- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
İliskinin uzerinden 14 gun gecti ama bence olsa cikardiSen bi gün kala dene
evet ilk idrarda değildi sıkışık flaan da değildim tuvalete yeni gitiydim hastaneye gitmeden yapıyım dedim öyle çıktıKız bu senın suan testin mi yeni mi yaptın
Belli olmuyo kuzum o geç döllenme oluyo bazıları adet gecıyo 10 gün sonra kanda cıkıyo adetin gelmezse umut vardırİliskinin uzerinden 14 gun gecti ama bence olsa cikardi
erken gebelik yap sen predictor early markasına iyi diyolar ondan alsanaAma bu test kafami karistirdi dunku test boyle kuruma cizgisi hele ki erken gebelik testinde ilk defa gordum
Ama ondan aonra iliski olmadiBelli olmuyo kuzum o geç döllenme oluyo bazıları adet gecıyo 10 gün sonra kanda cıkıyo adetin gelmezse umut vardır
Ayyy kız resmen bizim seninle aynı heee bence değerlerimizde aynı olcak gibievet ilk idrarda değildi sıkışık flaan da değildim tuvalete yeni gitiydim hastaneye gitmeden yapıyım dedim öyle çıktı
ay hayırlsıı olsun ikimiz içindeee bi çıksaydı çatlıycam meraktanAyyy kız resmen bizim seninle aynı heee bence değerlerimizde aynı olcak gibi
Ne kadar oldu vereliay hayırlsıı olsun ikimiz içindeee bi çıksaydı çatlıycam meraktan
Rabbim ol derse olur dur bakalımAma ondan aonra iliski olmadi
2200da vermiştim işte 2 saate çıkar dediler 15dkya kaldıNe kadar oldu vereli
O yokki eczanede nerden bulcam eczane eczane mi gezicem esimde bilmiyoerken gebelik yap sen predictor early markasına iyi diyolar ondan alsana
Ay hadi bekliyorum2200da vermiştim işte 2 saate çıkar dediler 15dkya kaldıdieğerlerş çıktı da bi o kaldı
Hangi marka test acabaAma bu test kafami karistirdi dunku test boyle kuruma cizgisi hele ki erken gebelik testinde ilk defa gordum
oda doğruO yokki eczanede nerden bulcam eczane eczane mi gezicem esimde bilmiyo
prodoctor herhalde buHangi marka test acaba
ProdoctorHangi marka test acaba
bende ysptım bundan ama hiç pozitif vermedi bana önce kasette çıktı sonra bunda çıktıProdoctor
Ben hiç emin olmuyprum 1 tanesinde çıkınca ben farklı farklı 10 tane test yaptım ili üç gündeKızlar ben piyasadaki tüm testlerde pozitifi gördüm ama kanda negatifti hep aynı gün özelde verdim kan hep de reg oldum aynı attığınız test gibiydi. Predictorda bile bu şekil çizgi gördüm. Tüm firmaların hata payı oranı benim üstümde birleşti sanırım eczacılar bile şaşırıyor. Aldığım bi hormon vs bir şey yok enfeksyon yok. Manasız yani. Testte pozitif çıkcak kadar hormon varsa 3 saatte de sıfırlanamaz mümkün değil. Ama çok nadir olan bir şey sanırım. Artimed kasette de pozitif gördüm. Pozİtif dediğim silik çizgi ama gayet net pozitif. Ben şansıma şaşırıyorum şimdi gerçekten hamile olsam testte çıksa inanamam yani
Prodoctor da duymadim yalanci pozitif ama predictorda olmus artimed de ayni sekildeKızlar ben piyasadaki tüm testlerde pozitifi gördüm ama kanda negatifti hep aynı gün özelde verdim kan hep de reg oldum aynı attığınız test gibiydi. Predictorda bile bu şekil çizgi gördüm. Tüm firmaların hata payı oranı benim üstümde birleşti sanırım eczacılar bile şaşırıyor. Aldığım bi hormon vs bir şey yok enfeksyon yok. Manasız yani. Testte pozitif çıkcak kadar hormon varsa 3 saatte de sıfırlanamaz mümkün değil. Ama çok nadir olan bir şey sanırım. Artimed kasette de pozitif gördüm. Pozİtif dediğim silik çizgi ama gayet net pozitif. Ben şansıma şaşırıyorum şimdi gerçekten hamile olsam testte çıksa inanamam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?