Maşallah ne güzel artmış erken mi yumurtlamıştınız kiAdete;
5 gün kala 40
2 gün kala 195
Adet günü 600
Yoo aslında her ayki gibi yumurtlamam oldu, bende çok şaşırdım. Cumartesi kese görmeye gideceğiz rabbim nasip ederseMaşallah ne güzel artmış erken mi yumurtlamıştınız ki
Ayy çok heyecanlı ya maşallahYoo aslında her ayki gibi yumurtlamam oldu, bende çok şaşırdım. Cumartesi kese görmeye gideceğiz rabbim nasip ederse
Amin Allah iyi niyetle dua eden herkesten razı olsunAyy çok heyecanlı ya maşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin
Canım benimde beta 12 çıktı bugün sendemi erken öğrendin12 çıkmıştı
Adetime 2 güzel varken öğrendim, hayırlı olsun sağlıkla gelsinCanım benimde beta 12 çıktı bugün sendemi erken öğrendin
merhaba benim reglime 2 gün kala 385 çıkmıştı ..Belki işinize yararMerhaba kızlar benim testlerim bu şekilde silik çıkıyorhamileliğini silik çizgiyle öğrenenler kan verdiğinizde betanız kaçtı acaba yardımcı olabilir misiniz
Güncelleme: Benimde adet günü betam 202 çıktı anı olarak kalsın burada belki birilerinin işine yararAllah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah ne güzel çıkmış değeriniz çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba benim reglime 2 gün kala 385 çıkmıştı ..Belki işinize yarar
Benim 12 çıktı ama adet gibi oldum tam kırmızı değil ama yoğun pembe kan kimyasal mı geçirdim acabaAdetime 2 güzel varken öğrendim, hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Yaa olabilir evet kanama genelde kimyasal veya düşük oluyor ama belki yerleşme kanamasından olmuştur yarın tekrar kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsınBenim 12 çıktı ama adet gibi oldum tam kırmızı değil ama yoğun pembe kan kimyasal mı geçirdim acaba
ay inanmıyorum çok sevindim sizin adınıza inşallah gönlünüzce olur2 gün geçince 94.42 ile öğrendim 1500 de karından kese göründü. Hatta iki tane göründü haftaya netleşir dedi Dr yarın netleşecek inşallah ikizdir çok istiyorduk.
Benimde 202 çıkmıştı ilk öğrendiğimde yaa hayırlı olsunKızlar ben hamileymişim202 çıktı
Teşekkür ederim inşallah Allah gönlümüze göre verir ikizlerim olur darısı dileyen isteyen tüm anne adaylarımızın başına hepsi dualarım daay inanmıyorum çok sevindim sizin adınıza inşallah gönlünüzce olur
Maşallah ya hem de ikiz ihtimali varmış çok sevindim gönlünüzce olsun her şey2 gün geçince 94.42 ile öğrendim 1500 de karından kese göründü. Hatta iki tane göründü haftaya netleşir dedi Dr yarın netleşecek inşallah ikizdir çok istiyorduk.
Yaa çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenimde 202 çıkmıştı ilk öğrendiğimde yaa hayırlı olsun
Allah razı olsun tüm hamisler sağlıkla alsın inşallahYaa çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah ikiz olduğu yatın netlesecek dua edin bana. TeşekkürlerMaşallah ya hem de ikiz ihtimali varmış çok sevindim gönlünüzce olsun her şey
Ederim tabiki inşallah bana da haber edinİnşallah ikiz olduğu yatın netlesecek dua edin bana. Teşekkürler
Teşekkür ederim yarın 19 da randevum çıkışta da yazicamEderim tabiki inşallah bana da haber edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?