- Konu Sahibi Mervesavas28
-
Bende bugün test aldım yaptım hayalet gb8 ikinci silik çıktı 2 tane testtede ama fotoda belli etmiyor ben dikkatli bakınca goruyorm ilk saniyede çıktı her ikisi ama sonradan çok az belli eti anlamadım bayrama kadr bekleyecek olmasam tekrar yapacam testİşte sorun şu testi yapar yapmaz çıkmıyor 5 dk içinde silik çizgi çıkıyor sonra bu kadar netlesiyo onu çok anlamadım ilk defa oluyor bu durum
Ya kesin vardır o zaman bende de öyle oldu hangi marka ile yaptın canım eğer 2 dakika içinde silik çizgi çıktıysa kesin var bence ben de kana gittim bugün 160 ciktiBende bugün test aldım yaptım hayalet gb8 ikinci silik çıktı 2 tane testtede ama fotoda belli etmiyor ben dikkatli bakınca goruyorm ilk saniyede çıktı her ikisi ama sonradan çok az belli eti anlamadım bayrama kadr bekleyecek olmasam tekrar yapacam test
İnşallah yükselir kese kalp atışı derken bi bakmışsın kucağında sağol canım benim yarin atıcam fotoğraf bakalım ne olcak inşallahÇok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı yükselir hep dua edicem sana stres yapma ilk idrarla yap ins cikicak ben inanıyorum a
Gözün aydın sağlıkla al kucağına canm seninde ebatta hayalet gibimi çıktı sonradan mı siliklesti benm hemen çıktı ilk anda çıktı dediğim gibi daha bugün yumurtlamanin 12.ci günü muhtemelen en net 14 15 gününde cikarYa kesin vardır o zaman bende de öyle oldu hangi marka ile yaptın canım eğer 2 dakika içinde silik çizgi çıktıysa kesin var bence ben de kana gittim bugün 160 cikti
Benim hala silik inan 4 gün varken yaptım o dediğin gibi gözle az görülür şekildeydi şuan hala 5 dk içinde silik çıkıyor adet 3 4 gün geçince netleşirGözün aydın sağlıkla al kucağına canm seninde ebatta hayalet gibimi çıktı sonradan mı siliklesti benm hemen çıktı ilk anda çıktı dediğim gibi daha bugün yumurtlamanin 12.ci günü muhtemelen en net 14 15 gününde cikar
Senin adet günün geçmedi degilmi daha ya ben daha öncede her iki çocuğundan yaptım direk net çıktı ama onlar yumurtlamanin 14 günü öyle çıktı neyse bakalım adet tarihim gelince kanama olmazsa tekrar yaparım bendeBenim hala silik inan 4 gün varken yaptım o dediğin gibi gözle az görülür şekildeydi şuan hala 5 dk içinde silik çıkıyor adet 3 4 gün geçince netleşir
Yok benim yarın adet günümSenin adet günün geçmedi degilmi daha ya ben daha öncede her iki çocuğundan yaptım direk net çıktı ama onlar yumurtlamanin 14 günü öyle çıktı neyse bakalım adet tarihim gelince kanama olmazsa tekrar yaparım bende
İşte benim de öyleydi diğerinde direkt böyle kopku yine çizgi ile öğrenmiştim gittiğimde de direkt kese bebek gözüküyordu kalp atışında duymuştum hiç bu aşamaları yaşamadığım için bilmiyorum açıkçası ama her hamilelik farklıymış demek ki ben de bunu tecrübe edinmiş oldumYok benim yarın adet günüm
Sende tam gününde mi oluyorsun yoksa herzaman erken mi oluyorsun ben 24 günde bir okurum ayım dolmazYok benim yarın adet günüm
Yok ben tam gününde oluyorum benimde işte bugün olmam gerekiyodu bide dün lekelenme oldu kahverengiSende tam gününde mi oluyorsun yoksa herzaman erken mi oluyorsun ben 24 günde bir okurum ayım dolmaz
