- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Ben bu testlerde gebelik varsa baya koyu olması gerektıgını biliyorum yanlışım varsa düzeltsinler tabiOvalasyon testi gebelik var mı
Bak ben hep farklı testlerle yaptım hiç aynı testle yapmadım cunku hepsinin hassasiyeti farklı oluyoProductor mu neyse o test iyi degil mi normalde ben erken gebelik kullanmiyom guvenmedigimden
Eee kaset test mi yapayim o zamanBak ben hep farklı testlerle yaptım hiç aynı testle yapmadım cunku hepsinin hassasiyeti farklı oluyo
Bende bilmiyorum ki buradan takip ettiğim kadarı ovalasyon testiyle de gebelik öğreniliyormuş. Ama fotoğraf da daha silik gözüküyor cıplak gözle bakınca daha koyu duruyorBen bu testlerde gebelik varsa baya koyu olması gerektıgını biliyorum yanlışım varsa düzeltsinler tabi
Olur canım 2 kere yumurtlayan çokAdetimin 13.günü yumurtlama oldu 14 günü ilişki 30.gününe tekrar yumurtladım bir ay içinde iki sefer yumurtlama olur mu
Bilmiyorum kuzucum ne söylesem yalan olur bide heveslendiririm sen tekrarla ama kaset testle onlar daha güvenilirKizlar test kurutunca boyle olmus sizce kuruma cizgisi mi bu?
Cikti mi kan sonucun?Bilmiyorum kuzucum ne söylesem yalan olur bide heveslendiririm sen tekrarla ama kaset testle onlar daha güvenilir
Yok canım ya cıkmamıs baktım sımdıCikti mi kan sonucun?
normslde c çizgisi bi.tık dahs ortada dueuyo ya istersen testi.tekrarlaKizlar test kurutunca boyle olmus sizce kuruma cizgisi mi bu?
sağlık ocağında verdin ya anca çıkar yarına bende yarın veriyim diyorum da özelde versek pahalı hastanede versek iki.günde bi.kim gidecek en iyisi sağlık ocağıYok canım ya cıkmamıs baktım sımdı
Aynen aynı sonuclar için acıyorum acıkcası o paraya 1 güncük bekliycen bak ne kaldı sankisağlık ocağında verdin ya anca çıkar yarına bende yarın veriyim diyorum da özelde versek pahalı hastanede versek iki.günde bi.kim gidecek en iyisi sağlık ocağı
Ay yarın sabah çıkar o zaman sağlık ocağından mı vermiştinYok canım ya cıkmamıs baktım sımdı
Ben bısey göremedim canım yaKızlar bu testten ilk kez yaptım. Eğer normal yumurtladıysam regle 6 gün var. Day's doctor diye bi test. Eczacı iyidir dedi ama bilmiyorum. Siz de bi bakın
Evet saglık ocagında bakıyorum arada ama yokAy yarın sabah çıkar o zaman sağlık ocağından mı vermiştin
Mesai saati dışında çıkmaz hastane değilseEvet saglık ocagında bakıyorum arada ama yok
Artık ya sabah yada öğlen çıkar heraldeMesai saati dışında çıkmaz hastane değilse
öğlene doğru çıkar anca geçen ay verdiğimde öyle olmustu bende yarın sabah gidp vwrcem benim sağlık ocağı uzak bide ya kocamla gidip geliyom işe gitmeden yakında olsaydı yürüyerek gider gelirdimArtık ya sabah yada öğlen çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?