- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
Adetin dördüncü günü çok silik şekilde öğrendim 34 leMerhaba kızlar benim testlerim bu şekilde silik çıkıyorhamileliğini silik çizgiyle öğrenenler kan verdiğinizde betanız kaçtı acaba yardımcı olabilir misiniz
Yaa ne güzelAdetin dördüncü günü çok silik şekilde öğrendim 34 le
Siz kan verdiniz miYaa ne güzel
İnşallah o kadar güzel ki gerçekten daha yeni anlıyorum, bir düşüğüm var ondan dolayı ilk zamanlar hep diken üstü oldum yaşayamadım Allah kimseye yaşatmasınMaşallah yaa nasıl güzel bir duyguu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsininşallah isteyen herkese nasip olsun
Kan verdin miiiiYaa ne güzel
Evet bugün verdim sonuçlarımı bekliyorumSiz kan verdiniz mi
Oyyy Rabbim şükür çok aratmamış Allah size bağışlasın sağlıklı ömür nasip etsinİnşallah o kadar güzel ki gerçekten daha yeni anlıyorum, bir düşüğüm var ondan dolayı ilk zamanlar hep diken üstü oldum yaşayamadım Allah kimseye yaşatmasıninşallah kısa zamanda güzel haberler ver bize
Maşallah Rabbiiim bağışlasınAdete 2 gün kala 262 ile öğrendim pek silik değildi
Sabah verdim sonuçları bekliyorum 4 buçuk gibi çıkacakmışşKan verdin miiii
Ayy hadi inşallah güzel haberlerleSabah verdim sonuçları bekliyorum 4 buçuk gibi çıkacakmışş
İnşallah ya çok teşekkür ederimAyy hadi inşallah güzel haberlerle
Ya bir konuda yorumunu gördüm sankiKan verdin miiii
haberlerini bekliyormmYa bir konuda yorumunu gördüm sankisen de mi verdin kan bugün
Tabiki inşallah güzel haberlerle dönerimhaberlerini bekliyormm
EvetttYa bir konuda yorumunu gördüm sankisen de mi verdin kan bugün
AyyEvetttPek ümitli değilim ama bekliyorum bakalım
İnşallah canım benimAyyİnşallah ikimizde güzel güzel haberler alırız
Çok şükürOyyy Rabbim şükür çok aratmamış Allah size bağışlasın sağlıklı ömür nasip etsininşallah güzel haberler veririm kan verdimde bekliyorum sonuçları
Benimde 12 çıkmıştıMerhaba kızlar benim testlerim bu şekilde silik çıkıyorhamileliğini silik çizgiyle öğrenenler kan verdiğinizde betanız kaçtı acaba yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?