- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Belki gec döllenmedir yap istersen 10. Gün olsun gecıkmenin ki yarın galiba 10. Gün bence sabah ilk idrarla yapınAdetim dört gün gecikti kan verdim 1.20 sonrasında çok kötü adet sancim vardı pet koydum dedim tam olcm olmadım ertesi migdem çok bulandiii ve hala adet olmadım bugün 9 gün bilmiyorum test yapsam mı erken üç test negatif.ve arada adet ağrım var olmuyorum sizce
Test mi kan mi sizce evet doğrudurBelki gec döllenmedir yap istersen 10. Gün olsun gecıkmenin ki yarın galiba 10. Gün bence sabah ilk idrarla yapın
Sekiz gün bugün canm 10 değil yanlış yazmışımTest mi kan mi sizce evet doğrudur
Testle ama dediğim gibi ilk idrarla yapTest mi kan mi sizce evet doğrudur
Bende öyle düşünüyorum çıkmazsa birakacam artık adet bekleyecem piskolojim bozuldu artıkTestle ama dediğim gibi ilk idrarla yap
Bak bende senin gibiydim eğer hamile degılsen ki rabbim gönlündeki muradını versin ama eger degılsen doktora görün ben mesela pkoluyum bu yüzden hep gec adet oldum ve sancıda cekıyodum o yuzden aksatmaya gelmez sende ona göre bilirsin neyinin oldugunu yani kadın kısmı aksatmaya gelmiyo malesef allah korusun rahim bu kadının bir bütünü o yüzden kontrollerini yaptır canımBende öyle düşünüyorum çıkmazsa birakacam artık adet bekleyecem piskolojim bozuldu artık
Doğrudur giderim sabah test yapacağım silik çıkarsa kan vercem ama her türlü veririm 1.20 çıktı atar diye düşünüyorum inşallah Google de okudum 1.2 haftalık olabiliyor ilk öyle çıkıyor hem hamiş sayılıp hem sayilmiuor bakalimBak bende senin gibiydim eğer hamile degılsen ki rabbim gönlündeki muradını versin ama eger degılsen doktora görün ben mesela pkoluyum bu yüzden hep gec adet oldum ve sancıda cekıyodum o yuzden aksatmaya gelmez sende ona göre bilirsin neyinin oldugunu yani kadın kısmı aksatmaya gelmiyo malesef allah korusun rahim bu kadının bir bütünü o yüzden kontrollerini yaptır canım
Banada haber ver mutlakaDoğrudur giderim sabah test yapacağım silik çıkarsa kan vercem ama her türlü veririm 1.20 çıktı atar diye düşünüyorum inşallah Google de okudum 1.2 haftalık olabiliyor ilk öyle çıkıyor hem hamiş sayılıp hem sayilmiuor bakalim
Olur veririmBanada haber ver mutlaka
Oylede ne bılım 4 damladan fazla damlatılmıs gıbı neyse sag saglım kucsgınıza alın ınsallah alım ınsallah rabbım ıstıyen herkese nasıp etsın ınsallahKutunun üstündeki talimata göre yaptım zaten tam 4 damla damlattım ki zaten sonucta sararsada etsede çizgi belli doğru sonucta verdi 7 haftalık hamileyim yani sararmıs etmıs artık önemi yok
SizceeeeBanada haber ver mutlaka
Ay resmen hamilesinSizceeee
Ay tşk ederim inşallah kan bekliyorum verdimAy resmen hamilesin
Gec döllenme olmus senin hayırlı haberlerle gelAy tşk ederim inşallah kan bekliyorum verdim
Tşk ederimGec döllenme olmus senin hayırlı haberlerle gel
Naptın canım cıktı mı sonucTşk ederim
Naptın canım cıktı mı sonuc
Ayy maşallah sağlıkla büyüsün bebişinA asloksuzoglu naptın kız gittin mi hastaneye...biz pazartesi kalp atışlarını duyduk ilk kez L Limonimi sen naptın cinsiyeti öğrendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?