- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Olabilir canım yükselmesi güzel olsun inşallah geç döllenmedirbaktımm 125e az diyodum beta 62 çıkmış çok az değil mi
Hem bak allahın izniyle hamilesinOlabilir canım yükselmesi güzel olsun inşallah geç döllenmedir
ay inşallah kafamı taktım gece gece yine yaOlabilir canım yükselmesi güzel olsun inşallah geç döllenmedir
Kız niye takıyon sen son adet tarihine göre hesaplıyon bilmem kaç haftalık cıkıyo ama onun döllenme zamanı var yumurtlama dönemin var yanı adetten hemen sonra hamıle kalsan degerin az cıksa anlarım oğlumda adetten cıktıgım gibi kalmısım mesela kanda 560 larda cıkmıstı tam 4 haftalıktım ama senin yumurtlaman ortalara doğru oldu bide döllenme zamanı var normal yaniay inşallah kafamı taktım gece gece yine ya
ama bak hamilelikte beta hcg kaç olmalı topiğine benimki çok az haftaya göreKız niye takıyon sen son adet tarihine göre hesaplıyon bilmem kaç haftalık cıkıyo ama onun döllenme zamanı var yumurtlama dönemin var yanı adetten hemen sonra hamıle kalsan degerin az cıksa anlarım oğlumda adetten cıktıgım gibi kalmısım mesela kanda 560 larda cıkmıstı tam 4 haftalıktım ama senin yumurtlaman ortalara doğru oldu bide döllenme zamanı var normal yani
inşallah sağlıklı artar diğerini ben 58ke öğrenmiştim kimyasaldı korktum ister istemezama bak hamilelikte beta hcg kaç olmalı topiğine benimki çok az haftaya göre
Dur bakalım bi 2 gün sonra tekrar verinşallah sağlıklı artar diğerini ben 58ke öğrenmiştim kimyasaldı korktum ister istemez
öyle yapayım artık oda cumaya denk geliyo pztye kadar bekleDur bakalım bi 2 gün sonra tekrar ver
Değiil ben 78 ile öğrendim 21 haftalık olduk hayatım önemli olan artması yoksa ilk değerler pek bir anlam ifade etmiyorbaktımm 125e az diyodum beta 62 çıkmış çok az değil mi
Onda da yaşadım canım maalesef bir tek avox da yaşamadımProdoctor da duymadim yalanci pozitif ama predictorda olmus artimed de ayni sekilde
Canım yumurtama döllenme geç olmuştur çok kişi var öyle bat günü 12 ile öğrenip saplıklı gebelik geçirenama bak hamilelikte beta hcg kaç olmalı topiğine benimki çok az haftaya göre
Ayy yükselir inşallah canımm tebrik ederimay ne biliyim inşallah düzenli yükselir
ay inşallah kızlar içimi rahatlattınız iki gün sonra yine vericem kan inşallah düzenli yükselirCanım yumurtama döllenme geç olmuştur çok kişi var öyle bat günü 12 ile öğrenip saplıklı gebelik geçiren
sağ ol canımmmAyy yükselir inşallah canımm tebrik ederim
Canım ne yaptın çıktı mı sonucunDur bakalım bi 2 gün sonra tekrar ver
on numara spcşsiwifşvheyyyoooo yeni nickim ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?