Gebelik testlerim kızlar

Nick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmasin ki
Ahahah yeni bir tür ortaya çıktı gibi oldu
Nick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmas

ahhh kuzum benimm sizlerin heycani da benim icin yeter verirse rabbim beraber pirtlatiriz yoksa siz pirtlatirsiniz ben cekirdek citlerim
Allah iyiliğini versin inşallah beraber pırtlatırıZ

Nick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmas

ahhh kuzum benimm sizlerin heycani da benim icin yeter verirse rabbim beraber pirtlatiriz yoksa siz pirtlatirsiniz ben cekirdek citlerim
bu konusmasekli aunı ablamlarla ben ya... doğru söyke ablam mısın diycem oda yeni doğurdu daha

cidden 9 ay çok uzun ya nasıll beklicem
Valla uzun sure ama sonu guzel gerci benim oglan erken dogdu 13 gun yogun bakimda yatti bide pandemide dogurdum dogumda genel anastezi vermisler tansiyonum yukselince ne dogurdumu gordum ne sesini duydum ilk fotografini gordugumde esime dedim bu karisti kesin cok cirkin ne sana ne bana benzemiyo ama simdi ayni ben

yav sabah uyanıyorum gözlerim açılmıyor uykudan öyle geziyorum saat 4 oluyo öğlesen sonra yine bi uyku çeviriyo beni ayılamıyorum 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…