- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Benim oglumda oyleydi doymuyodum resmendurmadan acıkma durumu var mı sizde de...yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum isyaaan
Evet canım o bıle etkıler bekletcen sonra düz yere koycan kapagını kapatıpben hiç bekletmiyom ondan mı benim silik çıkıyo kız yoksa
ay daha 1 saat ancak oldu yiyeli 2-3 gündür böyleyimBenim oglumda oyleydi doymuyodum resmen
Ahhhh aynıyım 63 kiloyum bu gidişle 100 kiloyla giderim yemeden duramıyorumdurmadan acıkma durumu var mı sizde de...yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum isyaaan
AAAAAA BEN ELİMDE TESTLE ODA ODA GEZİYODUMEvet canım o bıle etkıler bekletcen sonra düz yere koycan kapagını kapatıp
Verinyarın verelim hadi ikimizde
Offf benım sizinle işim var heeeAAAAAA BEN ELİMDE TESTLE ODA ODA GEZİYODUM
Kocamdan gizli nasil vercem ayni yerde calisiyoz ufff yaayarın verelim hadi ikimizde
ay yok işiyince olup bitiyo sanıyodumOfff benım sizinle işim var heeekız kutuyu da mı okumadın nasıl yapılcak diye
sabah geç gidemez misin biraz hemen kan ver gitKocamdan gizli nasil vercem ayni yerde calisiyoz ufff yaa
Orasını sen düşüncenKocamdan gizli nasil vercem ayni yerde calisiyoz ufff yaa
Bide benım dedıgım gibi deneay yok işiyince olup bitiyo sanıyodumondan mı böyle silik çıkıyor acaba
test kalmadı ki evdeBide benım dedıgım gibi dene
Alınca yaparsın işte anla
Ahh biz kadınlarBugun test almaya giderken bile markete gidiyorum dedim
Benımdeeee sağ tarafım ama en çok kalçama doğrubelim kopcak gibi ağrıyo ya
benim sol taraf ve hakikaten kalçaya doğru ağrıyoBenımdeeee sağ tarafım ama en çok kalçama doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?