- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Aman saglıklı olsunda degeri takmıyorum suanayy maşallah canımmbeta 1000lere falan ulaşınca böyle koyu çıktığını duydum ne kadar doğru bilmiyorumm
Aaa olur mu öyle sey anam sende bok mu var bu kadar zor isim koydunAgliyorum ama simdii dislandimbu arada bebis diyo ki ben burdayimm
daja regline upk muydu senin niye kaset yaptıbSabah kaset test yaptim bana dedi ki nah sana bebek
ay sağlıklıdır sağlıklıdurAman saglıklı olsunda degeri takmıyorum suan
Anacim her arayan bulamasin dedim ama istediklerimde bulamiyo nickimi degistiricem olmuyo boyle valla hakverdim ve trip atmiyom suanAaa olur mu öyle sey anam sende bok mu var bu kadar zor isim koydun
Elimde kaset test vardi oglanida 3 gun kala ogrendiydim kaset testten olsa cikar dedim 4 gunum kaldi adet bakalim neler olucakkkdaja regline upk muydu senin niye kaset yaptıb
İnşallah ya valla baya belli artık testteay sağlıklıdır sağlıklıdur
Maşallah çok güzel koyulaşmışşO Oylesinwbirisii L Limonimi kızlar sonucum daha cıkmayınca koyulaşma var mı diye bakmak ıstedım simdi boyle cıktı
Hahahha aynn degıstır valla bulamıyomAnacim her arayan bulamasin dedim ama istediklerimde bulamiyo nickimi degistiricem olmuyo boyle valla hakverdim ve trip atmiyom suan
Ay inşallah pozitife dönecekElimde kaset test vardi oglanida 3 gun kala ogrendiydim kaset testten olsa cikar dedim 4 gunum kaldi adet bakalim neler olucakkk
Dimi yaaa baya artık burdayım diyoMaşallah çok güzel koyulaşmışş
Ne yapsam kolay bulursun mesela agzinayandigiminkarisi yapsam bulur musunHahahha aynn degıstır valla bulamıyom
Hhahahahahaha süpermişNe yapsam kolay bulursun mesela agzinayandigiminkarisi yapsam bulur musun
Donmezse de sizlerin gebeliklerinizle heycanlancam istee amaaa soyluyorum simdiden beni etiketleyin her gelismeye yoksam pis trip atarimAy inşallah pozitife dönecek
Acaba site onay verir mi gerci cilgin tavuga onay verdiler ona da verirler zaaarHhahahahahaha süpermiş
Tamam sen degıstır söz etiketliycem daha kan sonucum var beeeDonmezse de sizlerin gebeliklerinizle heycanlancam istee amaaa soyluyorum simdiden beni etiketleyin her gelismeye yoksam pis trip atarim
Tamam hemen site yetkililerine gonderiyom nick talebimiTamam sen degıstır söz etiketliycem daha kan sonucum var beee
Ya dönsünde inşallah bizde sana heyecanlanalımmDonmezse de sizlerin gebeliklerinizle heycanlancam istee amaaa soyluyorum simdiden beni etiketleyin her gelismeye yoksam pis trip atarim
Nick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmasin kiTamam hemen site yetkililerine gonderiyom nick talebimi
Nick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmasTamam hemen site yetkililerine gonderiyom nick talebimi
ahhh kuzum benimm sizlerin heycani da benim icin yeter verirse rabbim beraber pirtlatiriz yoksa siz pirtlatirsiniz ben cekirdek citlerimYa dönsünde inşallah bizde sana heyecanlanalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?