Gebelik testleri ?

Bende ıkı yıldır evlıyım korunma ıcınde aramadılar

Bende aynı seyı dusunuyorum ıkı yıldır bebek bekleyen bebek ıcın gozyası doken bırı oldugum halde tabıkı aldırmak buyuk hatadır ama hata hatayı getırır yanı kacmak aıleyı ıkna etmeye calısmak zaten herkez bıseymı vardırda bu kadar acele edıyolar yada ettıler der me kadar erken olsa dugun dernej en az uc ay surse bebek bır aylık desek dugunden bes ay sonra dogum olacak kıme neyı ınandıracak zor bı durum evet herke hata yapabılır ama konu sahıbı nısanlım degıl sevgılım dıyor yanı aıleler tanısacak da falan fılan uzun bır mevzu kolay degıl ama ben olsam kurtaj dusunurdum hayatımın hatasıda olsa aıleyı anlattıgı kadarrıyla empati kurdum rabbım yardımcısı olsun ınsanlar hata yapabılır asla kınamamak gerekır
Eğer konu sahibi işi gücü olan ekonomik özgürlüğünü kazanmış bir hanım değilse benim de görüşüm bu yönde.

Eğer konu sahibi işi gücü olan ekonomik özgürlüğünü kazanmış bir hanım değilse benim de görüşüm bu yönde.

Ekonomik özgürlügü olsa bile neye yarar? Ki 23 yasindaki birinin zaten 6000lik maasi olacagini sanmiyorum. En fazla asgari ücreti biraz üstüdur. Buda günümüzce bir cocuga bakmak icin yeterli degil.

Ki yeterli olsa dahi, hayatin diger bölümlerinde özgür degil. Psikolojik, manevi, toplumsal, aile baskisi,.. Dedigim gibi bu yasta birden bebek sorumlulugu zaten agir, kaldi ki evlilik srumlulugu, aile sorunlar, toplumsal baski,..

Yani cidden olanagi yok bunun.

Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmu
hamılesınız
yoo bır sıkıntı olmaz kan vermenızde gebelık suphesı kan tahlılı ıstıyorum deyın sımdı acıle gıtsenız suan yıne test yaparlar

artık hangı hastaneye gıderse gıtsın dırek saglık ocagının sıstemıne dusuyor
4 yıl once dogum yaptım ozel hastanede, hamıleyken saglık ocagından aıle hekımımız aradı kac haftalık oldu kac kılosun dıye her ay aradı dogumdan sonra da her ıgne zamanı aradı ve cocugumun kılosunu boyunu sordu 3 yasını doldurana kadar aradılar hep dırek sısteme dusuyor artık

Insallah

23 yasindayim yarin sabaha kadin dogumdan randevu aldim 8 9 gundur adetim gecikti adet olacakmisim gibi karin agrilarim belirtilerim var ama olamadim

Gercekten oyle degilmi
hamile kalmak evlilere özel bir şey değil ki gerilmenize hiç gerek yok.kimse kimseyi yargılayamaz.18 yaşından büyük her birey istediğinden istediği zaman hamile kalabilir.

+1000 katılıyorum.hem daha 23 yaşındasın.

ne diyorlar arayıp? yani benim hamileliğimi evi arayıp : alo merhaba X hamile o konuda konuşucaz falan mı diyorlar gözümde canlanmadı

15 gundur hamıleyım defalarca test yaptım neden kımse bızı aramıyor ınanmayın boyle seylere kayıt yaptırmadan saglıkocagı asla evı aramaz
Beni de aradilar." Hamileymissiniz tebrikler. Takibinizi yapmamiz lazim en kisa surede gelin " dediler. Hatta calisiyordum is guc gidemedim 1 hafta. Tekrar arayip hatirlattilar. Ama sahsi numarami aradilar tabiki. Ailecek kaydoldugumuz icin saglik ocagina evin reisi olarak da beni yazmislardi hatta ondan ben arandim. Esimi yazdirsaydik onu ararlardi tahminim.
Konu sahibinin aile reisi olarak kim yazildi bilemiyorum. Babasi yazildiysa aranabilir de. Bu ihtimali mutlaka dusunmesi lazim. Bence siz yine de ona cok da guven vermeyin bu konuda.

Evet çok doğru bir yaklaşım olmuş sizinki, ben de çevremden aranılanları duymuştum. Aranmayanların olması, arananların olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Dikkat etmek lazım

Evet çok doğru bir yaklaşım olmuş sizinki, ben de çevremden aranılanları duymuştum. Aranmayanların olması, arananların olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Dikkat etmek lazım
Kesinlikle oyle Sanirim saglik ocagindaki ebeye,hemsireye falan bagli bu durum. Bizim ebe hemsiremiz cok ilgilidir. Beni ayda 2 kez falan arar. Kizin asisi olmasa bile arayip surekli sorar. Hamileyken de sık sık beni arardi. Seker diyetimin takibini bile bizzat yapti diyetisyenimle bile iletisime gecti. Yerim onu ya cok seker kadin Ailesi sorun cikaracak bir aileye benziyor. Sonra sıkıntı yasar. Allah korusun neler duyuyoruz yani.

