Benim bu şekilde silikken 130 çıkmıştı beta değerimMerhaba kızlar benim testlerim bu şekilde silik çıkıyorhamileliğini silik çizgiyle öğrenenler kan verdiğinizde betanız kaçtı acaba yardımcı olabilir misiniz
4.61 canııımmmMerhaba kızlar benim testlerim bu şekilde silik çıkıyorhamileliğini silik çizgiyle öğrenenler kan verdiğinizde betanız kaçtı acaba yardımcı olabilir misiniz
Maşallah çok teşekkür ederimBenim bu şekilde silikken 130 çıkmıştı beta değerim
Yaaa yükseldi demi güzelce daha minicikken öğrenmişsiniiz4.61 canııımmm
Ayy çok teşekkürler yorumunuz için79 çıkmıştııı
Teşekkür ederim canııım benimm ben Aşılama ile hamileyim.Yaaa yükseldi demi güzelce daha minicikken öğrenmişsiniiz
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsiinTeşekkür ederim canııım benimm ben Aşılama ile hamileyim.
Aşılamanın
10. Günü 4.61
12. Günü 29.5
14. Günü 44.5 14. Günüm dündü canım benim böyle ama yükselişi yavaş mııı?
Ya bi de ben bişey sorabilir miyim resimdeki son testi bugün yaptım çizgi 1 dakka içinde belirdi ve 10 dakika dolunca hemen resmini çektim fotoğrafa ekledim79 çıkmıştııı
Canım ben de senin gibi her gün test yaparak takip etmiştim ve hatta bununla ilgili konuda açmıştım testim silikleşiyor diye. Şu an 18 haftalık olduk:) bu testlerde ilk 5 dk’dan sonra çıkan sonuçları dikkate almamak gerekiyor bana soracak olursan testlerini her sabah ilk idrarınla birlikte yap eğer yarın sabah ilk idrarınla yaptığın testte koyulaşma görürsen mutlaka kan ver o şekilde takip etmek daha sağlıklı oluyor çünkü :) kimyasal da olabilir nasip keseyi ve bebeği görene kadar doktorlar zaten kesin hamilesin demiyorlar ki :) bu yüzden umutsuzluğa kapılma dediğim gibi yap bakalım nasıl çıkacak yarın sabahYa bi de ben bişey sorabilir miyim resimdeki son testi bugün yaptım çizgi 1 dakka içinde belirdi ve 10 dakika dolunca hemen resmini çektim fotoğrafa ekledim
saatler geçtikçe kurudukça çizgi biraz daha kaybolmuş bu haliyle dünü kıyaslayınca silikleşmiş gibi oldu ve arkadaşım kimyasal gebeliktir diyip moralimi bozdu böyle bişey olabiir mi
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin içimi biraz da olsa rahattlattınız çok teşekkür ederim açtığınız konuyu da okurum inşallahCanım ben de senin gibi her gün test yaparak takip etmiştim ve hatta bununla ilgili konuda açmıştım testim silikleşiyor diye. Şu an 18 haftalık olduk:) bu testlerde ilk 5 dk’dan sonra çıkan sonuçları dikkate almamak gerekiyor bana soracak olursan testlerini her sabah ilk idrarınla birlikte yap eğer yarın sabah ilk idrarınla yaptığın testte koyulaşma görürsen mutlaka kan ver o şekilde takip etmek daha sağlıklı oluyor çünkü :) kimyasal da olabilir nasip keseyi ve bebeği görene kadar doktorlar zaten kesin hamilesin demiyorlar ki :) bu yüzden umutsuzluğa kapılma dediğim gibi yap bakalım nasıl çıkacak yarın sabah
Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah vardır, umutsuzluk yok bol bol dua edin olur Allah’ın izniyleMaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin içimi biraz da olsa rahattlattınız çok teşekkür ederim açtığınız konuyu da okurum inşallahdediğiniz gibi yapayım yarın kan vermeyi de düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah güzel haberlerle dönerimm Allah razı olsun sizzden çok sağolunHadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah vardır, umutsuzluk yok bol bol dua edin olur Allah’ın izniyle
Yaa maşallah umarım sağlıklı bir şekilde artmıştır12 çıkmıştı
Çok şükür 16 haftalık olduukkYaa maşallah umarım sağlıklı bir şekilde artmıştır
Birinde 70 çıkmıştı, diğerinde 67Merhaba kızlar benim testlerim bu şekilde silik çıkıyorhamileliğini silik çizgiyle öğrenenler kan verdiğinizde betanız kaçtı acaba yardımcı olabilir misiniz
Maşallah yaa nasıl güzel bir duyguu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok şükür 16 haftalık olduukkdarısı sizin başınıza inşallah güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim yorumunuz içiinBirinde 70 çıkmıştı, diğerinde 67
Daha da silikken 18 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?