- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Çık gel bizeeeAntalyada 2 klima her aksam calisiyo sirkette de 2 klima surekli calisiyo cami acsam yandim valla yine sanslisiniz serin bi yer buluyonuz valla kiskandim
Kız sana ne olduayyyy kocamı boğaazzlamaya az kaldı
yav dün sabah kan vercektim akşam hastanrye gideriz dedi ablalarına gittikKız sana ne oldu
Çocuk doğarken mi götürecekmiş hastaneye tövbe ya rabbimyav dün sabah kan vercektim akşam hastanrye gideriz dedi ablalarına gittiksağlık ocağıda annemlerin orda sabah beni götür vereyim dedim onda da uyanamam akşam gideriz dedi yine bugün de yok şimdi de aramış yarın sabah da gidemeyiz diyo şeytan diyo alma eve sanki tek başıma yaptım çocuğu tamam oda ksç gündür dinlenemiyo biliyorum da bu kadarı d ayuh artık yarın 5 haftalık oluyo bebe
Bin taksiye git parasini da kocandan al kasiniyo heeeyav dün sabah kan vercektim akşam hastanrye gideriz dedi ablalarına gittiksağlık ocağıda annemlerin orda sabah beni götür vereyim dedim onda da uyanamam akşam gideriz dedi yine bugün de yok şimdi de aramış yarın sabah da gidemeyiz diyo şeytan diyo alma eve sanki tek başıma yaptım çocuğu tamam oda ksç gündür dinlenemiyo biliyorum da bu kadarı d ayuh artık yarın 5 haftalık oluyo bebe
ay yok geçen ay ben kimyasal geçirdim onda o kadar hevesliydi ki saat 2de acile gittik biz şimdi böyle olunca yine aynı olur diye düşünüyo muhtemelen bana da yansıtıyo benfe sinirlenşyorumÇocuk doğarken mi götürecekmiş hastaneye tövbe ya rabbimdinlenemiyosa bile sadece kan vereceksin uzun bi iş değil ki benim eşimde polis memuru gecesi gündüzüne karışıyor ona rağmen hiç uyumadan kana götürmüştü beni bahane bulmasın he kızcam şimdi
onuistiyo zatenBin taksiye git parasini da kocandan al kasiniyo heee
Tamam üzücü bir durum yaşamışsınız ama hep aynı olacak değil ya aksine geçen ay olmadı ama bu sefer olur belki diyerek heyecanlanması gerekirdi işte ama erkek kafası diyoruz biz buna sen sinirlenme boşveray yok geçen ay ben kimyasal geçirdim onda o kadar hevesliydi ki saat 2de acile gittik biz şimdi böyle olunca yine aynı olur diye düşünüyo muhtemelen bana da yansıtıyo benfe sinirlenşyorum
ay öyle de yani patronuyla kpnussun neymis isler sıkıymıs tamam biliyorum eve de 10da 11de geliyo ama yani bende öğrenmek istiyorum kesin var mı yok mu belirsizlik yoruyo cok sinirkendirdi normalde de benden korkuyo hee böyle yapınca diyom sana bi cesaret gelmisTamam üzücü bir durum yaşamışsınız ama hep aynı olacak değil ya aksine geçen ay olmadı ama bu sefer olur belki diyerek heyecanlanması gerekirdi işte ama erkek kafası diyoruz biz buna sen sinirlenme boşver
Ayy patron kim belli olduay öyle de yani patronuyla kpnussun neymis isler sıkıymıs tamam biliyorum eve de 10da 11de geliyo ama yani bende öğrenmek istiyorum kesin var mı yok mu belirsizlik yoruyo cok sinirkendirdi normalde de benden korkuyo hee böyle yapınca diyom sana bi cesaret gelmis
ay evet çocuğun kese oluşcak yakında randevu da bulunmuyo hemen betanın artışına göre randevu alcaktım benAyy patron kim belli olduo zaman sen sıkıştır onu ya keyfine istemiyorsun önemli bişey bu işinin sıkılığıyla karıştırmasın
Aynen ya sen kan vermek için 10 gün beklerim diyordun bu gidişle eşin yüzünden gerçekten 10 günü bulacakay evet çocuğun kese oluşcak yakında randevu da bulunmuyo hemen betanın artışına göre randevu alcaktım ben
ay ama ben salak gibi 3 haftalık hesapladım o yüzden resmen 5 haftalık olcazAynen ya sen kan vermek için 10 gün beklerim diyordun bu gidişle eşin yüzünden gerçekten 10 günü bulacak
Aynen öyleay ama ben salak gibi 3 haftalık hesapladım o yüzden resmen 5 haftalık olcaz
Valla ben canımın çektiği şeyleri bebek istiyor aşerdim diyerek aldırmakla meşgulümKizlarrr naptinizzz sesiniz cikmiyo
Hahaahhahhaha bende yapmistim gece 3 te jelibon aldirmistim uykudan uyandirip o zaman arabamizda yoktu benzinlige kadar yurumustu gelince de vazgectim istemiyorum demistimValla ben canımın çektiği şeyleri bebek istiyor aşerdim diyerek aldırmakla meşgulüm
Ayyy kız bari yeseydinHahaahhahhaha bende yapmistim gece 3 te jelibon aldirmistim uykudan uyandirip o zaman arabamizda yoktu benzinlige kadar yurumustu gelince de vazgectim istemiyorum demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?