Gebelik testlerim kızlar

Kızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
Maşallah gebelik yeni diye silik çizgiler ona takmayın gebesiniz Kan verin

A asloksuzoglu sen ne zaman gitcen hastaneye ben pazartesiye randevu aldım 2 katına göre hesaplama yaparsam pazwrtesi değer 5000lerde oluyor o zaman görürüz herhalde keseyi..seninki bizimkineen daha hızlı yükseldi gitsen gözükür belki

Ben haftaya gitcem nasipse ama daha almadım randevu yarın alcam haftaya kalp atışıda olur hem duyup gelirim inşallah bi keseye git gel yapamam valla boş keseyi görüyon geliyon bi kere gideyim göreyim tamam

Ben haftaya gitcem nasipse ama daha almadım randevu yarın alcam haftaya kalp atışıda olur hem duyup gelirim inşallah bi keseye git gel yapamam valla boş keseyi görüyon geliyon bi kere gideyim göreyim tamam
ben bir daha beta takibi yapmadım ama artışını merak ettim yarın bir daha kan veriyim diyorum kayınvalidem rüyasında ikiz görüyormuş sürekli, bizim ailede de var beta az artmış ama sonradan hızlı artar mı axaba bide onun rüyalar hep gerçek çıkıyor

Sağlıklı olsun kuzum belli olmaz ailede varsa ben bi kere verdim tamam bu sefer artış oluyo mu olcakmı diye sürekli insan takıyo bak verdikçe veresin geliyo oğlumdada bir kere verdim bundada zaten olcagı varsa olur Rabbime emanetler saglıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…