Maalesef bayagi eski kafalilar ailem bana evlenme teklifi etmisti yuzugu takmadan biraz daha dusunmek istiyorum demistim yarin gorusucez bende yuzugu takicam aileme acicam konuyu biz evlenmek istiyoruz diye ama acele etmem dikkat cok cekecek onu dusunup duruyorum
Belki herşey hayal ettiğin gibi olmayacak ama önemli olan evladını sağ salim kucağına almak buna emin ol
Evet tamamen hayalim dışı her şey ama ailemi dusunuyorum kara kara şuan sadece belki gec kaldim dusunmek icin ama insan yasamadan anlamiyormus
Hastanede bir sorun olmaz korkmayın . Sizin evli ya da bekar olmanız doktoru ilgilendirmez devleti de . Siz gidin testinizi yaptırın gerekirse ultrasondan da bakılır .
Herkes farkli konusuyo ama ne yapacagimi sasirdim
Okurken ilk bi kızdım yazdıklarınıza sonrada fazlasıyla sonuna kadarda hak verdim ya biz ayrıntıcıyız yada gençlerimiz düşünmeden yaşamayı seviyor
Çatlatma iğnesi hamilelik çizgisini oluşturur hatta kanda da çıkar lütfen doktorun önerdiği tarihten önce test alıp boşuna umutlanmayın
fazla çiş damlatmissiniz
3 4 gun daha bekleyin
Bu arada bildirim otomatik düşüyor siz özellikle bildirmiyorsunuz. Belki bu alanda çalışan arkadaşlar vardır buralarda. Daha detaylı bilgi verirler.
15 gundur hamıleyım defalarca test yaptım neden kımse bızı aramıyor ınanmayın boyle seylere kayıt yaptırmadan saglıkocagı asla evı aramaz
Bence yine de konu sahibi riske atmasin
Bebiş geliyor gözünüzaydin
Yüzde yüz gebelik hayırlı olsun
Hayırlı olsun kardeş umarım istediğin bir durumdur
hamılesınız
yoo bır sıkıntı olmaz kan vermenızde gebelık suphesı kan tahlılı ıstıyorum deyın sımdı acıle gıtsenız suan yıne test yaparlar
hamile kalmak evlilere özel bir şey değil ki gerilmenize hiç gerek yok.kimse kimseyi yargılayamaz.18 yaşından büyük her birey istediğinden istediği zaman hamile kalabilir.

Toplu bir cevap olsun istedim ben zaten yaptığım hatanın farkındayım düşüncesizce davrandim bazıları yadırgamış etmiş ama olan oldu haklısınızda tedbirsizce davrandım aptallık ettim gözüme uyku girmiyo düsünmekten ne yemek yiyesim var ne uyuyasım bos bos tavana bakıyorum saatlerdir ne yaptım ben nasıl bu duruma dustum diye en buyuk cezayı ben kendime verdim zaten ne olur sizde ağır kırıcı laflar etmeyin psikolojim hepten bozuldu aldırmak kürtaj aklıma geldi ama bu haltı yedim zaten birde ona gerek yok o günaha da girmiyeyim dedim kendime sevgilimde benim aksine aşırı sevinçli mutlu her şey cok guzel olacak merak etme deyip motivasyon veriyo bu arada kendisinin işi gücü bi mesleği var 26 yaşında efendi olgun bi insan havai bi tip değil olsa daha da kotu olurdum bu sorumlulugu kaldiramaz diye ama kaldirabilecegini biliyorum ben aşırı mutsuzum her zaman annelige heves ettim o apayrı ama pozisyonum yuzunden mutsuzum bazıları yok maruz mazur dememe takılmış ben şoktayım hâlâ daha kabullenememiş değilken o kadar ince ayrıntıya takılmak ne bileyim.. allah yasatmasin kimseye sevgilim bana evlenme teklifi etmisti ben dusunmek istiyorum biraz demistim yuzugu takmamistim yarin gorusucez yuzugu takıcam konuştuk da bayagı bu aksam yuzugu takınca eve git ailene söyle evlenme teklifi aldım biz dugun nisan istemiyoruz normal aile arasında bi eğlence yaparız ufak evlenip uzatmadan yuvamizi birkac aya kurmak istiyoruz diye ve sizlede tanismak istiyolar de bende ailemle geleyim dedi bende yumurta kapıya dayandı yapacak bir şey yok ama konuşucam ailem annem babam olmak üzere herkes hayır olmazz mumkunatı yok örf adet neyse o olacak nişan düğün nasıl olmasi gerekiyorsa oyle olacak sırayla yangından mâl kacirir gibi olur mu diyecekler bende diretince şüphelenecekler benim tek ama tek korkum bu durum nasıl ikna edicem tatlı tatlı kimsenin gonlu kırılmadan huzursuzluk olmadan olsun istiyorum kaçmak etmek istemiyorum ama sevgilimlede konuştuk hemen evlenmeye izin vermezseler yapacak bir şeyimiz yok gidip nikahımızı kıyıcaz dedi bende şu duruma üzülüyorum en çok nikah kıyınca edince kıyamet kopacak kaçmış durumuna düsucem ama son çare de bu değil mi yada ne yapmam lazım
birde hastane işine çok kafam takıldı herkes farklı seyler söylüyo biri sıkıntı cıkmaz biri cıkar aaglık ocagına gider vs saglık ocagi doktoru cok yakınımız giderse ailem anında ögrenir ben kan testi olayını nasıl halledicem peki ? Hangisi dogru yanlış şaşırdım kaldım hastaneye gitsem sorun var mı yok mu uzun yazıp kafanızı şişirdim ama ihtiyacim var size

Bayağı da sorun çıkar ama ne yapacağımı şaşırdım biri sorun yok diyo biri var diyo ben nasıl kan testi yaptırabilirim ki duyurulmadan

Saglik ocagi konusunda sunu soyleyim. Gidip doktorunuzu degistirseniz? Ailenizden farkli bir doktora gecseniz nasil olur? O doktora da durumu anlatirsiniz duyulmasini istemiyorum falan dersiniz. Bilemedim. Cok zor bir karar. Insallah en az hasarla atlatirsiniz bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…