- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
ay teşekkür ederimHadi bakalım inş hayırlı sonuçlar gelir bebişler geliir
sonucun çıktı mıııİnşallah canım herkese nasip olsun bizede sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinBu arada e nabıza tahlilim gelmiş suan ama sadece şekerle ilgili deger normal yazıyo ama beta daha yok
Yok ya bakıyorum sinirlerim bozuldusonucun çıktı mııı
ay saat kaö oldu en iyisi ben akşam hastanede baktırayımYok ya bakıyorum sinirlerim bozuldu
Evet hala bekliyorum yaay saat kaö oldu en iyisi ben akşam hastanede baktırayım
Ya ben boluda yaşıyorum sağlık ocağında sabah kan vermiştim öğleden sonra 4 te çıkmıştı sizin neden bu kadar gecikti çatlarımEvet hala bekliyorum ya
Acaba 3 tüp kan aldı herseyıme baktırmak içşn ondan mı uzun sürdü hala sonuc yokYa ben boluda yaşıyorum sağlık ocağında sabah kan vermiştim öğleden sonra 4 te çıkmıştı sizin neden bu kadar gecikti çatlarım
Aaa olabilir benden sadece 1 tüp aldılar çünküAcaba 3 tüp kan aldı herseyıme baktırmak içşn ondan mı uzun sürdü hala sonuc yok
İzmirde yasıyorum sadece 2 tahililim görünüyo şekerle ilgili odaAaa olabilir benden sadece 1 tüp aldılar çünkü
Büyük bir yerde yaşıyorsan da gecikebilir
Bence artık akşama doğru belli olması gerekİzmirde yasıyorum sadece 2 tahililim görünüyo şekerle ilgili oda
Ay yarına kalmasında sinir krizi gecırcem meraktan ölücemBence artık akşama doğru belli olması gerek
Suan sadece bunlar görünüyoAaa olabilir benden sadece 1 tüp aldılar çünkü
Büyük bir yerde yaşıyorsan da gecikebilir
Öyle bakmazlaraynen zaten akşam odlubrn acil serviste be diyim ya beta baktırmak istiyorum desem bakarlar mı ki sanmıyorum
Canım ya başım ağrıyor ilaç kullanacağım de ya da adetim gecikti söktürücü kullanacağım de o zaman mecbur bakıyorlaraynen zaten akşam odlubrn acil serviste be diyim ya beta baktırmak istiyorum desem bakarlar mı ki sanmıyorum
ya da kasıklarım çok ağrıyor mu desem enfeksiyondan iüphelenip bakarlar beta istemeden ilaç yazmıyolar zaten evlilereCanım ya başım ağrıyor ilaç kullanacağım de ya da adetim gecikti söktürücü kullanacağım de o zaman mecbur bakıyorlar
Aynen aynen hamilelik ihtimalim var de o zaman mecbur bakıyorlar ben ilk testime bu şekilde baktırmıştım acilde yarım saatte çıkıyor zatenya da kasıklarım çok ağrıyor mu desem enfeksiyondan iüphelenip bakarlar beta istemeden ilaç yazmıyolar zaten evlilere
Zaten senin 2 saate cıkar heralde sonucAynen aynen hamilelik ihtimalim var de o zaman mecbur bakıyorlar ben ilk testime bu şekilde baktırmıştım acilde yarım saatte çıkıyor zaten
aynen yaZaten senin 2 saate cıkar heralde sonuc
ama suçlu da hissediyom acil serviste baktırınca geçen de böyle olduydu...neyse şey sorcam size şimdi ben hastanede vercem ya 2 gün sonra sağlık ocağında versem bi şey olur muAynen aynen hamilelik ihtimalim var de o zaman mecbur bakıyorlar ben ilk testime bu şekilde baktırmıştım acilde yarım saatte çıkıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?