Gebelik testlerim kızlar

Ne yazık ki adet oldum çok umutluydum bu sefer ama olmadı ne yazık ki vardır Rabbimin bir bildiği
Olsun üzülme rabbimin bir bildiği vardır bak ben boş gebelik gecırdıgımde cok ağlamıstım doktorum bana demıstı neden bu kadar aglıyosun dua et rabbine egee o cocuk tutsaydı hasta engelli olucaktı bütün ömür bakıcaktın herseyde hayır var demıstı yanı demem o ki hersey vaktını bekliyo bıseyler oluyorsa rabbine şükret dua et hayırlı zamanda saglıkla versin

Kızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
Bende hamileliğimde küçük olan testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı sonrasında erken gebelik testlerinden almıştım böyle silik çizgi çıkmıştı tekrar yaptığımda çift çizgi çıktı

Adetin geciktimi? Belirtin varmiydi ben adete 2 gün kala kaset yaptim negatif çıktı şimdi 6 gün geciktim dokununca gogus agrim var ve gecmeyen gazim var
Ne oldu adet oldunuz mu? Aynı durumdayim

merhaba kızlar ilk fotoğraf yaptıktan 6-7 dakika sonra çekildi acaba emmeye devam ettiği için mi morluk olmuştur 2.fotograf 8-9 dk sonrası hiçbir şey yok

Eklentiler

• IMG_20230801_071141.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230801_071200.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…