- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Hhahahhah ne gülerimNick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmasin ki
Allahım isteyen herkese nasip etsinNick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmas
ahhh kuzum benimm sizlerin heycani da benim icin yeter verirse rabbim beraber pirtlatiriz yoksa siz pirtlatirsiniz ben cekirdek citlerim
Ahahah yeni bir tür ortaya çıktı gibi olduNick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmasin ki
Allah iyiliğini versin inşallah beraber pırtlatırıZNick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmas
ahhh kuzum benimm sizlerin heycani da benim icin yeter verirse rabbim beraber pirtlatiriz yoksa siz pirtlatirsiniz ben cekirdek citlerim
Bende eglenirim cok monoton hayatimHhahahhah ne gülerim
bu konusmasekli aunı ablamlarla ben ya... doğru söyke ablam mısın diycem oda yeni doğurdu dahaNick talebim cilginmemeli olursa bizimdir olmazsa yine bizimdir cunku neden olmas
3-2-1 diyince hepberaber o zamanAhahah yeni bir tür ortaya çıktı gibi oldu
Allah iyiliğini versin inşallah beraber pırtlatırıZ
cidden 9 ay çok uzun ya nasıll beklicem3-2-1 diyince hepberaber o zamansaka saka sahip cikin bebelere daha var zamanlari minnak mandilanalari
Valla uzun sure ama sonu guzel gerci benim oglan erken dogdu 13 gun yogun bakimda yatti bide pandemide dogurdum dogumda genel anastezi vermisler tansiyonum yukselince ne dogurdumu gordum ne sesini duydum ilk fotografini gordugumde esime dedim bu karisti kesin cok cirkin ne sana ne bana benzemiyocidden 9 ay çok uzun ya nasıll beklicem
Hayirlisi ise olur yavrum degilse olmasin zatenay sende hamilesin inşallah...4 bebişimiz olur
hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah isteyen herkese nasip olsjnHayirlisi ise olur yavrum degilse olmasin zaten
Amin kuzum amin isteyen herkesin gobusu bocuklensin.comhayırlısı sağlıklısı olsun inşallah isteyen herkese nasip olsjn
Hah aynı bensin dakka başı bir yerlere yumuluyorumyav sabah uyanıyorum gözlerim açılmıyor uykudan öyle geziyorum saat 4 oluyo öğlesen sonra yine bi uyku çeviriyo beni ayılamıyorum 2 gündür
dimi zaten uykuyu seviyorum iyice belam oldu bu araHah aynı bensin dakka başı bir yerlere yumuluyorum
Ayy benimde yadimi zaten uykuyu seviyorum iyice belam oldu bu ara
benim oturma odası çok serin oluyor camı da açıyorum orfa uyuyorumAyy benimde yabaktım olmuyor salonun ortasına yatak yaptım girip çıkıp uyuyorum mis
Ohh ne güzel uyu dinlen valla iyi gelirbenim oturma odası çok serin oluyor camı da açıyorum orfa uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?