Gebelik testleri ?

Iki hamileligimde de aradılar eşimi. Hemde ikisinde de farklı semtlerde oturuyorduk farklı sağlık ocaklarindan aradılar kan testi falan yaptırmayın şimdilik özel muayenehanesi olan bir jinekologa gidin bence durumu anlatın kimliksiz işlem yapsın sadece bilgilendirme amaçlı olsun bence işiniz garanti olsun

Insallah en az hasarla atlatilir da doktoru nasil degistiricem yada olur mu tum aile o doktors kayitliyken

Kimliksiz islem yapiliyor mu ya ozel muayenehane bile olsa? Ben hep kimlik numarami verdim cunku. Belki ricayla falan ultrasondan bakarlar. Ama kan testi icin bence kimlik isterler.

Direk ozel hastaneye de gitsem oluyor mu

Kimliksiz islem yapiliyor mu ya ozel muayenehane bile olsa? Ben hep kimlik numarami verdim cunku. Belki ricayla falan ultrasondan bakarlar. Ama kan testi icin bence kimlik isterler.
Eee gene de isteseler kan icin yani her turlu gene saglik ocaginami cikiyo

O yüzden kan testi yaptirmasin yazdim zaten özel muayenehanede kimliksiz sadece ultrasonla bakarlar belki

Insallah en az hasarla atlatilir da doktoru nasil degistiricem yada olur mu tum aile o doktors kayitliyken
Olur niye olmasin. Ayni saglik ocaginda annem ve kardesim baska doktorda babam baska doktordaydi gecen yil. Sonradan ayni doktorda birlestiler. Ama bir donem ayri doktordalardi. Saglik ocagina gidip caktirmadan sorun isterseniz.
Ya da doktorunuzun yanindaki hemsireye soylersiniz durumu. Zaten onlara gidiyor haber. Doktorun cok da alakasi olmuyor. Sizi ararsa hemsire arar. Onunla konusursun. Yayilmasini istemiyorum doktora da soylemeyin falan diye. Bilemedim mumkun olur mu doktora soylememek ama yine de bir yol da bu gibi

Direk ozel hastaneye de gitsem oluyor mu

Ben özel hastaneye gitmiştim ordan nasıl olduysa sağlık ocağına gitmiş tc kimlik no girince direk bağlı olduğun sağlık ocağının sistemine düşüyormuş ben hastaneye gittigimin ertesi günü sabah hemen aramışlar eşimi

Eee gene de isteseler kan icin yani her turlu gene saglik ocaginami cikiyo
Kan testimi ben devlete verdim. Ozelde kan versen nasil olur bilmiyorum acikcasi. Seni yaniltmak da istemem. Onu hastaneye gidip sorsan kendini garantiye alsan cok daha iyi olur.

Her asm'nin işleyişi aynı olmayabilir. Ben ilk kontrolümü özelde yaptırdım.Doktorum sisteme bilgilerini giriyorum dedi. Iki gün sonra sağlık ocağı bana ulaşamayınca sistemden yakınlarımı aramış ki bu kızımın aşısında da başıma geldi.

Özel kliniği olan bir jinekoloğa gidebilirsiniz. Muhtemelen sisteme girmek zorunda olmayacaktır.

Hastahanelerin bu konudaki zorunluluğu nedir bilemiyorum fakat benden herhangi bir müsade istenmemişti mesela. Direk sağlık ocağının takip sistemindeydim. Hastahane riskli olabilir.

@mavimilena1 sen gercekten bu bebegi dogurmak istiyor musun ? Aldir demiyorum. Bunu kimse diyemez. Sadece sen karar verebilirsin. Bende kurtaja karsiyim. Ama sartlar dogurmaya musaitse. Ancak boyle bir durumda olsam dogurmak istemezdim sanirim. Ve sadece kendi hislerimle kendi dusuncelerimle ve dogrularimla hareket ederdim Gercekten kendin istiyor musun? Erkek arkadasini bir kenara birak kendini dinle lutfen.

2 ay içinde evlenmeğin sürece saklanacak birşey değil saklamak yerine ailenize açın konuyu ki kısa zamanda evliliğe razı olsunlarben evli değilim sağlık ocağına gitmedim hiç buna rağmen evi arayıp duruyorlar.iyi düşün bence Allah yardımcınız olsun.

Sevgilin tabiki mutlu. Hamilelik süreci, lohusalik, tek maaş ile eve bakmak, tepkili kayin aile, toplum baskisi,..

Hiçbirinden haberdar değil. Sorumluluğunu kavrayamiyor. Sana "sen yüzügünü tak, ailene sadece nikah istiyoruz" demesi bile fiyasko. Senin ne zor durumda olduğunu bilmiyor.

Fazlasi ile naif ve 26 yaşinda çok genç bu sorumluluklar için. Ikinizde çok mutsuz olacaksiniz ve evlenseniz dahi ya mutsuz bir evlilik olur, ya boşanma.

Tabi yinede karar senin. Ancak sevgilinin mutluluguna, romantikliğine hemen kapilma derim. Burda bir kaç konu oku. Çocugu çok istetyen erkeklerin, sonrada pek iyi baba olmadiklarini çünkü sorumluluğun bu kadar büyük olduğunu tahmin etmedikleri için.

Sağlık ocağının araması kesinlikle hatalı bir şey böyle bir şey yapmaya hakları yok yasalarda KVKK gereği asla bilgi veremezler bırak anne babanı eşini bile aramaya hakları yok bunu kimse cesaret edemez çok büyük yasal işlemler olur. Şayet hastanelerde gebelik kan sonucunu eşine dahi vermiyolar sadece hastanın kendisi alabilir çünkü bu konu çok hassaslaştı boşanma aşamasında olanlar var vs diye. Ama kesin tedbir al e nabız üzerinden sağlık ocağını değiştir internete yaz nasıl değiştirceğin hakkında bilgi veriliyor değişmesi 2 günü buluyor. Ondan sonra gidip İlk olarak özel hastanede sadece gebelik kan testi yaptırmak istediğini söyle poliklinik randevu almadan doktoru görmeden danışmadan kan kaydını oluştur 80 tl civarında bi ücret öde kan için sonucunu bize yaz gebeliğin kesinleşsin kandan kaçıncı haftada olduğun tahmin edilebilir ondan sonra özel kadın doğum muayene araştır hastane değil ama normal kendine yer açan bi doktora git ultrosona gir herşey kesinleşince annenle babana ben evleniyorum de başkada çaren yok. Ama hastanede muayene olursan herşey e nabıza işlenir sağlık ocağı kaydına düşer özel muayenede sisteme yazılmamasını rica edersen kabul edilir sakin ol bunlar zor gibi gözükür ama kolay şeyler tek özel doktor bulup birde özel hastanede sadece kan vermen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…