Gebelik testlerim kızlar

Kız sana ne oldu
yav dün sabah kan vercektim akşam hastanrye gideriz dedi ablalarına gittik sağlık ocağıda annemlerin orda sabah beni götür vereyim dedim onda da uyanamam akşam gideriz dedi yine bugün de yok şimdi de aramış yarın sabah da gidemeyiz diyo şeytan diyo alma eve sanki tek başıma yaptım çocuğu tamam oda ksç gündür dinlenemiyo biliyorum da bu kadarı d ayuh artık yarın 5 haftalık oluyo bebe

Çocuk doğarken mi götürecekmiş hastaneye tövbe ya rabbimdinlenemiyosa bile sadece kan vereceksin uzun bi iş değil ki benim eşimde polis memuru gecesi gündüzüne karışıyor ona rağmen hiç uyumadan kana götürmüştü beni bahane bulmasın he kızcam şimdi

Bin taksiye git parasini da kocandan al kasiniyo heee

ay yok geçen ay ben kimyasal geçirdim onda o kadar hevesliydi ki saat 2de acile gittik biz şimdi böyle olunca yine aynı olur diye düşünüyo muhtemelen bana da yansıtıyo benfe sinirlenşyorum

ay yok geçen ay ben kimyasal geçirdim onda o kadar hevesliydi ki saat 2de acile gittik biz şimdi böyle olunca yine aynı olur diye düşünüyo muhtemelen bana da yansıtıyo benfe sinirlenşyorum
Tamam üzücü bir durum yaşamışsınız ama hep aynı olacak değil ya aksine geçen ay olmadı ama bu sefer olur belki diyerek heyecanlanması gerekirdi işte ama erkek kafası diyoruz biz buna sen sinirlenme boşver

ay öyle de yani patronuyla kpnussun neymis isler sıkıymıs tamam biliyorum eve de 10da 11de geliyo ama yani bende öğrenmek istiyorum kesin var mı yok mu belirsizlik yoruyo cok sinirkendirdi normalde de benden korkuyo hee böyle yapınca diyom sana bi cesaret gelmis

Ayy patron kim belli oldu o zaman sen sıkıştır onu ya keyfine istemiyorsun önemli bişey bu işinin sıkılığıyla karıştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…