- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
inşallah dediğin gibii olur kesesini.görürüm kalp atışını dinlerim...O artmıştır canım düzenli artıyor artık korkma içini ferah tut kimyasal olmaz artık bu saaten sonra sadece düzenli takip et inşallah bu hafta keseyi görürsün canım fazla da yorulma her hamiel kadın 3 ay dikkat etmeli ama daha önce kimyasal düşük dış gebelik geçirenler dikkatli olmalı
Yok canım kendini korkutma rahat ol hiç bir şey olmazy cnım ben kimyasldan değil de dış gwbelik olur diyr korkuyorum
İnşallah canım düzenli artar bebeğine kavuşursuninşallah dediğin gibii olur kesesini.görürüm kalp atışını dinlerim...
sağ ol canım...sağlıklı olsun da başka bi.şey istemiyorum. Cinsiyetini ne hissediyon kız sence ne olur çok meraklıyımYok canım kendini korkutma rahat ol hiç bir şey olmaz
Valla canım bu sene erkek senesi inşallah gönlünden geçen olur inşallah sağ salim kucağına alırsın canımsağ ol canım...sağlıklı olsun da başka bi.şey istemiyorum. Cinsiyetini ne hissediyon kız sence ne olur çok meraklıyım
çok teşekkür ederim canım isteyrn herkese nasip olur inşallahValla canım bu sene erkek senesi inşallah gönlünden geçen olur inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
Aminçok teşekkür ederim canım isteyrn herkese nasip olur inşallah
Belirtileriniz nelerdi bel ağrısı vs var mıydı bende kimyasal yaşadığım için regl 4 gün kala negatif gördüm 28 günde bir adet oluyorum bugün 31. Gün ama cesaretim ne test yapmaya ne kan vermeye yetiyor negatif görünce çok üzülmüştüm üstelik ilk defa gecikmeler yaşıyorum kimyasalda 29. Gün ya da 30 da gelmişti ama onda böyle belirtilerim yoktu suan tek taraflı kasım ağrım ateş basması koku hassasiyeti mevcurçok teşekkür ederim canım isteyrn herkese nasip olur inşallah
benim koku hassasiyeti daha dün başladı öğrenmeden önceli belirtilerim de bel ağrısı ve kasık ağrısıydı belim felaket ağrıyordu, kasıklarım damreglden 1 hafta önce başlamıştı ağrımaya benim öyle mide bulntım falan yoktu zaten bunlar sonradan çıkan şeyler diye biliyorumBelirtileriniz nelerdi bel ağrısı vs var mıydı bende kimyasal yaşadığım için regl 4 gün kala negatif gördüm 28 günde bir adet oluyorum bugün 31. Gün ama cesaretim ne test yapmaya ne kan vermeye yetiyor negatif görünce çok üzülmüştüm üstelik ilk defa gecikmeler yaşıyorum kimyasalda 29. Gün ya da 30 da gelmişti ama onda böyle belirtilerim yoktu suan tek taraflı kasım ağrım ateş basması koku hassasiyeti mevcur
Kaç gün kala öğrendiniz adete ya da gecikmede beta kaç çıktı 2 gün gecikme ve testler negatiiifha birde beyaz akıntım vardı her zmaankinden fsrklı, hamile olduğumu ben anlamıştım
benim reglden bir gün önce 62 çıkmıştıKaç gün kala öğrendiniz adete ya da gecikmede beta kaç çıktı 2 gün gecikme ve testler negatiiif
canm biraz daha bekle.ama olmazsa da üzülme önünüzde bir sürü sy var.değerlendirilxek ovülasyon testi kullan benceKaç gün kala öğrendiniz adete ya da gecikmede beta kaç çıktı 2 gün gecikme ve testler negatiiif
Eee tabi biraz üzülmedim değil ama havalardan gecikti o zaman geç döllenme falan bilmiyorum umudum kalmadı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldumcanm biraz daha bekle.ama olmazsa da üzülme önünüzde bir sürü sy var.değerlendirilxek ovülasyon testi kullan bence
Benim testimde hep böyle galiba ben yumutlasam da çatlamadı veya acaba iki kere mi yumurtlayacam kasık bel ağrım ve göğüs ağrım var adetime 13 gün varcanm biraz daha bekle.ama olmazsa da üzülme önünüzde bir sürü sy var.değerlendirilxek ovülasyon testi kullan bence
kaç günde bir regl oluyosun? Bikemedim gebelikte ovülasyon testinde öıkıyor ama 13 kala çok erken yumurtan öatlıcak muhtemelen 2 kere de olabiliyormuşBenim testimde hep böyle galiba ben yumutlasam da çatlamadı veya acaba iki kere mi yumurtlayacam kasık bel ağrım ve göğüs ağrım var adetime 13 gün var
çok teşekkür ederim Allah isteyen herlese nasip etsin sende umudunu kaybetöe ovülasyon testi kullanarak deneEee tabi biraz üzülmedim değil ama havalardan gecikti o zaman geç döllenme falan bilmiyorum umudum kalmadı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum
Deneyeceğim acaba kan versem mi diye düşünüyorum çünkü o kadar kişide gebelik testinde çıkmamış ki bilemiyorum belirtimde yok benim regl çok sancılı geçer çünkü Allah korusun kist olmasın hormonlarım vs hepsi güzeldi ama adet gecikmesi başka neden olabilir kiçok teşekkür ederim Allah isteyen herlese nasip etsin sende umudunu kaybetöe ovülasyon testi kullanarak dene
Pozitif.Kızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
35 günde bir oluyorum havuç tüketiyorum. Catlamaya yardımcı oluyormuş ya catlar insallah Rabbımın izniylekaç günde bir regl oluyosun? Bikemedim gebelikte ovülasyon testinde öıkıyor ama 13 kala çok erken yumurtan öatlıcak muhtemelen 2 kere de olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?