- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Benım yumurtlamadan beri vardıKızlar adete kaç gün kala belirti olur
İyi tamam son kezn kez vercem merak ettim
ay yazmamısım da ams anlsmıssınİyi tamam son kez
Anladım canım sağolBenım yumurtlamadan beri vardı
Verdin miay yazmamısım da ams anlsmıssınof cok zormus
verdim verdim 1280 çıktıVerdin mi
Ohhh maşallah çok sevindim bende pazartesiye randevu aldım doktoruma gidicem inşallah bebişeverdim verdim 1280 çıktı
aynı gün gitcez bakalım hadi inşallah keseleri görürüzOhhh maşallah çok sevindim bende pazartesiye randevu aldım doktoruma gidicem inşallah bebişe
Ya kalp atışını duymaz mıyız kiaynı gün gitcez bakalım hadi inşallah keseleri görürüz
ay benimki büyük ihtimalle geç döllenme...sen belki duyarsın da ben hç sanmıyorumYa kalp atışını duymaz mıyız ki
Gitmişken duyarım inşallah git gel yapmamay benimki büyük ihtimalle geç döllenme...sen belki duyarsın da ben hç sanmıyorum
Ne yazık ki adet oldum çok umutluydum bu sefer ama olmadı ne yazık ki vardır Rabbimin bir bildiğiİyi yaptın rabbim sabrının mükafatını versin
Olsun üzülme rabbimin bir bildiği vardır bak ben boş gebelik gecırdıgımde cok ağlamıstım doktorum bana demıstı neden bu kadar aglıyosun dua et rabbine egee o cocuk tutsaydı hasta engelli olucaktı bütün ömür bakıcaktın herseyde hayır var demıstı yanı demem o ki hersey vaktını bekliyo bıseyler oluyorsa rabbine şükret dua et hayırlı zamanda saglıkla versinNe yazık ki adet oldum çok umutluydum bu sefer ama olmadı ne yazık ki vardır Rabbimin bir bildiği
Bende hamileliğimde küçük olan testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı sonrasında erken gebelik testlerinden almıştım böyle silik çizgi çıkmıştı tekrar yaptığımda çift çizgi çıktıKızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
Hamileyim canım çok şükürBende hamileliğimde küçük olan testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı sonrasında erken gebelik testlerinden almıştım böyle silik çizgi çıkmıştı tekrar yaptığımda çift çizgi çıktı
Yaa çok sevindim adınıza rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamileyim canım çok şükür
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa çok sevindim adınıza rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ne oldu adet oldunuz mu? Aynı durumdayimAdetin geciktimi? Belirtin varmiydi ben adete 2 gün kala kaset yaptim negatif çıktı şimdi 6 gün geciktim dokununca gogus agrim var ve gecmeyen gazim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?