- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Valla emcuklucem artik bi pozitif bi negatif bi bozuk ne anlatmaya calisiyo evren bana kafamin ici gibi karmakarisik durumlarAman sen yine de yalama bozuk çıkan test utansın
Adetine 2 3 gün kala bence daha netleşirValla emcuklucem artik bi pozitif bi negatif bi bozuk ne anlatmaya calisiyo evren bana kafamin ici gibi karmakarisik durumlar
Kaldi 4 yarin 3Adetine 2 3 gün kala bence daha netleşir
Hala umut var belki tam adet günü pozitife dönecekKaldi 4 yarin 3
Sanmam supheli iliski uzerinden 14 gun gectiHala umut var belki tam adet günü pozitife dönecek
Aaaa o zaman kalakaldım böyleSanmam supheli iliski uzerinden 14 gun gecti
Kalma kizzz kismet degilmisAaaa o zaman kalakaldım böyle
yav seninki var hissediyorum ben....ama sen idrark fazla damlatıyosun 2 damla yeter bence ben hiç öyle yaptığım testlerin dağıldığını görmedim falza idrardan sadece kasetler durdukça dağılıyoSanmam supheli iliski uzerinden 14 gun gecti
Kiz test negatif diyo anacim daha nesi varyav seninki var hissediyorum ben....ama sen idrark fazla damlatıyosun 2 damla yeter bence ben hiç öyle yaptığım testlerin dağıldığını görmedim falza idrardan sadece kasetler durdukça dağılıyo
14 gecti supheli iliski uzerinden bebegimregl olmadıgın sürece testi yenile
benim regl günü bile beyaz ince bi çizgi vardı bu arada...14 gecti supheli iliski uzerinden bebegim
Ama sonrasi supheli iliski yok hatta iliski yok dedim ya ben dusunmuyodum diye ondan izin vermiyodumbenim regl günü bile beyaz ince bi çizgi vardı bu arada...
Bence adetinden bi gün önce yap dayanKiz test negatif diyo anacim daha nesi var
Oo baya baya benımkı gibi erken gebeliktekiAma bu test kafami karistirdi dunku test boyle kuruma cizgisi hele ki erken gebelik testinde ilk defa gordum
Ama sonrakiler negatif cikti evren benimle oyun oynuyoOo baya baya benımkı gibi erken gebelikteki
Kız bu senın suan testin mi yeni mi yaptınbak az da damlatsan dağılıyoo
Sen bi gün kala deneAma sonrakiler negatif cikti evren benimle oyun oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?