- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
istiyorsan ver emin oluesun tamamen rahatlarsın hemde. Benimde çok sancılı geöerdi 1 hafta kramplar geldi gitti regl olcam sanıyordum hep ama hamile olduğumu da hissediyordumDeneyeceğim acaba kan versem mi diye düşünüyorum çünkü o kadar kişide gebelik testinde çıkmamış ki bilemiyorum belirtimde yok benim regl çok sancılı geçer çünkü Allah korusun kist olmasın hormonlarım vs hepsi güzeldi ama adet gecikmesi başka neden olabilir ki
Ay inşallsh 35 günde bir oluyorsanız zaten tsm yumurtlama gününüz değerlendirin mutlaka bu birkaç günü 15 gün sonra da hayırlı haberle gelin inşallah35 günde bir oluyorum havuç tüketiyorum. Catlamaya yardımcı oluyormuş ya catlar insallah Rabbımın izniyle
Amin insallh. Çok teşekkür ederim canım benim çok sağ ol Rabbım hayırla nasıp eylesin umutsuz olunca güzel şeyler olmuyor biraz umutlu olalım olur belkiAy inşallsh 35 günde bir oluyorsanız zaten tsm yumurtlama gününüz değerlendirin mutlaka bu birkaç günü 15 gün sonra da hayırlı haberle gelin inşallah
canım 20 yaskndaysan yasında çokk gençmiş gez eğlen bebek istiyorsanız yine yapın buna kimse karışamaz yani.yaşın bu kadar gençken plmuyor diye kafaya takmaAmin insallh. Çok teşekkür ederim canım benim çok sağ ol Rabbım hayırla nasıp eylesin umutsuz olunca güzel şeyler olmuyor biraz umutlu olalım olur belki
Evet öyle kuzum 20 yaşındayım doğru söylüyorsun ben bir kere kimyasal atlattıktan sonra kafaya takmaya başladımcanım 20 yaskndaysan yasında çokk gençmiş gez eğlen bebek istiyorsanız yine yapın buna kimse karışamaz yani.yaşın bu kadar gençken plmuyor diye kafaya takma
kimyasal geöirmişsin geöen ay bende geçirdim ama hiç takma kafana, bak en azından en güzel hamile kalabiliyorsun kalamasan kşmyasal da olmazdıEvet öyle kuzum 20 yaşındayım doğru söylüyorsun ben bir kere kimyasal atlattıktan sonra kafaya takmaya başladım
Gerçekten de aslında en önemlisi dediğin gibi kafa rahatlığı kimyasal gebeliğe çok sevinip bir anda öyle olunca çok üzüldüm bu ay da ovülasyon ilk defa takip edince haliyle heveslendim hayırlısıyla Rabbime bırakıyorum Allah’ım hayırlısıyla kısa sürede nasip etsinkimyasal geöirmişsin geöen ay bende geçirdim ama hiç takma kafana, bak en azından en güzel hamile kalabiliyorsun kalamasan kşmyasal da olmaz
Ben de mayısta kimyasal geçirdim iki ay oldu iştekimyasal geöirmişsin geöen ay bende geçirdim ama hiç takma kafana, bak en azından en güzel hamile kalabiliyorsun kalamasan kşmyasal da olmazdı
Yaw bizim ki tutsun silikte olsunKızlar başına gelen yok mu?
Üzülme canım sağlıksız bir gebelikti zatenBen de mayısta kimyasal geçirdim iki ay oldu işte
11 aulık evlilik için erken değil mi? Hemen çocuk düşündüğünüzü sanmıyorım 1 tıla kadar cocuk olmamasını nprmal karsılıyorlarYaw bizim ki tutsun silikte olsuninşallah vardır rabim isteyen herkese nasip etsin valla canım 11 aylık evliyim Haziran ayın da klomen çatlatma iğnesi kullandım tutmadı yine gittim klomen verdi bugün gittim yumurtalıklarım tam gelişmemişti çarşamba günü yine gideceğim bakalım hayırlısı olsun yine de çok yıpratıcı bir süreç
Valla canım evlendikten sonra ilk umursamadım 4,5 aydan sonra tamamen artık eşimle birlikte ciddi düşündük ve ben hiç korunmadım iyi ki korunmamışım bir yıl olucak hayırlısıyla ve yaş geçiyor bi de çok istiyorum genç anne olmayı11 aulık evlilik için erken değil mi? Hemen çocuk düşündüğünüzü sanmıyorım 1 tıla kadar cocuk olmamasını nprmal karsılıyorlar
yaşın 18 değil mi öyle yszıyorValla canım evlendikten sonra ilk umursamadım 4,5 aydan sonra tamamen artık eşimle birlikte ciddi düşündük ve ben hiç korunmadım iyi ki korunmamışım bir yıl olucak hayırlısıyla ve yaş geçiyor bi de çok istiyorum genç anne olmayı
Yok canım yanlış o değiştirmeye çalıştım olmuyor öyle kaldıyaşın 18 değil mi öyle yszıyor
Bi de hadi yaşım 18 olsun ne fark ediyoryaşın 18 değil mi öyle yszıyor
yaş geçiyor demişsinBi de hadi yaşım 18 olsun ne fark ediyor
Canım benım akıntım hafif sütlü kahve tonunda gelmiş bısey olmas dimi ya çocuk var benım bütün gün koşuşturma durulmuyo malumYaa bende arkadaşa bakmaya gelmiştim hiç sesi çıkmıyorsen nasılsınn
Korkma allahın izniyle bısey olmaz bakma sen doktorlara abartmayı sevıyolar170 çıktıı yükselmiş...düzenli artıyorsa şu an 680 falandır herhalde 4 gün oldu kan vereli...akşam.özele giderim belki
hele buedaki sağlık ocağındaki doktor hiçbir şey bilmiyorKorkma allahın izniyle bısey olmaz bakma sen doktorlara abartmayı sevıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?