- Konu Sahibi Mervesavas28
-
evet ben de gölge görüyorum ama ayın 8 i yumurtlama günüyse bugüne kadar daha belirgin çıkardı herhalde belki de test bozuktur başka bir markayla denesen?Kızlar merhaba, benim testime de bakabilir misiniz lütfenBu ay 8i yumurtlama günümdü. Hem önceki günü hem de çatlama gününü değerlendirdik. Geçen hafta bir seferlik sarı gibi bir akıntım oldu ama yaklaşık bir buçuk haftadır regl olacakmışım gibi ağrılarım var özellikle Son dört gündür baya arttı ( bel ağrısı özellikle). Dün regl olmam gerekiyordu ama yok. Yanlış umutlara da kapılmak istemiyorum ama çok hafif bir çizgi gördüm gibi bugün. Batmalar da var az çok. Bana da yorum yapar mısınız lütfen?
Benim de korkum o yöndeevet ben de gölge görüyorum ama ayın 8 i yumurtlama günüyse bugüne kadar daha belirgin çıkardı herhalde belki de test bozuktur başka bir markayla denesen?
İnşallahBenim de korkum o yöndeBugün nöbetçiler çok uzak ama yarın alıp deneyeceğim tekrar, inşallah çift çizgiyi görürüz Mesajın için çok teşekkür ederim
Canım yok gibi idrarı fazla damlatmissin
Valla kan vermedim belim çok ağrıyor hala bildiğin adet oldum parçalar döküldü afedersin bugün banyo yaptım hayırlısı olsun artikBence kan ver ve emin ol çünkü gebelik planlarken doktorlar bunu önemsiyor
2.yi ilk idrarla yapmadıysan saha silik çıkması normal. İlkiyle tekrarla bnce. Pozitif ise kan verirsinKizlar banada yardım edin dün test yaptım biraz geçtikten sonra 2ci çizgi çıktı
Ama bugün yine yaptım aynı markadan çıkmadı
Banada yorum yapın kizlar sizce varmu
Hangisine guveniyim
Eki Görüntüle 3239327
Merhaba en alttaki test artı med erken gebelik testi mi acaba bende ondan yaptım daEki Görüntüle 3232407
Benim testlerime de bakarmısınız en üstteki belirgin olan bebetime test
Canım naptın çıktı mı gebelikSağol canım benim çok destekçim oldun teşekkür ederim bayramdan sonra kan veririm artık bende
Canım adet olmam gün kahverengi kanama oldu ertesi gün kırmızılar gördüm maalesef test yaptım silik çizgi daha belirginlesmisti adetimjn iki günü yaptım testi. 5.gun kesildi 7. Gün tekrar pembe akintim oldu bugün 9 gün temizim şuan tuhaf bi adet oldum kafaya çok taktik herhalde yumurtlama dönemine girdim şuanda da akintim var hayırlısı bu ay için inşallah sen ne yaptınCanım naptın çıktı mı gebelik
Bende 9 Mayıs'ta gidicem Dr kalp atışı için inşallah duyarım bakalimCanım adet olmam gün kahverengi kanama oldu ertesi gün kırmızılar gördüm maalesef test yaptım silik çizgi daha belirginlesmisti adetimjn iki günü yaptım testi. 5.gun kesildi 7. Gün tekrar pembe akintim oldu bugün 9 gün temizim şuan tuhaf bi adet oldum kafaya çok taktik herhalde yumurtlama dönemine girdim şuanda da akintim var hayırlısı bu ay için inşallah sen ne yaptın
Canım ya benimde adetime 4 gün kaldı şu an kaset test yapmamak için zor tutuyorum kendimi sence yarın sabaha kadar beklemelimiyimCanim sen kaset test yap bence ben bu erken gebelik testine hiç inanmıyorum
Varsa silikde olsa çıkar bende öyle olmuştuCanım ya benimde adetime 4 gün kaldı şu an kaset test yapmamak için zor tutuyorum kendimi sence yarın sabaha kadar beklemelimiyim
Çatlama üzerinden 9 gün geçti ozaman ben test yapmaya koşarVarsa silikde olsa çıkar bende öyle olmuştu
10 dakikadan sonrasını kaale almıyoruz değil miVarsa silikde olsa çıkar bende öyle olmuştu
Canım yaptım çok az gölge gibi bir çizgi çıktı yani resmini çeksem resimde farkedilmez ben bile defalarca baktım yanlış mı diye ama varVarsa silikde olsa çıkar bende öyle olmuştu
İlk beş dk az da olsa pembelik varsa pozitif canım yarın sabah tekrarla bakalımCanım yaptım çok az gölge gibi bir çizgi çıktı yani resmini çeksem resimde farkedilmez ben bile defalarca baktım yanlış mı diye ama var
Evet canım hemen çıktı eşimde baktı ama artı med marka test yaptığım için pek bir ümit bağlamak istemiyorumİlk beş dk az da olsa pembelik varsa pozitif canım yarın sabah tekrarla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?