Gebelik testlerim kızlar

inşallah dediğin gibii olur kesesini.görürüm kalp atışını dinlerim...

çok teşekkür ederim canım isteyrn herkese nasip olur inşallah
Belirtileriniz nelerdi bel ağrısı vs var mıydı bende kimyasal yaşadığım için regl 4 gün kala negatif gördüm 28 günde bir adet oluyorum bugün 31. Gün ama cesaretim ne test yapmaya ne kan vermeye yetiyor negatif görünce çok üzülmüştüm üstelik ilk defa gecikmeler yaşıyorum kimyasalda 29. Gün ya da 30 da gelmişti ama onda böyle belirtilerim yoktu suan tek taraflı kasım ağrım ateş basması koku hassasiyeti mevcur

benim koku hassasiyeti daha dün başladı öğrenmeden önceli belirtilerim de bel ağrısı ve kasık ağrısıydı belim felaket ağrıyordu, kasıklarım damreglden 1 hafta önce başlamıştı ağrımaya benim öyle mide bulntım falan yoktu zaten bunlar sonradan çıkan şeyler diye biliyorum

canm biraz daha bekle.ama olmazsa da üzülme önünüzde bir sürü sy var.değerlendirilxek ovülasyon testi kullan bence
Eee tabi biraz üzülmedim değil ama havalardan gecikti o zaman geç döllenme falan bilmiyorum umudum kalmadı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum

canm biraz daha bekle.ama olmazsa da üzülme önünüzde bir sürü sy var.değerlendirilxek ovülasyon testi kullan bence
Benim testimde hep böyle galiba ben yumutlasam da çatlamadı veya acaba iki kere mi yumurtlayacam kasık bel ağrım ve göğüs ağrım var adetime 13 gün var

Eklentiler

• image.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 39
Benim testimde hep böyle galiba ben yumutlasam da çatlamadı veya acaba iki kere mi yumurtlayacam kasık bel ağrım ve göğüs ağrım var adetime 13 gün var
kaç günde bir regl oluyosun? Bikemedim gebelikte ovülasyon testinde öıkıyor ama 13 kala çok erken yumurtan öatlıcak muhtemelen 2 kere de olabiliyormuş

çok teşekkür ederim Allah isteyen herlese nasip etsin sende umudunu kaybetöe ovülasyon testi kullanarak dene
Deneyeceğim acaba kan versem mi diye düşünüyorum çünkü o kadar kişide gebelik testinde çıkmamış ki bilemiyorum belirtimde yok benim regl çok sancılı geçer çünkü Allah korusun kist olmasın hormonlarım vs hepsi güzeldi ama adet gecikmesi başka neden olabilir ki

kaç günde bir regl oluyosun? Bikemedim gebelikte ovülasyon testinde öıkıyor ama 13 kala çok erken yumurtan öatlıcak muhtemelen 2 kere de olabiliyormuş
35 günde bir oluyorum havuç tüketiyorum. Catlamaya yardımcı oluyormuş ya catlar insallah Rabbımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…