- 20 Mayıs 2022
- 159
- 70
- 48
- 27
- Konu Sahibi Mervesavas28
-
Artimed iyi canımEvet canım hemen çıktı eşimde baktı ama artı med marka test yaptığım için pek bir ümit bağlamak istemiyorum
Bende hiç silik çizgi cikarmadiEvet canım hemen çıktı eşimde baktı ama artı med marka test yaptığım için pek bir ümit bağlamak istemiyorum
Elimde bir test daha var yarın ilk idrarla yaparım onda da çıkarsa kan veririm inşallah pozitiftirBende hiç silik çizgi cikarmadi
İnşallah canım hayırlısı olsun bekliyoruz haberleriniElimde bir test daha var yarın ilk idrarla yaparım onda da çıkarsa kan veririm inşallah pozitiftir
İlk işim buraya yazmak olur canımİnşallah canım hayırlısı olsun bekliyoruz haberlerini
İnşallah duyarsın canım sağlıkla kucağına almak nasip etsinBende 9 Mayıs'ta gidicem Dr kalp atışı için inşallah duyarım bakalim
Kan testi negatif regle 3 gün var değerim 2 çıktı ben elendim kızlar böylelikle idrar testine güvenilmeyeceğini de anlamış oldumİnşallah canım hayırlısı olsun bekliyoruz haberlerini
Gerçekten o niye yamuk yaYamuk çizgi var sanki bı bakarmisiniz kızlar ben bişey anlamadım
Kız bende anlamadım sabahtir kendime gülüyorum nerde ters iş var beni bulur ama daha önce hiç ama hiç böyle biseyle karşılasmadim hep yaptım bugüne kadar kurusa bile ikinci çizgi hiç çıkmazdıGerçekten o niye yamuk ya
Vallaa büyük şanssızlık daha sağlam bir testle tekrar dene bariKız bende anlamadım sabahtir kendime gülüyorum nerde ters iş var beni bulur ama daha önce hiç ama hiç böyle biseyle karşılasmadim hep yaptım bugüne kadar kurusa bile ikinci çizgi hiç çıkmazdı
Bu testler güvenilir diye okudum luoback mi neydi ismiVallaa büyük şanssızlık daha sağlam bir testle tekrar dene bari
Adete bir gün var yani yarın olmam lazım öylesine yapım dedim bı şok yaşadım ,Bu testler güvenilir diye okudum luoback mi neydi ismi
Ay yap yap bi daha vardır inşallah birşeylerAdete bir gün var yani yarın olmam lazım öylesine yapım dedim bı şok yaşadım ,
En iyisi kan verin benceMerhabalar iki gün ara ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi şeklinde çıktı bugün kaset test ile denedim negatif çıktı yarın adet günüm bu durumu yaşayan var mı?
Yarın bakım olmazsam kan veririm bebeğim bu test benle dalga geciyor,Ay yap yap bi daha vardır inşallah birşeyler
Bu test kendinde değil bunu boşver ne dediği belli değil bununYarın bakım olmazsam kan veririm bebeğim bu test benle dalga geciyor,
Erken gebelik testinde var çizgiKızlar bende regla 2 gün varken kaset test yaptım bakabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?