- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Benımde yok yanıyo sadece miğdem oğlumda 7. Haftada başlamıstıonun dışında hiç mide bulantısı falan yok erken mi acbaa daha
Senın ne kadar vardı adetineTestin son hali kalbim kadar temiz
5 gun kaldi kuzumSenın ne kadar vardı adetine
Bozmuyorum kuzum olursa hediye olacak bana olmazsa da kismet degilmis baska zamana derim napalimbunun c çizgisi de geriden sanki bi şey belli olmuyo ama moralini bozmaa burdkailer benim laç kere negatif gördüğümü biliyolar yani regl yoksa umut vae düne kadar bende çizgi bile yoktu
Daha varmıs kuzum ya dur bakalım insanların çıkmayıp adetten sonra çıka oluyo5 gun kaldi kuzum
Bakalim kuzum ben yine adet gelene kadar testlete devamDaha varmıs kuzum ya dur bakalım insanların çıkmayıp adetten sonra çıka oluyo
Hayırlısı inşallah kuzumBakalim kuzum ben yine adet gelene kadar testlete devam
Bence duser diye dusunuyorum buyuk sehirde yasiyosan ogleni bulabilir ama kucuk sehirse muhtemelen sabaha duserHayırlısı inşallah kuzumbişey sorucam bugün sisteme düşmese bile acaba sabah düşer mi?
ya sabah ya da öğleye doğruHayırlısı inşallah kuzumbişey sorucam bugün sisteme düşmese bile acaba sabah düşer mi?
İzmirde yasıyorum öğlen düşer ozamanBence duser diye dusunuyorum buyuk sehirde yasiyosan ogleni bulabilir ama kucuk sehirse muhtemelen sabaha duser
Foto at kuzumMerhabalar kızlar gebelik testimde yoktu ovalasyon testi yaptım sizce var mı adetin iki gün gecikti. Bende pcos var
Ben bu teste güvemıyorum kuzum çok yalancı verıyoArkadas isikla oynamis var gozukuyo diye bunu atti anlamadim ben bisey
Productor mu neyse o test iyi degil mi normalde ben erken gebelik kullanmiyom guvenmedigimdenBen bu teste güvemıyorum kuzum çok yalancı verıyo
başka markalarlayap ama bende pozitifi prodoctorla gördğmProductor mu neyse o test iyi degil mi normalde ben erken gebelik kullanmiyom guvenmedigimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?