Gebelik testlerim kızlar

Belki gec döllenmedir yap istersen 10. Gün olsun gecıkmenin ki yarın galiba 10. Gün bence sabah ilk idrarla yapın

Bende öyle düşünüyorum çıkmazsa birakacam artık adet bekleyecem piskolojim bozuldu artık
Bak bende senin gibiydim eğer hamile degılsen ki rabbim gönlündeki muradını versin ama eger degılsen doktora görün ben mesela pkoluyum bu yüzden hep gec adet oldum ve sancıda cekıyodum o yuzden aksatmaya gelmez sende ona göre bilirsin neyinin oldugunu yani kadın kısmı aksatmaya gelmiyo malesef allah korusun rahim bu kadının bir bütünü o yüzden kontrollerini yaptır canım

Doğrudur giderim sabah test yapacağım silik çıkarsa kan vercem ama her türlü veririm 1.20 çıktı atar diye düşünüyorum inşallah Google de okudum 1.2 haftalık olabiliyor ilk öyle çıkıyor hem hamiş sayılıp hem sayilmiuor bakalim

Kutunun üstündeki talimata göre yaptım zaten tam 4 damla damlattım ki zaten sonucta sararsada etsede çizgi belli doğru sonucta verdi 7 haftalık hamileyim yani sararmıs etmıs artık önemi yok
Oylede ne bılım 4 damladan fazla damlatılmıs gıbı neyse sag saglım kucsgınıza alın ınsallah alım ınsallah rabbım ıstıyen herkese nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…