Gebelik testleri ?

Bu arada bildirim otomatik düşüyor siz özellikle bildirmiyorsunuz. Belki bu alanda çalışan arkadaşlar vardır buralarda. Daha detaylı bilgi verirler.

15 gundur hamıleyım defalarca test yaptım neden kımse bızı aramıyor ınanmayın boyle seylere kayıt yaptırmadan saglıkocagı asla evı aramaz

15 gundur hamıleyım defalarca test yaptım neden kımse bızı aramıyor ınanmayın boyle seylere kayıt yaptırmadan saglıkocagı asla evı aramaz
Seni gruptanda biliyorum defalarca dediğin test evde kendi yaptığın test. Bahsettiğim şeyde test değil doktor kontrolü. Doktora gittiğin an gebeysen kayıt sağlık bakanlığına otomatik düşüyor. Hastane doktor kontrolüne henüz gitmedin bile. Randevun iptal edildi değilmi bugün. Önce doktora git sonra konuşuruz grupta bunu. Gidincede rica ediyorum özellikle sor doktoruna. Neden böyle ters konuştuğunu anlamadım. Yalan borcum mu var. Ben yaşadığım şeyi söylüyorum. Asıl bilip bilmeden böyle yazıp belkide bir aile faciasına neden olacaksınız.

Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmu
yok oyle karısmazlar evlıydı bekardıya da . sordugun sey ailenin ogrenmesı kısmındaysa e nabıza gırdıgımde tahlıl sonuclarım devlet sıtesınde kayıtlı. randevularım tedavılerım tahlıllerı rontgenlerım her sey orda ve gorebılıyorum . bunu soruyorsanız sızın sayfanızı acıp bakmazlar heralde dıye umuyorum .

ben ilk acilde baktirmistim 158 cikmisti degerim.5. haftada dusuk yaptim ozelde kurtaj oldum kimse aramadi bizi.sistemde hamile falan gorunmuyorumdur herhalde die dusunuorum

ozelde bildigim kadariyla sigortanin karsilamadigi ekstra bi muayene aciolar fiyati normal muayenenin 2 kata yakin.o sekilde olunca hicbiyerde gorulmez muayeneniz demisti sekreter

Tabi boyle birşey varsa yapmasın ya ben suanda cok emin olamadim , acaba saglik ocağına kayıt yaptırmadık mi bisey olmus olabilir. Adanadaydik o zamam 6 -7 ay kaldik sanirim biz bir doktor seçmedik orada , suanda pek sağlıklı hatırlayamadım. Arkadaş benim yazdığımı dikkate almasın

Yahu kızın derdi başından aşkın. Kelime yanlışlığına takılmak ne derece doğru? Kelime düzeltiyorsunuz da, sizin şu davranışınız düzgün mü ya? Gerçekten çok ilginç. Ayrıca ilk sayfada da düzeltmişler. Kim seçti sizi Tdk başkanı filan mısınız? Hay allahım.

@mavimilena1, özel muayenesi olan doktora gidin. Ultrasonla baksınlar. Bazıları kan alıp kendi anlaşmalı laboratuvarlarına gönderiyorlar. Devletle bağlantısı olmuyor bildiğim kadarıyla. İşi garantiye al canım sen. Ama sana aldır ya da aldırma diyemem. İyi analiz et olayları. Aileni de al karşına konuş. Önce annene. Sonra babana. Dövcek değiller ya. Evleneceksin sonuçta...

Alla alla geçen sene doğum yaptım. Aranmadım. Sadece evli olduğum sisteme düşmüş eve arayıp doğum kontrol hapı ya da kondom istersen gel ya da gebelik olursa haber ver demişti.
Hamile kaldığımda da tetanoz aşısı için gittiğimde haberleri oldu.

Benı gurupdan bılıyorsun oylemı üc kez kan testıyse teyıt ettıgımı ve sureklı doktor kontorlunde oldugumu bılmıyorsun hatta tedavıylede hamıle kaldıgımı bılmıyorsun sanırım sadece sacma geldı elestırdım ama bu yazdıgında sacma geldı evdekı yaptıgım testlerden dolayı saglıkocagından aranmayı bekleyecek kadar bılgısızmı duruyorum ordan bence burda kımse bu kadar cahıl degıldır burası ınsanı fazlaca aydınlatıyor bıkere

Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmu

Sıkıntı olur şöyle olur e nabız gibi yerlere yansırsa test sonucu kayıtlara girmiş olur.

Geçen sene Kasımda doğum yaptım. Tedaviyle gebeliğim oldu, iki günde bir gidip kan verdim kalp atışını duyana kadar, kimse de aramadı bizi. Tıp merkezi, özel hastane gibi çeşitli yerlerde yaptırdım testleri de. Ben gidip bildirdim sağlık ocağına aşı olacağım zaman

Eğer konu sahibi işi gücü olan ekonomik özgürlüğünü kazanmış bir hanım değilse benim de görüşüm bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…