ay çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin rabbim. Maşallah.Sonuç pozitif acilde kan verdim 16.87 çıktı değerim
Canım sonuç pozitif acilde kan verdim sonuç 16.87 çıktı![]()
10 gün sonra canımCanım laboquick ovulasyon testinde yumurtlama gördükten kac gün sonra gebelik testinde silik gördün :)
İlki 2 dkda 2. 4. Dkda çıktı:)Beynimde böle çıkmıştı ben hamileyım kaç dakkada cıktıgı önemli ama
Sağol canım amin inşallahAy çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin rabbim. Maşallah.