Gebelik testlerim kızlar

au ben 9.haftadayız dediğini hatırlıyorum ben haka cnsyetle ilgili bi şeyler hissetmiyorum ama bukantılarım başkladı. Sabah iyiyim ama akşamları çok bulantım oluyoe
Ay seni mi kırıcam ne hatırlıyorsan öyle olsunbende sabahları çok zorlanıyorum ya doktorun bulantı ilacı yazdı mıkraker yeşil elma leblebi soda iyi geliyor

Ay seni mi kırıcam ne hatırlıyorsan öyle olsunbende sabahları çok zorlanıyorum ya doktorun bulantı ilacı yazdı mıkraker yeşil elma leblebi soda iyi geliyor
leblebi ve kraker yiyorum geçiriyoe. Benimki aşırı bir bulantı değl zaten açlık.midemi bulandırıyor. Çünkü geçen hafta bulduğum her şeyi yerken bu hafta birden iştahım kesildi yemek görmek istemiyoeum. Bi kahvaltı yapabiliyorum doğru düzgün

Kıyamam ya geçici bir süreç bu canım

A asloksuzoglu naptın kız gittin mi hastaneye...biz pazartesi kalp atışlarını duyduk ilk kez L Limonimi sen naptın cinsiyeti öğrendin mi
Ya çok sevindim inşallah saglıklı ilerler Benım bu cuma degıl obur cuma randevum kese etrafında kanama var ya takip ediyo doktorum ama suan bi sıkıntı yok sukur sadece kusma ve bulantım cok var basımı kaldıramıyorum

bulantı ve kusma kızda öçok olur diyolar. Sende kız istiyodun hadi inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…