- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Ee var duruyoBende test atmadim demem
Heee ısıktan farkedilmiyo o baska deneAma cizgi seklinde degil ki sag taraf pembe hep bence test bozuk
Fazla mi isedim acabaHeee ısıktan farkedilmiyo o baska dene
Canm geç döllenme olabilir bence takrala testiniAdetin geciktimi? Belirtin varmiydi ben adete 2 gün kala kaset yaptim negatif çıktı şimdi 6 gün geciktim dokununca gogus agrim var ve gecmeyen gazim var
idrarı çok damlatmadan bi.test daha yapAma cizgi seklinde degil ki sag taraf pembe hep bence test bozuk
bi.kaba yap testin emici ucunu anında bstır çıkar işrme üstüneFazla mi isedim acaba
Hahhahhaha nasıl çişini tuttuysan foşur foşurFazla mi isedim acaba
Valla tazzikli isedim sanirimHahhahhaha nasıl çişini tuttuysan foşur foşur
Biraz gezindirmiyim mi yani testi kapta hemen emer mi ulan unutmusum test yapmayibi.kaba yap testin emici ucunu anında bstır çıkar işrme üstüne
Bardağa yap içine koy 10 sn beklet cıkar düz yere koyBiraz gezindirmiyim mi yani testi kapta hemen emer mi ulan unutmusum test yapmayi
yok kız gezindirme batır çıkarBiraz gezindirmiyim mi yani testi kapta hemen emer mi ulan unutmusum test yapmayi
10 sn bekletiyon kuzum oyle yazıyo zatensizce bemim
yok kız gezindirme batır çıkar
Yaa benım yarın cıkıcak moralım bozuk e nabıza düşse keskesizce bemim beta kaçlardadır şu an kan versem mi ki
ben hiç bekletmiyom ondan mı benim silik çıkıyo kız yoksa10 sn bekletiyon kuzum oyle yazıyo zaten
Uffff iki elimle bi gebelik testi yapamadim10 sn bekletiyon kuzum oyle yazıyo zaten
yarın verelim hadi ikimizdeBende kan vercem banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?