- 14 Şubat 2011
- 1.143
- 1.015
- 333
- 38
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Maalesef bayagi eski kafalilar ailem bana evlenme teklifi etmisti yuzugu takmadan biraz daha dusunmek istiyorum demistim yarin gorusucez bende yuzugu takicam aileme acicam konuyu biz evlenmek istiyoruz diye ama acele etmem dikkat cok cekecek onu dusunup duruyorum
Evet tamamen hayalim dışı her şey ama ailemi dusunuyorum kara kara şuan sadece belki gec kaldim dusunmek icin ama insan yasamadan anlamiyormus
Herkes farkli konusuyo ama ne yapacagimi sasirdim
Toplu bir cevap olsun istedim ben zaten yaptığım hatanın farkındayım düşüncesizce davrandim bazıları yadırgamış etmiş ama olan oldu haklısınızda tedbirsizce davrandım aptallık ettim gözüme uyku girmiyo düsünmekten ne yemek yiyesim var ne uyuyasım bos bos tavana bakıyorum saatlerdir ne yaptım ben nasıl bu duruma dustum diye en buyuk cezayı ben kendime verdim zaten ne olur sizde ağır kırıcı laflar etmeyin psikolojim hepten bozuldu aldırmak kürtaj aklıma geldi ama bu haltı yedim zaten birde ona gerek yok o günaha da girmiyeyim dedim kendime sevgilimde benim aksine aşırı sevinçli mutlu her şey cok guzel olacak merak etme deyip motivasyon veriyo bu arada kendisinin işi gücü bi mesleği var 26 yaşında efendi olgun bi insan havai bi tip değil olsa daha da kotu olurdum bu sorumlulugu kaldiramaz diye ama kaldirabilecegini biliyorum ben aşırı mutsuzum her zaman annelige heves ettim o apayrı ama pozisyonum yuzunden mutsuzum bazıları yok maruz mazur dememe takılmış ben şoktayım hâlâ daha kabullenememiş değilken o kadar ince ayrıntıya takılmak ne bileyim.. allah yasatmasin kimseye sevgilim bana evlenme teklifi etmisti ben dusunmek istiyorum biraz demistim yuzugu takmamistim yarin gorusucez yuzugu takıcam konuştuk da bayagı bu aksam yuzugu takınca eve git ailene söyle evlenme teklifi aldım biz dugun nisan istemiyoruz normal aile arasında bi eğlence yaparız ufak evlenip uzatmadan yuvamizi birkac aya kurmak istiyoruz diye ve sizlede tanismak istiyolar de bende ailemle geleyim dedi bende yumurta kapıya dayandı yapacak bir şey yok ama konuşucam ailem annem babam olmak üzere herkes hayır olmazz mumkunatı yok örf adet neyse o olacak nişan düğün nasıl olmasi gerekiyorsa oyle olacak sırayla yangından mâl kacirir gibi olur mu diyecekler bende diretince şüphelenecekler benim tek ama tek korkum bu durum nasıl ikna edicem tatlı tatlı kimsenin gonlu kırılmadan huzursuzluk olmadan olsun istiyorum kaçmak etmek istemiyorum ama sevgilimlede konuştuk hemen evlenmeye izin vermezseler yapacak bir şeyimiz yok gidip nikahımızı kıyıcaz dedi bende şu duruma üzülüyorum en çok nikah kıyınca edince kıyamet kopacak kaçmış durumuna düsucem ama son çare de bu değil mi yada ne yapmam lazım
birde hastane işine çok kafam takıldı herkes farklı seyler söylüyo biri sıkıntı cıkmaz biri cıkar aaglık ocagına gider vs saglık ocagi doktoru cok yakınımız giderse ailem anında ögrenir ben kan testi olayını nasıl halledicem peki ? Hangisi dogru yanlış şaşırdım kaldım hastaneye gitsem sorun var mı yok mu uzun yazıp kafanızı şişirdim ama ihtiyacim var size
Insallah en az hasarla atlatilir da doktoru nasil degistiricem yada olur mu tum aile o doktors kayitliykenSaglik ocagi konusunda sunu soyleyim. Gidip doktorunuzu degistirseniz? Ailenizden farkli bir doktora gecseniz nasil olur? O doktora da durumu anlatirsiniz duyulmasini istemiyorum falan dersiniz. Bilemedim. Cok zor bir karar. Insallah en az hasarla atlatirsiniz bu durumu.
