Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız? Laboquick marka yanıltıyor gibi bir yorum aldım🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özel bir muayenehane gidicem kadın doğum uzmanı orda hepsini halledeyim
Bu hormonu niye istiyorsun demezler mi zaten anlayacaklar

Bu hormonu niye istiyorsun demezler mi zaten anlayacaklar
Öğrenmeye gitmeyince ilgilenmezler çok tanıdığın değilse günde kaç tane hamile gelir herkesle tek tek uğraşmıyolar ay buda hamile diye ama özel muayenehane ye gidersen tabi hepsini aradan çıkarırsın daha iyi olabilir

Canım çok üzgünüm büyük ihtimalle hamilesin. Bi yakınımda aynı şekilde sürtünme ile hamile kaldı. Nişanlısıyla düğünde 6 ayık hamileydi. Kızlık zarında hilal şekilde açıklık oluyormus ve yumurtlama zamanına denk gelmiş seninki ve etkenlerin zevi sonundada sperm olduğundan dolayı hamilesin. Rabbimin bi hikmeti bence aldırma daha önceden ilişki yaşamadın o kişi ile doktora gidip böyle şeyler olabileceğini doktor anlatsın arkadaşına. Kıymayın o bebege bizde bebeğimiz olsun diye bekliyoruz 4 yıldan beri

Erkek arkadaşınla evlenme ihtimalin yokmu canım ya yanlış anlama böyle konuştuğum için üzüldüm haline.

Eklentiler

• E4E59FE1-E800-44A7-BF95-C207A096BB89.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 420

Hayır yanlış sonuç değil 3 damla damlatırsanız doğru sonuç veriyor , 2 ve 4 damlada yanılıyor.
Ben bu markanın ovulasyon testi ile yumurtlama takip ettim 3 damla ile sonucu doğru buldum
Gebelik testini de yaptım
aynı idrarla başka bir marka test ve laboquik midir nedir onu aynı anda yaptım her iki testte de aynı sonucu aldım.
Güvenebilirsiniz

Özel bir muayenehane gidicem kadın doğum uzmanı orda hepsini halledeyim

Benim annem sağlık ocağında çalışıyor ve bu konuya çok hakimim kesinlikle sağlık ocağında bhcg tahlili yaptırma , aileni de arıyorlar sana ulasamadiklarinda ve bekar oldugunda daha sıkıntili oluyor.
Öyle tahlili yaptır kendi kendine degerlendir diye bir şey yok , testin pozitif çıkarsa seni hemen ararlar çünkü gebe kaydı oluşturmak zorundalar.
özel hastanede bile yaptırsan gebelik onaylanmissa bağlı olduğun sağlık odağındaki sisteme tıpkı bir
Sosyal medya bildirimi gibi yeni gebe diye bildirim gidiyor

Özel laboratuvarda test yaptirabilirsin sen bildirmedigin sürece dogum yapana kadar sağlık ocağı bilmez ama bildirmedigin için hem doktor hem hemşire para cezasına carptirilir çünkü gebe takibi yapmak zorunlu ülkemizde.

Canım belirtilerin nelerdi senin

Kasıklarımda batma oluyordu. Yerleşme kanamam oldu. Mide bulantım oluyordu sabahları az az. Bi de çok akıntım vardı beyaz renk krem gibi.
Haydaaaa bendede hepsi var ama arada adet olacakmışım gibi bi sancı giriyo çok hafif sonra gidio inşallah hamileyizdirrrr

Kızlar merhaba çok yardıma ihtiyacım var adetime bir hafta kala silik çizgi cıktı hamileyim sandım sonra bir hafta gecikti ve pıhtılı kanamalı adet gördüm şimdide elimle arada yokluyorum şiş gibi içerisi Bi yumusaklığa çarpıyor kanamam bittikten beri 10 gündür test yapıyorum negatif cıkıyor silik dahi değil sizlerin vajina içi yumurtlama döneminde nasıl karnım çok ağrıyor ishalim 2 haftadır ve üst karnım şiş gibi mantar mı desem bilemiyorum 1 bucuk aylık olucaktı su an testte cıkar değil mi

Ben de bundan kullaniyodum testte hic bir sıkıntı yok. Adete 10 gün kala bundan daha silik bi cizgiyle öğrenmiştim.
Adete 10 kala ogrenmissiniz hayırlı olsun inşallah birşey sormak istiyorum adete kaç gün kala yumurtlamaniz olmustu?

Adete 10 kala ogrenmissiniz hayırlı olsun inşallah birşey sormak istiyorum adete kaç gün kala yumurtlamaniz olmustu?
Hatirlamiyorum ama herkesinki farkli oluyo. Ben ovulasyon testi kullanmıştım ilk kullandigimda da ikinci kullandigimda da hamile kaldim size de öneririm.

Kimyasal gecirmissin canim yüksek ihtimal.ins tez vakitte hamile kalirsin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…