- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
bende kız hissediyorum nedensebide bu ramzi olayını araştırdım demin bebekle alakası yokmus plesantanın sağ ya da solda olmasıyla ilgiliymiş. Yani zaten saçmalık da bz işte meraktan bakıyoruz
Aaa çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına alKızlar hamıleyım bende basınızı cok agrtım hakkınızı helal edı
Amn canım allah razı olsn darısı senın basına ınsallahAaa çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al
yaaa hayırlı olsun csnım kaç çıktı betanKızlar hamıleyım bende basınızı cok agrtım hakkınızı helal edı
Amin amin zaten başımda şükürAmn canım allah razı olsn darısı senın basına ınsallah
Canım brgun once verdım 1.20 ydı bugun verdim 17 .70 cıktı cok yenıyaaa hayırlı olsun csnım kaç çıktı betan
ayy maşallah, yeniymiş ya bence bekle biraz sonra bi kan ver 5binlere falan gelnce de doktora gür görürler keseni. Bende değerim 62ydi öğrendiğimde sürekli kan takibi zor oluuyorCanım brgun once verdım 1.20 ydı bugun verdim 17 .70 cıktı cok yenı
Cuma vermeyı dusunuyorm cnm ama yarın kontrlle gdcm kan degerlerımı baktrmk ıcnayy maşallah, yeniymiş ya bence bekle biraz sonra bi kan ver 5binlere falan gelnce de doktora gür görürler keseni. Bende değerim 62ydi öğrendiğimde sürekli kan takibi zor oluuyor
Sol tarafta benım ne oluyomus oyle oluncaUltrasonda ne tarafta sol mu sağ mı çok merak ettim
Hayırlı olsun inşallahKızlar hamıleyım bende basınızı cok agrtım hakkınızı helal edı
Bende 2 ay adet görmeden hamile kalmısım ama sende bilemem tabiMerhabalar kızlar benim bugün 2 ay oldu adet olmayalı. Gecikmenin 5.günü hcg beta yaptırdım 0.23 çıktı sonra gecikmenin 15.günü tekrak beta yaptırdım 1.30 çıktı doktor gebelik yok dedi adet söktürücü verdi kullandım ama hala olmadım yaşayan var mı acaba
kimisi erkek diyor kimisi kız bwn ikimizinki aynı mı diye merak ettimSol tarafta benım ne oluyomus oyle olunca
pcos mu var sizde? Eğer yoksa bir kontrole gitmenizi tavsiye ederim normal değil 2 ay adet olmamak.Merhabalar kızlar benim bugün 2 ay oldu adet olmayalı. Gecikmenin 5.günü hcg beta yaptırdım 0.23 çıktı sonra gecikmenin 15.günü tekrak beta yaptırdım 1.30 çıktı doktor gebelik yok dedi adet söktürücü verdi kullandım ama hala olmadım yaşayan var mı acaba
Oğlum sağdaydı ne kadar doğru bilemem ama Rabbim ne derse okimisi erkek diyor kimisi kız bwn ikimizinki aynı mı diye merak ettimama teori yani cok da inanmıyorum Allahın bildği olur
aynen öyle akşsm bulantıları öldürcek beni yaa eve sığamıyorum redmen yemek desen hayal oldu yemek yiyemiyorum 1 haftadırOğlum sağdaydı ne kadar doğru bilemem ama Rabbim ne derse o
Ben az yiyiyorum ama gırtlağımda duruyo tabi kusmamak için yatıyorum bu sefer iyice elden ayaktan düşerim cocugumada bakamamaynen öyle akşsm bulantıları öldürcek beni yaa eve sığamıyorum redmen yemek desen hayal oldu yemek yiyemiyorum 1 haftadır
acıkınca aşırı mide bulantısı oluyo ama yyemiyorum da bi şey akşamları bi halsizlik sanki bayılcsk gbi hissediyorum, senin bide çocuk var haklısınBen az yiyiyorum ama gırtlağımda duruyo tabi kusmamak için yatıyorum bu sefer iyice elden ayaktan düşerim cocugumada bakamam
İnan cocukla zor o yuzden bol bol yat keyfını cıkaracıkınca aşırı mide bulantısı oluyo ama yyemiyorum da bi şey akşamları bi halsizlik sanki bayılcsk gbi hissediyorum, senin bide çocuk var haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?