- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Evet canım iki çizgiydi ama hastalandım . Doktora gitmedim. Senin nasıl testi bi at benimki gibi mi değil mi söylüyümSiz kesin bir cevap vermiyorsunuz ama net iki çizgiydi ve hamile değildiniz demi ?
Neden imkanı yok. Zaten imkansızsa niye test yaptınız??Merhaba bir şey sorabilir miyim idrar testlerini pozitif çıktı ama kan negatif demişsiniz çizgi çok belirgin miydi.benimde pozitif ama hamile olmama imkan yok yanlış çıkabiliyor değil mi bu testler ?
Canım bugün bir arkadaşım laboquick ile test yaptı çift çizgiyi gördü inanmadık eşi eczane den başka marka aldı onlardada çıktı ve asıl şok eden adeti biteli bikaç gün olmuş geçen aydn yumurta sı döllenmiş kan verdi bugece 71 çıktı bence sende test yap olabilirEvet canım iki çizgiydi ama hastalandım . Doktora gitmedim. Senin nasıl testi bi at benimki gibi mi değil mi söylüyüm
Sürtünme yoluyla gebe kalınacağını sanmam umarım değilsindir öyleyse net iki çizgi diyosun başka testle tekrar dene yarın sabah ilk idrarda yap testiBekarım eminim çünkü sürtünme yokuyla bir ilişki oldu birleşme olmadı adetim geçikince şüphelendim şoktayım nasıl pozitif çıkar
Sen yarın testi önce ki test markasından başka bir marka ile tekrar et frely diye beş tllik bi marka var yada oncomed oda beş tl yanılmıyorlar hiç dene bakalım ne çıkıyorTesti attım evet hemen çıktı net iki çizgi
İnşAllah hamile değildir sürtünme ile olmuş ama sanırım vajina üzerine boşalma olmuş dün yazmıştı bir topikte testi çok netti iki çizgide mordu bugün iki kişi daha aynı şekilde şeyler yazmış onlar ella ertesi gün hapı içmiş ihtimalleri yok keşke bu kızda içseymiş biz hamile kalmak istiyoruz olmuyor istemeyenler de oluyor Allah ın işi hayırlısıSürtünme yoluyla gebe kalınacağını sanmam umarım değilsindir öyleyse net iki çizgi diyosun başka testle tekrar dene yarın sabah ilk idrarda yap testi
Canım adeti her zaman ki gibi miymişCanım bugün bir arkadaşım laboquick ile test yaptı çift çizgiyi gördü inanmadık eşi eczane den başka marka aldı onlardada çıktı ve asıl şok eden adeti biteli bikaç gün olmuş geçen aydn yumurta sı döllenmiş kan verdi bugece 71 çıktı bence sende test yap olabilir
O kadar netse kesin hamiledir canımİnşAllah hamile değildir sürtünme ile olmuş ama sanırım vajina üzerine boşalma olmuş dün yazmıştı bir topikte testi çok netti iki çizgide mordu bugün iki kişi daha aynı şekilde şeyler yazmış onlar ella ertesi gün hapı içmiş ihtimalleri yok keşke bu kızda içseymiş biz hamile kalmak istiyoruz olmuyor istemeyenler de oluyor Allah ın işi hayırlısı
Evet canım iki çizgiydi ama hastalandım . Doktora gitmedim. Senin nasıl testi bi at benimki gibi mi değil mi söylüyüm
Evet canım herzamanki gibi herzaman ki zamanında adet olmuşCanım adeti her zaman ki gibi miymiş
Bence sen gebesin içimden öyle geçiyor çokCanım adeti her zaman ki gibi miymiş
Yeni mi yaptın dünkü testmi bu canım
Yeni mi yaptın dünkü testmi bu canım
Dün yaptığımYeni mi yaptın dünkü testmi bu canım
Tamam boşver bunu yarın kendine yeni bir test al onunla deneDün yaptığım
O ortadaki çizgi ne belki de bozuk test mutlaka tekrarla canım haddim değil belki ama lütfen daha dikkatli ol bir daha böyle kafan bulanmasın
O ortakini sonradan ben yaptım net iki çizgiydi hemen çıktı.ben ihtimal vermiyorum teste ama mide bulantısı beni korkutuyor adet söktürücü içsem mi acaba adet düzensizliğiyse kanım gelir miO ortadaki çizgi ne belki de bozuk test mutlaka tekrarla canım haddim değil belki ama lütfen daha dikkatli ol bir daha böyle kafan bulanmasın
Önce testi tekrarla başka bir testle canım eğer varsa halada o zaman düşünürsün ne yapacağınıO ortakini sonradan ben yaptım net iki çizgiydi hemen çıktı.ben ihtimal vermiyorum teste ama mide bulantısı beni korkutuyor adet söktürücü içsem mi acaba adet düzensizliğiyse kanım gelir mi
O şekilde de hamile kalınabiliyor. Çizgi silikse belki yanlış olabilir ama hemen çıktıysa ve netse biraz zorBekarım eminim çünkü sürtünme yokuyla bir ilişki oldu birleşme olmadı adetim geçikince şüphelendim şoktayım nasıl pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?