Kuzum yaptım az önce ilk idrar değildi ama 2 saat tutulmuş idrarda 2 saat önce 1 bardak su içmiştim sadece 4gun var bugün ben ümidimi kestim galiba yaYok ben tam gününde oluyorum benimde işte bugün olmam gerekiyodu bide dün lekelenme oldu kahverengi
Adet gününe kadar bekle olursa olur olmassa inşallah birdahaki ay stress yapma kendineKuzum yaptım az önce ilk idrar değildi ama 2 saat tutulmuş idrarda 2 saat önce 1 bardak su içmiştim sadece 4gun var bugün ben ümidimi kestim galiba ya
Ben şimdi hesaplama yaptım da çatlamanın üstünden 8 gün geçmiş normalde 10 günde çıkıyormuş gebelik zaten catlamanin ben bu ay geç çatladı çünkü yumurtlama kanaması gördüm bu ay muhtemelen de geç adet olurum diye düşünüyorum test yapmaya devam dicem umudumu kaybetmiştim de şimdi biraz moral olduAdet gününe kadar bekle olursa olur olmassa inşallah birdahaki ay stress yapma kendine
Aynen erken öğrenmekte kötü biliyomusun sürekli testi koyulaşıyor mu koyulaşmıyor mu diye takip etmek zorunda kalıyorsun Bir de benim dün lekelenmem oldu çok korktum bir şey oldu diye ama yerleşmemiş öyle dediler hala hafiften lekelenme devam ediyorBen şimdi hesaplama yaptım da çatlamanın üstünden 8 gün geçmiş normalde 10 günde çıkıyormuş gebelik zaten catlamanin ben bu ay geç çatladı çünkü yumurtlama kanaması gördüm bu ay muhtemelen de geç adet olurum diye düşünüyorum test yapmaya devam dicem umudumu kaybetmiştim de şimdi biraz moral oldu
Sen ihmal etme bence yine de doktora bir gozuk benimde ilk hamileligimde öyleydi doktor ilaca başlattıAynen erken öğrenmekte kötü biliyomusun sürekli testi koyulaşıyor mu koyulaşmıyor mu diye takip etmek zorunda kalıyorsun Bir de benim dün lekelenmem oldu çok korktum bir şey oldu diye ama yerleşmemiş öyle dediler hala hafiften lekelenme devam ediyor
İnşallah yerleşme kanamasidir canm ben bugün erken gelebilir testi yaptım negatif şaşırdım dedm diğer testler beni yaniltiYok ben tam gününde oluyorum benimde işte bugün olmam gerekiyodu bide dün lekelenme oldu kahverengi
Sen ihmal etme bence yine de doktora bir gozuk benimde ilk hamileligimde öyleydi doktor ilaca başlattı
Evet evet doktora gittim onlar söyledi zaten yerleşme kanaması olduğunu değerim öğlen 160'tı akşam gittiğimde 185 olmuştu Bir sıkıntı yok dediler şu an hala ara ara geliyor kırmızı kan olduğunda gel dediler benim ilk kızım da hiç böyle bir sıkıntı yoktu da bunda öyle oldu Bir sıkıntı yokmuş şu anlık bayramdan sonra tekrar bir kontrole giderimSen ihmal etme bence yine de doktora bir gozuk benimde ilk hamileligimde öyleydi doktor ilaca başlattı
Benim erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 4 gün önce valla doktor öyle söyledi yerleşme kanamasi dediKiz l
İnşallah yerleşme kanamasidir canm ben bugün erken gelebilir testi yaptım negatif şaşırdım dedm diğer testler beni yanilti
Erken gebelik testlerine hiç inanmıyorum artık ben mesela kızın da derken gebelik testi yapmıştım şak diye iki tane çizgi çıkmıştı ama galiba artık HCG hassasiyeti mi düştü bilmiyorum ama kaset testte bile daha net çizgi çıkmıştı 4 gün önce erken gebelikte hiç çıkmadıBenim erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 4 gün önce valla doktor öyle söyledi yerleşme kanamasi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?