Tabiki haber veririmÇok şükürhaberdar et beni de unutma
Ayy maşallahBenimde 12 çıkmıştı
İnşallah o kadar güzel ki gerçekten daha yeni anlıyorum, bir düşüğüm var ondan dolayı ilk zamanlar hep diken üstü oldum yaşayamadım Allah kimseye yaşatmasıninşallah kısa zamanda güzel haberler ver bize
haberlerini bekliyormm
Kızlar ben hamileymişimİnşallah canım benim
Çok sevindim canım benimKızlar ben hamileymişim202 çıktı
Ayyyy o kadar sevindim kiiKızlar ben hamileymişim202 çıktı
Baktım ben de, pozitif çıktıAyyİnşallah ikimizde güzel güzel haberler alırız
Bugün regl günümdü yaa bak bakalımÇok sevindim canım benimSağlıkla gelsin inşallah Regl geçmiş miydi? Ben de bakayım şimdi
Çok çok teşekkür ederim ya Allah razı olsunAyyyy o kadar sevindim kiisağlıkla gelsin minişşşş, gözün aydınn
Ya gerçekten çok sevindimmm gözümüz aydın tebrik ederim Allah herkese nasip etsinBaktım ben de, pozitif çıktı
Amin inşallahYa gerçekten çok sevindimmm gözümüz aydın tebrik ederim Allah herkese nasip etsin
Beta 1000-1500 olunca vajinadan görünüyor galibabende bugün silik testim sonucu kan testi verdim 103 çıktı. regli zamanımdı. sağlık ocağındaki doktor iki üç gün sonra tekrar kan vermemi istedi. kadın doğum doktoruna ne zaman gitmek lazım sizce?
Benim sonucum 202 çıktı doktor tekrar kan vermemi istemedi bir ya da iki hafta sonra kadın doğuma gidebilirsin dedibende bugün silik testim sonucu kan testi verdim 103 çıktı. regli zamanımdı. sağlık ocağındaki doktor iki üç gün sonra tekrar kan vermemi istedi. kadın doğum doktoruna ne zaman gitmek lazım sizce?
insan hemen gitmek istiyor ama biraz daha bekleyelim bakalım :)Benim sonucum 202 çıktı doktor tekrar kan vermemi istemedi bir ya da iki hafta sonra kadın doğuma gidebilirsin dedi
Teşekkür ederim canım benim Rabbim seninkini de bağışlasın inşallah tebrik ederimMaşallah Rabbiiim bağışlasın
Ayy çok teşekkür ederim ya Allah razı olsunTeşekkür ederim canım benim Rabbim seninkini de bağışlasın inşallah tebrik ederim
Teşekkür ederimtedaviyle mi oldu nasıl oldu tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?