- 3 Aralık 2022
- 129
- 13
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mervesavas28
-
Sağol canım benim çok destekçim oldun teşekkür ederim bayramdan sonra kan veririm artık bendeYa hayirli olsun demiştim sana keendine stres yapma diye çok sevindim yine haberdar olalım yine birbirimizden
Geçmiş olsun canım evet silikse olabilir olsun birdahakiayCanm ben regl oldum bugün ama galiba kimyasal gebelik yaşıyorm daha öncede böyle yaşadım bugün sabah idrar testi yaptım gene silik çıktı üstüne regl oldum
Rica ederim canım herzaman aynen ver ver var sende ben hissediyordum hepSağol canım benim çok destekçim oldun teşekkür ederim bayramdan sonra kan veririm artık bende
Regil oldum demiştin ama olmasın mı eger olmadıysan belki geç döllenme olmuşturKızlar ben bu ay ovulasyon testi yaptım ayın 10 unda pik yaptı. BAT 25 nisan. Sizce artık kaset testte belli olmalı mıydı? Az önce yaptım negatif çıktı
Yok regl olmadım eski mesajlarımda falan mı okudunuz acaba. 25 i regl günümRegil oldum demiştin ama olmasın mı eger olmadıysan belki geç döllenme olmuştur
Pardon o zaman bu HCG değeri ile alakalı adet olana kadar umut var benceYok regl olmadım eski mesajlarımda falan mı okudunuz acaba. 25 i regl günüm
Banada yorum yapar mısınız kızlar kafam çok karıştı 5 gün var reglBende bebetime ile öğrendim ilk on dk içinde çıkmışsa pozitifdir erken gebelik testi aldım kaset test ile aynı çıkardı resmen erken gebeliğe para vermeye gerek yok bebetime kuruma çizgisi veriyor ama 20 dk sonra ilk on dk çıktıysa hayırlı olsun birde başka markalar ile deneyin bence
Kaset test daha garantidir fakat biraz daha geç sonuç gösterir, erken testlerin yanlış da olabilir. Yarın tekrar yapın benceMerhabalar iki gün ara ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi şeklinde çıktı bugün kaset test ile denedim negatif çıktı yarın adet günüm bu durumu yaşayan var mı?
Senin de testin bozulmuş canım daha az idrarla yapmalısınBanada yorum yapar mısınız kızlar kafam çok karıştı 5 gün var regl
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün baktın acaba canımHamileyim galiba bende adete 2 gün var test takibi yapıyorum koyulaşma var mı diye bu bugünkü testim
Bence kan ver ve emin ol çünkü gebelik planlarken doktorlar bunu önemsiyorCanm ben regl oldum bugün ama galiba kimyasal gebelik yaşıyorm daha öncede böyle yaşadım bugün sabah idrar testi yaptım gene silik çıktı üstüne regl oldum
Benim 17sinde çatladı canım sen yapabilirsin artık test ben haftaya cuma yapcam ilk testi inşKızlar ben bu ay ovulasyon testi yaptım ayın 10 unda pik yaptı. BAT 25 nisan. Sizce artık kaset testte belli olmalı mıydı? Az önce yaptım negatif çıktı
Benim bu ay da olmadı sanırım bugün de denedim negatif çıktı reglime 3 gün var. Regl olursam rahim filmi çektireceğim 5 ay denedik olmadıBenim 17sinde çatladı canım sen yapabilirsin artık test ben haftaya cuma yapcam ilk testi inş
Daha erken canım olmadı demeBenim bu ay da olmadı sanırım bugün de denedim negatif çıktı reglime 3 gün var. Regl olursam rahim filmi çektireceğim 5 ay denedik olmadı
Benim arkadaşımsa kürtaj olmuştu 3 ila 6 ay yasak koydu doktoru çok fazla düşüğü olmuştu rahim dinlensin dedi doktoruİyi akşamlar kurtajdan sonra doktor hemen deneyebilirsiniz dedi mi acaba çocuk için?
Çok yakın bir arkadaşım kürtaj olacak onun için soruyorum.
Birde kürtajdan sonra beta değerleriniz tamamen sıfırlandı mi acaba bu konu hakkında bir bilginiz var mı..
Ya bir sorun varsa bir an önce öğrenmek istiyorum. Arkadaşım 1 sene denedi olmadı değerleri vs normaldi rahim filmi temiz çıktı yine de aşılama kararı aldı aşılama esnasında o enjektörü çok zor sokabilmişler rahmine hatta 2 kere denemiş hemşire girmiyor zırh gibi burası falan demiş. Sonra doktor gelmiş alkollü bir şey koklatmış onu rahatlatacak koklayınca hemen enjekte edebilmiş ve bugün testi pozitif çıktı. Bu tür sorunları ancak bir şeyleri deneyince görebiliyoruz. Onun durumunda kendini kastığı için spermin yumurtalıklara gidemediği düşünüldü. Ben de artık sorun neyse öğreneyim varsa bir çözüm beklemeyim diyorumDaha erken canım olmadı deme5 ay da erkenmiş ama yine çektir tabi
9. Gün canım ama çok silik çıktıYumurtlamadan sonra kaçıncı gün baktın acaba canım
Canım yok gibi idrarı fazla damlatmissinBanada yorum yapar mısınız kızlar kafam çok karıştı 5 gün var regl
Doğru diyorsun canım araştır tabi ama telaş yapmaYa bir sorun varsa bir an önce öğrenmek istiyorum. Arkadaşım 1 sene denedi olmadı değerleri vs normaldi rahim filmi temiz çıktı yine de aşılama kararı aldı aşılama esnasında o enjektörü çok zor sokabilmişler rahmine hatta 2 kere denemiş hemşire girmiyor zırh gibi burası falan demiş. Sonra doktor gelmiş alkollü bir şey koklatmış onu rahatlatacak koklayınca hemen enjekte edebilmiş ve bugün testi pozitif çıktı. Bu tür sorunları ancak bir şeyleri deneyince görebiliyoruz. Onun durumunda kendini kastığı için spermin yumurtalıklara gidemediği düşünüldü. Ben de artık sorun neyse öğreneyim varsa bir çözüm beklemeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?