- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
artımed çok veriyo bu arada ben mesela erken gebelik testinde pozitifi görmeden artomedin kaset testibde gördüm ama inanmadım erkende çıkmayan onda hiç çıkmaz dedinProdoctor da duymadim yalanci pozitif ama predictorda olmus artimed de ayni sekilde
Hic bilmiyom vallakızlar bu ne beta hcg hariç bütün sonuclar cıktı böyle bi sey var
bide az değil mi beta sence ilişkinin 19.günü bugünHic bilmiyom valla
O deger beta mi emin misin?bide az değil mi beta sence ilişkinin 19.günü bugün
emin değilim ama başka bi şey içinde kan istemediler kiO deger beta mi emin misin?
Anlayamadım suanda benkızlar bu ne beta hcg hariç bütün sonuclar cıktı böyle bi sey var
değildir herhalde bu ya ama baika sonuc da yok kac saat oduAnlayamadım suanda ben
Beta yazması lazım yazmıyo mu hcg falandeğildir herhalde bu ya ama baika sonuc da yok kac saat odu
yok hiçbirinde yaxmıyoBeta yazması lazım yazmıyo mu hcg falan
Ozaman bekliycen sonucuyok hiçbirinde yaxmıyo
Ara hastaneyi sor kuzumdeğildir herhalde bu ya ama baika sonuc da yok kac saat odu
sabah arıyım bari başka sonuç yok çünlüAra hastaneyi sor kuzum
Yoo doğru söylüyo arayabilirsinsabah arıyım bari başka sonuç yok çünlü
yok arıycam hide sağlık ocağında veriyim zaten ben hamilelik şüohem var diyince kızın suratı asılnıştı bi zaten bakıyoruz dedi ama yok sonuc referans aralığı 0-10 ya da 0-5 arası değişiyo genelde beta falan değil buYoo doğru söylüyo arayabilirsin
Baktın mı tekraryok arıycam hide sağlık ocağında veriyim zaten ben hamilelik şüohem var diyince kızın suratı asılnıştı bi zaten bakıyoruz dedi ama yok sonuc referans aralığı 0-10 ya da 0-5 arası değişiyo genelde beta falan değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?