Kimliksiz islem yapiliyor mu ya ozel muayenehane bile olsa? Ben hep kimlik numarami verdim cunku. Belki ricayla falan ultrasondan bakarlar. Ama kan testi icin bence kimlik isterler.Iki hamileligimde de aradılar eşimi. Hemde ikisinde de farklı semtlerde oturuyorduk farklı sağlık ocaklarindan aradılar kan testi falan yaptırmayın şimdilik özel muayenehanesi olan bir jinekologa gidin bence durumu anlatın kimliksiz işlem yapsın sadece bilgilendirme amaçlı olsun bence işiniz garanti olsun
Direk ozel hastaneye de gitsem oluyor muIki hamileligimde de aradılar eşimi. Hemde ikisinde de farklı semtlerde oturuyorduk farklı sağlık ocaklarindan aradılar kan testi falan yaptırmayın şimdilik özel muayenehanesi olan bir jinekologa gidin bence durumu anlatın kimliksiz işlem yapsın sadece bilgilendirme amaçlı olsun bence işiniz garanti olsun
Eee gene de isteseler kan icin yani her turlu gene saglik ocaginami cikiyoKimliksiz islem yapiliyor mu ya ozel muayenehane bile olsa? Ben hep kimlik numarami verdim cunku. Belki ricayla falan ultrasondan bakarlar. Ama kan testi icin bence kimlik isterler.
Ozelde olur yani degil mi rica edince kirmayip hallederler mi peki oyle sisteme girmeyin diyeÖzel hastaneye git ve özel durumunu bildir sisteme girmesinler.
O yüzden kan testi yaptirmasin yazdim zaten özel muayenehanede kimliksiz sadece ultrasonla bakarlar belkiKimliksiz islem yapiliyor mu ya ozel muayenehane bile olsa? Ben hep kimlik numarami verdim cunku. Belki ricayla falan ultrasondan bakarlar. Ama kan testi icin bence kimlik isterler.
Olur niye olmasin. Ayni saglik ocaginda annem ve kardesim baska doktorda babam baska doktordaydi gecen yil. Sonradan ayni doktorda birlestiler. Ama bir donem ayri doktordalardi. Saglik ocagina gidip caktirmadan sorun isterseniz.Insallah en az hasarla atlatilir da doktoru nasil degistiricem yada olur mu tum aile o doktors kayitliyken
Direk ozel hastaneye de gitsem oluyor mu
Kan testimi ben devlete verdim. Ozelde kan versen nasil olur bilmiyorum acikcasi. Seni yaniltmak da istemem. Onu hastaneye gidip sorsan kendini garantiye alsan cok daha iyi olur.Eee gene de isteseler kan icin yani her turlu gene saglik ocaginami cikiyo
Bende oyle dusunuyorum. En azindan ultrasondan bakinca ogrenilirdi kesin bebek var mi yok mu diye.O yüzden kan testi yaptirmasin yazdim zaten özel muayenehanede kimliksiz sadece ultrasonla bakarlar belki
İnşallah gönlündeki hemencik olsun.Dr 12.gün test yap ilki negatif cıkabılır demıstı ama sanırım yok
Sağlık ocağı doktorunu degistirmek için nufus müdürlüğüne gidip imza atiyorsunuz yani öyle kolay değil..Eee gene de isteseler kan icin yani her turlu gene saglik ocaginami cikiyo
E devlet şifresi varsa e nabız üzerinden değiştiriliyor aile hekimi, birkaç güne geçiyor sistemde de. Gayet kolay internetten yapıncaSağlık ocağı doktorunu degistirmek için nufus müdürlüğüne gidip imza atiyorsunuz yani öyle kolay değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?