Gebelik testlerim kızlar

ama suçlu da hissediyom acil serviste baktırınca geçen de böyle olduydu...neyse şey sorcam size şimdi ben hastanede vercem ya 2 gün sonra sağlık ocağında versem bi şey olur mu
Bişey olmaz canım, yani aslında verdiğimiz yerlerin hep aynı olması gerekiyor yükselişi takip etmek açısından ama o zaman bence yarın sabahtan sağlık ocağında verdin ordan takip edin. Kurum değiştirince sonuçlarda dalgalanma oluyor boşa strese girmiş olursun

sağlık ocağınds da çok geç çıkıyor ben ankarada yaşıyorum birde

Merhabalar kızlar adetimin 13. Günü akşama doğru yumurtlamıştım gece 12, 01 saat arası ilişki oldu. Adetim 16 temmuzu adet günümden beri test yapıyorum silik çıkıyordu. Sormak istediğim sizce biraz daha mı bekliyim yoksa kan mı vereyim ne yapacağımı bilemiyorum bir pcos var acaba testi etkiliyormu

Bende dün kan verdim canım bütün testlerim silik çıktı bi tık koyusu hatta diyim ve pkoluyum ama hiç yoksa pozitif cıkmadı testte yani varsa pozitif cıkıyo ama benım daha sonucum cıkmadı sağlık ocagındq verdim diye en son 2 gün once test yaptım sımdı eşime tekrar test aldırıyorum koyulaşma var mı bakıcam

Gebelik belirtileri de var üç buçuk senedir çocuk tedavisi görüyorum bir tane kızım var bir tane daha olsun istiyoruz işte kızım çok istiyor kardeşi olmasını.rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesi anne baba etsin bekleyiş süreci çok yıpratıcı oluyor

Benımde 3 yasında oğlum var kendiliğinden oldu ama onu 3 sene bekledim sımdı ki varsa kolay oldu zaten ona sasırıyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…