Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız? Laboquick marka yanıltıyor gibi bir yorum aldım🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verirsem hastanede veya sağlık ocağında hamile olduğum orda kayıtlara geçer mi görünür mü başkaları tarafından
Hasta hakları kapsamında söylenmiyor ailenize vs ama e nabızda ve sistemde hep olur kaydınız. Silmenin bi yolu olduğunu da sanmıyorum

Özel hastanelere ya da tıp merkezi vs varsa gidebilirsiniz. Birinin özellikle araştırması gerekir öğrenmek için. Öyle olsa bile sizden başkasına söylenmez

Teşekkür ederim bana yazıp yardımcı olmaya çalıştığınız içinçöyle bişey okudum bir doktor makalesinde
  • İdrarda idrar yolu enfeksiyonu veya böbrek hastalıkları gibi nedenlerle protein çıkabileceği gibi bazen vajinal akıntılaran da idrar protein geçebilir. İdrardaki protein, gebelik testinde yanlış pozitiflik nedenlerinden biridir. Akıntınız, idrar yolu enfeksiyonunuz veya böbrek hastalığınız varsa idrarda gebelik testi yapmamalı veya sonucuna güvenmemelisiniz.
  • Üç gündür sarı akıntım var idrar yolu enfeksiyonundan dolayı pozitif çıkıyor olabilir mi acaba

İkinci testte çift çizgi aklım almıyor hala inanmak istemiyorum böyle bir şey nasıl olabilir başka bi sebebi olmalı
Nadirde olsa sürtünmeyle gebelik oluyor canım. Zevk suyunda da sperm olabiliyor. O yüzden de hamile kalınıyor. Çok büyük hata etmişsin adam ben bişey yapmadım benle bunu yapan başkasıylada yatmıştır dese kaldın ortada . Kaç yaşındasın annene söyle bence. Bugün git kan ver gün geçtikçe bebek büyüyor. Kan gözükmesin diyorsun ama benek saklanacak bişey değil . Karnın çıkmadan bi kan ver hadi oyalanma . İnşallah hamile değilsindir

G Gulnaze testi tekrarladınmı canım umarım yoktur bebek

Evet yine çift çizgi ama ben hala ihtimal vermiyorum inanmak istemiyorum

Aynı şekilde belirgindi
O halde bir şekilde en kısa zaman içinde emin olmak adına beta hcg ölçtür kan testi yaptır değer beş üstüyse zaten jinekoloğa gözükmen lazım kürtaj için zamanın azalıyor her geçen gün

O halde bir şekilde en kısa zaman içinde emin olmak adına beta hcg ölçtür kan testi yaptır değer beş üstüyse zaten jinekoloğa gözükmen lazım kürtaj için zamanın azalıyor her geçen gün
Küçük cahil de değilsin 25 yaşındasın doktor veya sağlık ocağı ailene haber veremez reşitliği çoktan geçmişsin

Küçük cahil de değilsin 25 yaşındasın doktor veya sağlık ocağı ailene haber veremez reşitliği çoktan geçmişsin
Sağlık ocağı aile hekimi gebelik takibi yapıyormuş diye bişey duymuştum benim dışında kimseyle iletişime geçmezler demi veya eve falan gelmezler

Sağlık ocağı aile hekimi gebelik takibi yapıyormuş diye bişey duymuştum benim dışında kimseyle iletişime geçmezler demi veya eve falan gelmezler
Evet gebelik defteri oluşturuluyor ama sen zaten hamileyim deme beta hcg ölçtürmek istiyorum de kendin testin protokol numarasını iste sonuca kendin bak sağlık ocağına tekrar gidip olayı dallanıp budaklandırmazsın sonucu at bize hamilemisin görelim ona göre doktora gidersin kimseyle iletişime geçilmiyor evede kimse gelmiyor merak etme

Özel bir muayenehane gidicem kadın doğum uzmanı orda hepsini halledeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…