Özel bir muayenehane gidicem kadın doğum uzmanı orda hepsini halledeyim
Bu hormonu niye istiyorsun demezler mi zaten anlayacaklarEvet gebelik defteri oluşturuluyor ama sen zaten hamileyim deme beta hcg ölçtürmek istiyorum de kendin testin protokol numarasını iste sonuca kendin bak sağlık ocağına tekrar gidip olayı dallanıp budaklandırmazsın sonucu at bize hamilemisin görelim ona göre doktora gidersin kimseyle iletişime geçilmiyor evede kimse gelmiyor merak etme
Öğrenmeye gitmeyince ilgilenmezler çok tanıdığın değilse günde kaç tane hamile gelir herkesle tek tek uğraşmıyolar ay buda hamile diye ama özel muayenehane ye gidersen tabi hepsini aradan çıkarırsın daha iyi olabilirBu hormonu niye istiyorsun demezler mi zaten anlayacaklar
Bekar mısınız. Spiralle bile hamile kalma olasılığı var nasıl korunuyordunuz ? Laboquick bende hiç yanılmadı. Ama başka markalarda yalancı pozitif gördüm. Çok ince ip gibi ve silik oluyor
Canım bugün bir arkadaşım laboquick ile test yaptı çift çizgiyi gördü inanmadık eşi eczane den başka marka aldı onlardada çıktı ve asıl şok eden adeti biteli bikaç gün olmuş geçen aydn yumurta sı döllenmiş kan verdi bugece 71 çıktı bence sende test yap olabilir
Merhabalar adetime 3 gün var 9 Şubat tarihi. Bu sabah ilk idrarla days comfort erken gebelik testi yaptım negatif daha sonra laboquick marka normal testlerden vardı evde 2. İdrarlada onu yaptım sonucu paylaşıyorum bakarmısınız? Birde bu markanın yanlış sonuç verdiğini duydum. Yanlış sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2585638
Özel bir muayenehane gidicem kadın doğum uzmanı orda hepsini halledeyim
Sonuç ne oldu ne yaptınızAynı şekilde belirgindi
Canım belirtilerin nelerdi seninAlırsın ama düşük çıkar. Beni çok düşük kimyasal bu diye çok korkuttular. Sen diyecekleri herşeye hazırlıklı olarak git. Bi de herkese söyleme adet geçmeden gerçekten kimyasal olabiliyor. Ben değil dedim ama hissetmiştim çok belirtim vardı çünkü
Kasıklarımda batma oluyordu. Yerleşme kanamam oldu. Mide bulantım oluyordu sabahları az az. Bi de çok akıntım vardı beyaz renk krem gibi.Canım belirtilerin nelerdi senin
Haydaaaa bendede hepsi var ama arada adet olacakmışım gibi bi sancı giriyo çok hafif sonra gidio inşallah hamileyizdirrrrKasıklarımda batma oluyordu. Yerleşme kanamam oldu. Mide bulantım oluyordu sabahları az az. Bi de çok akıntım vardı beyaz renk krem gibi.
Ben 9 ay çektim adet sancısı her adet zamanımda. İnşallahHaydaaaa bendede hepsi var ama arada adet olacakmışım gibi bi sancı giriyo çok hafif sonra gidio inşallah hamileyizdirrrr
Hay ağzın bal yesin inşallah inşallah allah razı olsunBen 9 ay çektim adet sancısı her adet zamanımda. İnşallah
Adete 10 kala ogrenmissiniz hayırlı olsun inşallah birşey sormak istiyorum adete kaç gün kala yumurtlamaniz olmustu?Ben de bundan kullaniyodum testte hic bir sıkıntı yok. Adete 10 gün kala bundan daha silik bi cizgiyle öğrenmiştim.
Hatirlamiyorum ama herkesinki farkli oluyo. Ben ovulasyon testi kullanmıştım ilk kullandigimda da ikinci kullandigimda da hamile kaldim size de öneririm.Adete 10 kala ogrenmissiniz hayırlı olsun inşallah birşey sormak istiyorum adete kaç gün kala yumurtlamaniz olmustu?
Kimyasal gecirmissin canim yüksek ihtimal.ins tez vakitte hamile kalirsin hayirlisiylaKızlar merhaba çok yardıma ihtiyacım var adetime bir hafta kala silik çizgi cıktı hamileyim sandım sonra bir hafta gecikti ve pıhtılı kanamalı adet gördüm şimdide elimle arada yokluyorum şiş gibi içerisi Bi yumusaklığa çarpıyor kanamam bittikten beri 10 gündür test yapıyorum negatif cıkıyor silik dahi değil sizlerin vajina içi yumurtlama döneminde nasıl karnım çok ağrıyor ishalim 2 haftadır ve üst karnım şiş gibi mantar mı desem bilemiyorum 1 bucuk aylık olucaktı su an testte cıkar değil mi
Kanamalı adet mi yaşadınız 9 ay boyunca yaniBen 9 ay çektim adet sancısı her adet zamanımda. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?