- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
kız nasıl sen biz öğrendiğimizde 9 hafftalık değil miydnAyy maşallah sağlıkla büyüsün bebişin
Yok canım daha öğrenemedim görenler kız gibi diyor ama10. Haftadayım ikili taramaya gidince sorucam bi
Ay şüpheye düştüm onca sayfayı tekrar okudumkız nasıl sen biz öğrendiğimizde 9 hafftalık değil miydn
au ben 9.haftadayız dediğini hatırlıyorumAy şüpheye düştüm onca sayfayı tekrar okudumyok kız daha yeniydi o zamanlar benimde
Şimdi 10+4 üm
Ay seni mi kırıcam ne hatırlıyorsan öyle olsunau ben 9.haftadayız dediğini hatırlıyorumben haka cnsyetle ilgili bi şeyler hissetmiyorum ama bukantılarım başkladı. Sabah iyiyim ama akşamları çok bulantım oluyoe
leblebi ve kraker yiyorum geçiriyoe. Benimki aşırı bir bulantı değl zaten açlık.midemi bulandırıyor. Çünkü geçen hafta bulduğum her şeyi yerken bu hafta birden iştahım kesildi yemek görmek istemiyoeum. Bi kahvaltı yapabiliyorum doğru düzgünAy seni mi kırıcam ne hatırlıyorsan öyle olsunbende sabahları çok zorlanıyorum ya doktorun bulantı ilacı yazdı mı kraker yeşil elma leblebi soda iyi geliyor
Kıyamam ya geçici bir süreç bu canımleblebi ve kraker yiyorum geçiriyoe. Benimki aşırı bir bulantı değl zaten açlık.midemi bulandırıyor. Çünkü geçen hafta bulduğum her şeyi yerken bu hafta birden iştahım kesildi yemek görmek istemiyoeum. Bi kahvaltı yapabiliyorum doğru düzgün
Yok ya çok da kötü değilim ben, bebişm iyi olsundaKıyamam ya geçici bir süreç bu canım
Bende merak ediyorum ya ramzi teorisinden girdim bilmem ne teorisinden çıktım kız mı erkek mi diyeYok ya çok da kötü değilim ben, bebişm iyi olsundaşu an tek gündem xinsiyet aşırı merak ediyorum
Ya çok sevindim inşallah saglıklı ilerlerA asloksuzoglu naptın kız gittin mi hastaneye...biz pazartesi kalp atışlarını duyduk ilk kez L Limonimi sen naptın cinsiyeti öğrendin mi
6 haftalıkken ultrasonda ne taraftaydıBende merak ediyorum ya ramzi teorisinden girdim bilmem ne teorisinden çıktım kız mı erkek mi diye
bulantı ve kusma kızda öçok olur diyolar. Sende kız istiyodun hadi inşallah öyledirYa çok sevindim inşallah saglıklı ilerlerBenım bu cuma degıl obur cuma randevum kese etrafında kanama var ya takip ediyo doktorum ama suan bi sıkıntı yok sukur sadece kusma ve bulantım cok var basımı kaldıramıyorum
Hahaahah inşallah ya sağlıklı olsun da gönlümüzden kız geçsede rabbim ne derse o bakalım görcez heyecanla bekliyorum ozamanıbulantı ve kusma kızda öçok olur diyolar. Sende kız istiyodun hadi inşallah öyledir
Ultrasonda ne tarafta sol mu sağ mı çok merak ettimHahaahah inşallah ya sağlıklı olsun da gönlümüzden kız geçsede rabbim ne derse o bakalım görcez heyecanla bekliyorum ozamanı
7 haftalıkken gitmiştim vajinalde sol taraftaydıı6 haftalıkken ultrasonda ne taraftaydı
Aynen öyle canımm ama senin bebişi nedense erkek hissettim birdennneyse sağlıklı olsunlae da bz az daha bekleriz
bende kız hissediyorum nedenseAynen öyle canımm ama senin bebişi nedense erkek hissettim birdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?