- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
benim normalde döngüm 28 ama geçen ay kimyasaldan dolayı 35e çıktı meslea eski döngüme göre reglim 4 gün gecikti 35e göre reglime daha 3 gün var, silik olduğu için ben 35i baz alıyorum gününde bu kadar silik çıkmazdı sanırımBen oglumu reglime 3 gun kala kaset testte ogrendim en erken kac gunde cikiyor kaset testte mesela sizin kac gununuz varken ogrendiniz?
Bizde tek seferlik bi kaza yasadik 04.07 de aslinda aklimda yoktu suanlik 2.cocuk ama kadinlar klubunde sizleri gorunce bende sicak bakmaya basladim sanirim dunde bugunde test yaptim negatif 6 gunum var daha ama sanirim olsun istiyorum artikBende reglime 3 gün kala öğrenmiştim çok silikti bu şekilde6 5 ve 4 gün kala bembeyaz negatifti
AaaaSaglikla gelsin minnak prensniyeyse erkek dogdu icime
amin canım çokk teşekkür ederimAynen dünkünü görmek için fotoğrafa efekt falan eklemiştim ama bugün efekte gerek bile kalmadımaşallah sağlıkla güzellikle gelsin
Dandik dediğimiz ucuz testler pahalı erken gebelik testlerinden daha doğru sonuç veriyor canım. Tebrik ederim. Kan testi ver hemenYa daha koyu cıkması gerekmez mi sonucta erken gebelik
Erkek olursa beni etiketle ama genelde yanilmam 6. Hissim yuksektir merakla bekliyorumAaaaşimdi bayılırım işte çok teşekkür ederim herkes kız diyordu buradaki arkadaşım ve siz erkek dediniz bakalım inşallah
Ayy tabiki hemen haber ederimErkek olursa beni etiketle ama genelde yanilmam 6. Hissim yuksektir merakla bekliyorum
Ay aslinda dedigim gibi planlarim arasinda yoktu ama buraya tekrar giris yaptiktan sonra birde daha once gebelik yasayanlarin tek seferde de hamile kalma ihtimalinin yuksek oldugunu ogrenince o kadar uzak gelmedi bu fikir tam tersi yakin gelmeye basladi bu sefer olursa esimden bi sure saklamayi planliyorum surpriz yapmak istiyorumAyy tabiki hemen haber ederiminşallah sizin testlerde pozitife döner erken yapmışsınız
Yaaa ne kadar güzel bir süpriz oluuurAy aslinda dedigim gibi planlarim arasinda yoktu ama buraya tekrar giris yaptiktan sonra birde daha once gebelik yasayanlarin tek seferde de hamile kalma ihtimalinin yuksek oldugunu ogrenince o kadar uzak gelmedi bu fikir tam tersi yakin gelmeye basladi bu sefer olursa esimden bi sure saklamayi planliyorum surpriz yapmak istiyorum
benimkinide tshmin et kız iki ablamında oğlu var ikiside erkek hissetti bende bi tık erkek hissediyor gibiyimErkek olursa beni etiketle ama genelde yanilmam 6. Hissim yuksektir merakla bekliyorum
21 temmuz evlilik yil donumumuz bakalim olursa eger gecen seferki gibi testle wc den yanina kosmayi planlamiyorum hemen gece onunla birlikte acilde kan vermeyi hic planlamiyorum aklini alicam bu seferYaaa ne kadar güzel bir süpriz oluuurbencede bu fikir size yakın gelsin sonrasında iyiki dersiniz inşallah vardır bebişş
Ben seninkini kiz hissettimbenimkinide tshmin et kız iki ablamında oğlu var ikiside erkek hissetti bende bi tık erkek hissediyor gibiyim
Ahaha sizden çılgın fikirler çıkacak gibi geliyor bana21 temmuz evlilik yil donumumuz bakalim olursa eger gecen seferki gibi testle wc den yanina kosmayi planlamiyorum hemen gece onunla birlikte acilde kan vermeyi hic planlamiyorum aklini alicam bu sefer
hayırlısı sağlıklısı olsundaBen seninkini kiz hissettim
sağlıklı bir gebelik olursa öğrenirsem ve kız çıkarsa etiketlicem siziBen seninkini kiz hissettim
Ama haketti bence kendi kendine karar alip heyecan yaratti eger tutarsa bu sefer sira bende ben kaza olarak degerlendirdim ama o gece uyumamis kiz ismi arastirmis sabah kahvalti da kiz olursa karaca oglan olursa ogeday olur mu dedi o dakikadan sonra benim ne kadar masum bir sapsal oldugumu bana gore kaza olan seyin onun icin kaza olmadigini ogrendim o gun bugundur daha da yanima yanastirmadim ama sanirim bende yumusadim artik yaklasabilirAhaha sizden çılgın fikirler çıkacak gibi geliyor bana
Ya canımm ben ne hissetsem tersi çıkıyor seninki içime kız diye doğmuştu o yüzden erkek diyorum beni de etiketle öğrenincesağlıklı bir gebelik olursa öğrenirsem ve kız çıkarsa etiketlicem sizisen ne hissettin kız merve
Hepsinden oncesi saglikli olmasi tabii ki ama bu isin cilveli kismi da cinsiyet ogrenme zamanlari merakla bekliyorum cinsiyetlerinihayırlısı sağlıklısı olsundabenim ilk olcak
ay etiketlerimmYa canımm ben ne hissetsem tersi çıkıyor seninki içime kız diye doğmuştu o yüzden erkek diyorum beni de etiketle öğrenince
Allah iyiliğiniziii versin gerçekten tongaya düşmüşsünüzAma haketti bence kendi kendine karar alip heyecan yaratti eger tutarsa bu sefer sira bende ben kaza olarak degerlendirdim ama o gece uyumamis kiz ismi arastirmis sabah kahvalti da kiz olursa karaca oglan olursa ogeday olur mu dedi o dakikadan sonra benim ne kadar masum bir sapsal oldugumu bana gore kaza olan seyin onun icin kaza olmadigini ogrendim o gun bugundur daha da yanima yanastirmadim ama sanirim bende yumusadim artik yaklasabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?