Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız? Laboquick marka yanıltıyor gibi bir yorum aldım🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım iki çizgiydi ama hastalandım . Doktora gitmedim. Senin nasıl testi bi at benimki gibi mi değil mi söylüyüm
Canım bugün bir arkadaşım laboquick ile test yaptı çift çizgiyi gördü inanmadık eşi eczane den başka marka aldı onlardada çıktı ve asıl şok eden adeti biteli bikaç gün olmuş geçen aydn yumurta sı döllenmiş kan verdi bugece 71 çıktı bence sende test yap olabilir

Bekarım eminim çünkü sürtünme yokuyla bir ilişki oldu birleşme olmadı adetim geçikince şüphelendim şoktayım nasıl pozitif çıkar
Sürtünme yoluyla gebe kalınacağını sanmam umarım değilsindir öyleyse net iki çizgi diyosun başka testle tekrar dene yarın sabah ilk idrarda yap testi

Testi attım evet hemen çıktı net iki çizgi
Sen yarın testi önce ki test markasından başka bir marka ile tekrar et frely diye beş tllik bi marka var yada oncomed oda beş tl yanılmıyorlar hiç dene bakalım ne çıkıyor

Sürtünme yoluyla gebe kalınacağını sanmam umarım değilsindir öyleyse net iki çizgi diyosun başka testle tekrar dene yarın sabah ilk idrarda yap testi
İnşAllah hamile değildir sürtünme ile olmuş ama sanırım vajina üzerine boşalma olmuş dün yazmıştı bir topikte testi çok netti iki çizgide mordu bugün iki kişi daha aynı şekilde şeyler yazmış onlar ella ertesi gün hapı içmiş ihtimalleri yok keşke bu kızda içseymiş biz hamile kalmak istiyoruz olmuyor istemeyenler de oluyor Allah ın işi hayırlısı

Canım adeti her zaman ki gibi miymiş

O kadar netse kesin hamiledir canım

O ortadaki çizgi ne belki de bozuk test mutlaka tekrarla canım haddim değil belki ama lütfen daha dikkatli ol bir daha böyle kafan bulanmasın
O ortakini sonradan ben yaptım net iki çizgiydi hemen çıktı.ben ihtimal vermiyorum teste ama mide bulantısı beni korkutuyor adet söktürücü içsem mi acaba adet düzensizliğiyse kanım gelir mi

O ortakini sonradan ben yaptım net iki çizgiydi hemen çıktı.ben ihtimal vermiyorum teste ama mide bulantısı beni korkutuyor adet söktürücü içsem mi acaba adet düzensizliğiyse kanım gelir mi
Önce testi tekrarla başka bir testle canım eğer varsa halada o zaman düşünürsün ne yapacağını

Bekarım eminim çünkü sürtünme yokuyla bir ilişki oldu birleşme olmadı adetim geçikince şüphelendim şoktayım nasıl pozitif çıkar
O şekilde de hamile kalınabiliyor. Çizgi silikse belki yanlış olabilir ama hemen çıktıysa ve netse biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…